+45 73 70 67 08

Indlæggelse/hospitalisering

Hvornår skal dit dyr indlægges?

Langt de fleste dyrlægeordinerede behandlinger på vores familiedyr foretages hjemme af dyrenes ejere. Når din hund eller kat bliver indlagt på hospitalet, er det oftest i forbindelse med en operation eller en undersøgelse f.eks. røntgenundersøgelse. I andre tilfælde kan det skyldes at patienten er så syg, at den skal nøje overvåges og have medicinsk behandling eller væskebehandling direkte i blodåren flere gange om dagen.

Nogle ejere synes, det er utrygt at efterlade deres familiedyr på hospitalet, mens andre synes, at det er betryggende, at dyret er kommet under kyndig opsyn og pleje.

Hvordan foregår en indlæggelse?

Når patienterne kommer til operation eller udvidet undersøgelse, bliver de afleveret om morgenen, hvor en veterinærsygeplejerske eller dyrlæge vil modtage dem og veje dem. Herefter bliver dyret lagt i eget bur med et tæppe.

Inden bedøvelsen lytter dyrlægen på hjerte og lunger, og der bliver evt. udtaget en blodprøve, hvis der er tvivl om dyrets organfunktioner. Det er med til at sikre, at dyret kan tåle at blive bedøvet.

Ved indlæggelsen aftales også tid til afhentning af patienten, eller der kan ringes, når patienten er tilstrækkelig vågen, typisk midt på eftermiddagen samme dag.

Kan jeg som ejer være med under indlæggelsen?

På vores hospitaler/klinikker har ejeren ikke mulighed for at være med. Dels fordi operationer kræver høj hygiejne, dels fordi vi har brug for ro omkring os, så vi kan koncentrere os om patienten og narkosen. Hvis vi har meget nervøse hunde til operation, indgiver vi nogle gange den første beroligende sprøjte, mens ejeren er der, men generelt oplever vi, at selv nervøse hunde falder til ro, når ejeren er taget hjem.

Aabenraa Dyrehospital
Vestvejen 170-172
6200 Aabenraa

Tlf: 73 70 67 08  
Email: kontakt.aabenraa@vetgruppen.dk

Åbningstider

Mandag 08.00 – 16.30
Tirsdag  08.00 – 16.30
Onsdag  08.00 – 16.30
Torsdag 08.00 – 17.30
Fredag   08.00 – 16.30

Følg os
FIND VEJ

VETgruppen

VETgruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dit kæledyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af din hund eller kastration af din kat.

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

×
Menu
Ring op
Skriv