Akut brug for hjælp? Ring 81 81 89 81

Personale

Trygge rammer hos Valby Dyreklinik

På Valby Dyreklinik er vi en gruppe af dyrlæger med forskellige specialeområder.

Aktuelt er vi 16 dyrlæger, 5 veterinærsygeplejersker, 7 veterinærsygeplejerskeelever og 9 dyrlægestuderende samlet på Valby Dyreklinik og Birkerød Dyreklinik.


Rolf Bjerre Thorsen

Seniordyrlæge, daglig leder af klinikken i Valby

Jeg har 15 års erfaring som dyrlæge og har stor erfaring med alle former for klinisk arbejde med hunde, katte, kaniner, marsvin og ildere.

De seneste 10 år har jeg opøvet stor erfaring specielt indenfor øjensygdomme, øjenkirurgi, bløddelskirurgi og udredning af medicinske sygdomme.
Til dagligt arbejder jeg primært med henvisninger indenfor øjensygdomme og medicinske udredninger.
Operationer af snævre næsebor og lange bløde ganer har en særlig interesse.
Komplicerede ultralydsundersøgelser af bughuleorganer og kikkertundersøgelser er også store interesseområder.

Privat er jeg gift og har to børn samt to frække katte.


Cecilie Poulsen

Dyrlæge

Jeg bor i København sammen med min hund Elva. Jeg blev færdiguddannet dyrlæge i efteråret 2014. Inden jeg startede her, samlede jeg erfaring på en klinik i Sverige. Mine primære interesser er Neurologi og Medicin.


Linda de Bie Feldmann

Dyrlæge

Jeg blev færdiguddannet i 2014, og har siden sep 2016 arbejdet på Valby Dyreklinik, hvor min primære interesse er de medicinske patienter. 

Privat bor jeg i Gentofte sammen med min kæreste og datter, hvor vi både har kat, hest og høns. 


Helena Randles

Dyrlæge

Peter Hørlück Janns

Dyrlæge

Jeg blev færdiguddanet fra KU SUND i januar 2018 og er startet i Vetgruppen umiddelbart lige bagefter. Jeg har altid haft stor interesse for dyr og bekymrer mig meget for dem, da jeg er vokset op med både hunde og marsvin. På uddannelsen har det desværre ikke været muligt at have en hund. Derfor glæder det mig meget at arbejde med dyrene hver dag.

På det personlige plan, er jeg ret social og nyder meget at være sammen med venner, familie og kæreste. Min fritid går med Crossfit, fodbold og ferie, hvor jeg virkelig nyder at være på skiferier.

Jeg glæder mig til at møde Jer i klinikken.


Christian Drews Tobiassen

Dyrlæge

Jeg startede i Vetgruppen i april 2018 og arbejder til dagligt i klinikken i Valby, hvor jeg også er en del af vagt teamet. Mine særlige faginteresser er blandt andet Kardiologi, Dermatologi og tænder. Yderligere er jeg en del af teamet, der bl.a. udfører laseroperationer på de kortsnudede hunderacer, der kan have tendens til at have for lang blød gane, for snævre næsebor mm., der kirurgisk kan afhjælpes.

Jeg kommer oprindeligt fra en lille gård, men bor nu på Østerbro med min kæreste og min lille nyfødte datter. Jeg har en kat (Lupa) og en pony (Jasmin), der desværre ikke kunne komme med til den lille lejlighed og derfor bor hjemme hos mine forældre.

Jeg holder meget af at gå i Fælledparken og generelt bare komme ud og nyde naturen. Min fritid bliver brugt på madlavning og hygge med venner og familie. Jeg holder desuden meget af at være kreativ og bruger derfor også meget tid på at male og tegne, samt små hyggeprojekter i lejligheden.


Pernille Møller

Dyrlæge

Jeg har tidligere jeg arbejdet på Aalborg Dyrehospital, men er nu rykket tilbage til det københavnske.

Et af mine store interesseområder er sygdomme i mavetarm-kanalen. Her arbejder jeg gerne med de medicinske udredninger samt ultralydsscanninger, kikkertundersøgelser og operationer.

Jeg underviser både dyreejere og dyrlæger om parasitter, og hjælper opdræt og kenneler med at lægge behandlingsprotokoller for at slippe af med dem.

I kan møde mig på klinikkerne i Valby og Birkerød, hvor jeg ofte har min frække hund Viggo med.


Daniel Futtrup

Dyrlæge

 I 2017 blev jeg færdiguddannet som dyrlæge med differentiering indenfor hunde og katte. Herefter har jeg arbejdet godt 2,5 år i Helsingør på Nordkystens Dyrehospital.

I denne periode har jeg haft mulighed for at udvikle mig indenfor kirurgi samt mundhule- og tandsygdomme. Min interesse og erfaring indenfor netop disse områder er blevet markant større via en del efteruddannelse.

 

Jeg har i forbindelse med min uddannelse skrevet både bachelor og speciale indenfor bedøvelse og smertebehandling.  Jeg har ligeledes stor fokus indenfor netop disse områder, og jeg gør alt hvad jeg kan for, at dit kæledyr får en god en behandling ifm. operationer. For at holde mig opdateret deltager jeg blandt andet i en ERFA-gruppe indenfor anæstesi, sammen med nogle af de dygtigste dyrlæger i danmark indenfor området.

Jeg blev født i 1988 i Jylland og voksede op i Middelfart på Fyn.  Fra 2010-2019 har jeg boet på Nørrebro, hvorefter jeg flyttede ud på landet syd for Roskilde sammen med min kæreste Christina og vores Toller Charlie.

Vi valgte netop en Toller som hund, da vi begge har jagttegn og elsker at komme ud og nyde naturen sammen alle tre.

I fritiden bruger jeg en del tid på at holde kroppen igang med crossfit, men også aktiviteter såsom wakeboarding, squash og disc golf.

Ligeledes går mange af weekenderne med en hyggelig tur til Jylland eller Fyn for at besøge min famillie og vennerne.


Laura Jarløv

Dyrlæge

Jeg bor på Frederiksberg med min mand, vores to børn samt vores søde og meget aktive Norsk Elghund-blanding, Hugo.

Fagligt har jeg særlig interesse for intern medicin og specielt den desværre forholdsvis store gruppe af patienter, som i løbet af deres levetid udvikler kræft.

I mit speciale har jeg beskæftiget mig med kommunikation, og jeg prøver altid at prioritere dette højt i mine konsultationer, så vi i fælleskab kan finde den bedste løsning for både dig og dit dyr.

Jeg glæder mig til at tag imod jer i klinikken.


Zenia Lilja

Dyrlæge

Jeg blev uddannet dyrlæge i januar 2016, og arbejdede derefter 2,5 år som smådyrs- og vagtdyrlæge i en blandet praksis i Midtjylland.

I mit daglige arbejde fokuserer jeg meget på, at både dyret og dets ejer får den bedst mulige oplevelse ved hvert besøg i klinikken. Fagligt interesserer jeg mig blandt andet for tandlidelser og intern medicin.

Privat bor jeg sammen med min mand og vores søn.

Jeg glæder mig til at møde jer og jeres kæledyr i klinikken.


Fritz Hartmann

Dyrlæge

Fritz er en tysk dyrlæge med speciale i hjertescanninger.

Fritz kommer til klinikken i valby ca. 1 gang om måneden og scanner de af vores patienter der har brug for udredning og diagnose inden for hjertelidelser.


Jette Framvig

Veterinærsygeplejerske

Jeg hedder Jette, jeg er vet. sygeplejerske i Vetgruppen, Valby afdeling.

Jeg bor i Greve med mine to børn og mine dyr.
Jeg har to hunde, en tibetansk spaniel og en formel 1 labrador og en main coon kat.
 
Jeg arbejder inden for alle felter på vores klinik.
 
Fritiden bliver brugt på hunde og børnenes fritidsinteresser.

Terese Havmøller

Veterinærsygeplejerske

Jeg blev færdig uddannet veterinærsygeplejerske  i 2017 og startede i Vetgruppen, Valby afdelingen i december 2018.

Jeg arbejder indenfor alle felter, men specielt har jeg særligt interesse for anæstesi og behandling af indlagte patienter.

Privat bor jeg i Albertslund med min kæreste og vores 2 hunde.


Michelle Blake

Veterinærsygeplejerske

Jeg født og opvokset i Jylland, men flyttede til Sjælland da jeg fik elevplads på Solrød Dyreklink i 2009. Siden har jeg været lidt rundt omkring på Sjælland men primært på smådyrsklinikker. Jeg har uddannet mig til hundetræner og eksamineret hundemassør og begge ting kan jeg også med katte. 

Jeg har trænet min Ragdoll/British shorthair til at komme på plads og give highfive. 
Jeg er glad for at være i hele klinikken, men på et tidspunkt vil jeg gerne læse videre inden for adfærd og anæstesi.
I det private bor jeg i Hvidovre med min kæreste og vores 3 piger. Vi har pt kun en kat, så vi skal på et tidspunkt igen have hund.

Christine Secher

Veterinærsygeplejerske

Sandra Koers

Veterinærsygeplejerskeelev

Jeg er opvokset i Vallensbæk og bor i Glostrup.
Jeg er startet som elev i Juli 2016 og er færdiguddannet i 2019.
Jeg har selv en gammel hankat. Jeg har stor passion for alle dyrene og jeg arbejder målrettet på at blive en dygtig veterinærsygeplejerske.

Du kan møde mig på Valby Dyreklink


Cecilie Naundrup Lennert

Veterinærsygeplejerske – elev
Jeg er opvokset i Nordjylland med hund, kat og kanin og bor på Amager med min kæreste. I oktober 2018 startede jeg som VSP-elev, men har været ansat på klinikken siden april. 
 
Fagligt er det hele nyt og spændende, og jeg er især glad for at hjælpe til under tandbehandlinger og tandrens. Jeg har desværre ingen kæledyr lige nu, men det kommer forhåbentlig snart! 

Jeg glæder mig til at tage imod Jer på klinikken i Valby.


Amanda Greenfield

Veterinærsygeplejerskeelev

Jeg kommer oprindeligt fra Jylland, men valgte at flytte til Sjælland, da jeg var så heldig at Valby Dyreklinik tilbød mig en elevplads.

Jeg har stor lyst til at lære, og interesserer mig meget for den faglige del af jobbet. Jeg har særligt en interesse for rehabilitering, men ser på nuværende tidspunkt frem til at blive en dygtig veterinærsygeplejerske.

Jeg har desværre ingen dyr selv, men nyder at tilbringe meget tid sammen med mine forældres to hunde, Luna og Lia.

Min ambition er at skabe et godt og trygt miljø for alle vores patienter.

Jeg glæder mig til at tage i mod jer


Michelle Lindholm

Veterinærsygeplejerskeelev

Jeg er startet som veterinærsygeplejerskeelev i August 2019, da jeg var så heldig at Valby Dyreklinik tilbød mig en plads.

Jeg bor i Helsingør med mine to hunkatte Albert og Kurt, og er vokset op med hunde, katte, kaniner, hamster, ørkenrotter og diverse krybdyr.

Jeg har tidligere arbejdet 1,5 år som frivillig for Dyrenes Beskyttelse på en vildtplejestation med diverse danske dyr som egern, pindsvin og svaner. 

Jeg er klinisk uddannet humansygeplejerske og har arbejdet 3 år på Hillerød Hospital med kirurgi og anæstesi, men valgte i 2019 at ligge det på hylden for at forfølge drømmen om at blive veterinærsygeplejerske. 


Anne Gasbjerg

Dyrlægestuderende

Jeg startede på veterinærmedicin i 2016 og har været ansat i Vetgruppen siden september 2017. Jeg finder især cardiologi rigtig spændende, og nyder når Fritz er på klinikkerne. 

Du vil støde på mig i klinikkerne i Valby og Birkerød både i hverdagene og i vagten. 

Privat bor på Østerbro sammen med min kæreste Jakob og vores labrador Zoe. Jeg er oprindeligt fra Hillerød, hvor jeg er vokset op omgivet af heste, hunde og katte.


Ditte Nybo Nordlund

Dyrlægestuderende

Maria Pedersen

Dyrlægestuderende

Jeg startede på dyrlægestudiet i 2014, og er i gang med mit 4. år nu. Jeg holdt et års pause efter 3. år for at få lidt mere praktisk erfaring. Her lavede jeg bl.a. frivilligt arbejde i Thailand hvor jeg hjalp med at neutralisere gadehunde og katte, samt at passe og behandle de indlagte patienter.

Jeg er opvokset i Nordjylland og har altid været omgivet af en masse dyr. Jeg har også haft hest og redet i mange år. Nu bor jeg i Valby med min veninde og vores dværghamster Niller.    

Jeg har været ansat i Vetgruppen siden august 2017, og jeg glæder mig til at tage i mod dig og dit kæledyr i klinikken i Valby! 


Jakob Jensen

Dyrlægestuderende

Jeg er opvokset i landlige omgivelser og flyttede til København i år 2015 for at læse til dyrlæge. Jeg har 3 års praktisk erfaring som dyrlægestuderende på en anden klinik og blev i september 2018 ansat som studerende i VETGRUPPEN. 

Mine hovedinteresser indenfor dyrlægefaget er ortopædkirurgi og akutmedicin indenfor hunde og katte. Du vil typisk møde mig i vagten og engang imellem i hverdagene på både Birkerød og Valby Dyreklinik. 

Jeg har desuden Zoe, en Labrador Formel 1, der trænes til jagt- og apportering. 


Stine M. Kønicke Mechernsée

Dyrlægestuderende

Jeg er dyrlægestuderende på 3. år og regner med at være færdiguddannet i 2023. Jeg startede i Vetgruppen i oktober 2017.

Jeg kommer fra en mindre by på Vestsjælland og bor nu på Nørrebro. Jeg voksede op med både hest, hund, kat og kanin og har en særlig forkærlighed for hunde, men jeg har desværre ingen dyr på nuværende tidspunkt.
Jeg interesserer mig meget for farmakologi og kirurgi, og har en stor passion og empati for dyr; især går jeg meget op i at skabe tryghed for dyret igennem hele besøget på klinikken.


Natacha Wunsch

Dyrlægestuderende

Jeg er dyrlægestuderende, og jeg er startet på dyrlægestudiet i 2017.

Oprindeligt kommer jeg fra Fyn, og er nu bosat i Brønshøj.

Jeg er opvokset på en mindre bondegård på landet, med både heste, hunde, katte og kaniner. Der er derfor ingen tvivl om, hvor min store interesse for dyr kommer fra.

Jeg er startet i Vetgruppen i maj 2018.


Maria Dam

Dyrlægestuderende

Camilla Bundgaard Steffensen

Dyrlægestuderende

Jeg er dyrlægestuderende, men har taget et års pause fra studiet. Det har jeg gjort for at arbejde fuldtid her på klinikken, hvilket giver mig muligheden for at tilegne mig mere praktisk erfaring, inden jeg skal starte på kandidaten. Jeg er meget glad for at få et så stort indblik i, hvordan det er at arbejde på en smådyrsklinik. Det glæder mig at være en del af et så godt team og være omringet af dejlige dyr og søde mennesker hver dag. 

Jeg kommer fra en lille gård på sydfyn, hvor jeg har været travlt beskæftiget med en masse forskellige dyr som bl.a. heste, hunde, kaniner og katte. Pga. studiet flyttede jeg til hovedstaden og bor nu i Vanløse med min kæreste og vores smukke skildpadde og kække kat. I min fritid går jeg på jagt, løber, hygger med heste og rider ture


Mia Hørdum Søderlund

Klinik controller

Vetgruppens administrative blæksprutte.

Jeg sørger i det daglige for virksomhedens økonomi, personaleadministration, arrangementer og meget mere.

Privat bor jeg i Køge med min mand og vores 2 drenge.

Jeg holder heste hjemme og dyrker crossfit.


Ring til os

Du kan bestille tid hos din dyrlæge i København ved at ringe til os alle hverdage mellem 8.30 – 18.00 på telefon 81 81 89 81.

Ved akut sygdom kan du døgnet rundt ligeledes benytte telefonnummer 81 81 89 81 Vær dog opmærksom på vagttillæg uden for normal åbningstid.

Vi er her for at hjælpe!

Kontakt os

VALBY DYREKLINIK
Vigerslevvej 132
2500 Valby

Tlf: 81 81 89 81
Email: info@valbydyreklinik.dk

Åbningstider
Mandag 08.30 - 18.00
Tirsdag 08.30 - 18.00
Onsdag 08.30 - 18.00
Torsdag 08.30 - 18.00
Fredag 08.30 - 18.00
Lørdag: 10.00 - 16.00 (butik)
Søndag: 10.00 - 16.00 (butik)
Følg os

Find vej

VETGRUPPEN

VET-GRUPPEN er en sammenslutning af dyrlæger i København, Kalundborg, Sorø, Birkerød og Odense. Vi består af 6 dyreklinikker, som alle arbejder sammen for at give dig og dit kæledyr den bedst mulige kundepleje.

81 81 89 81

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik
×
Menu
Ring op
Skriv