Skip to main content
Trustpilot Widget

Ansager Hestehospital søger dyrlæge med ambitioner om personlig udvikling.

Vi søger en dyrlæge til at indgå i vores team og udvikling af Ansager Hestehospital. En dyrlæge med interesse til at bidrage og modtage i en travl hverdag under vejledning af hestehospitalets dyrlæger. Og med interesse i personlig, faglig udvikling.

Er du vores nye kollega? 

Ansager Hestehospital er et fuldt udstyret hestehospital med alt tænkeligt udstyr, operationsstue, laboratorie m.m. samt 34 hestebokse til indlæggelse, åbent 24 -7 alle dage året rundt. Dertil kommer insemineringsstation og EU-hingstestation samt udkørende hestepraksis.

Hvem er vi?

Ansager Hestehospital er en del af VetGruppen. VetGruppens landsdækkende hestedivision er i kraftig udvikling. VetGruppen har stort fokus på faglig udvikling og har egen videreuddannelse af dyrlæger og VSP.

Ansager Hestehospital er sammenslutningens hestehospital i Vestdanmark.

Vi er pt 7 dyrlæger – vi er 100% fokuseret på heste. Dertil kommer vores øvrige personale – alt i alt er vi 17 fuldtidsansatte. 

Vi søger en dyrlæge til at indgå i vores team og udvikling af Ansager Hestehospital.

En dyrlæge med interesse til at bidrage og modtage i en travl hverdag under vejledning af hestehospitalets dyrlæger. Og med interesse i personlig, faglig udvikling.

Arbejdet vil både være på hospitalet og i udkørende praksis. Stillingen indebærer vagtforpligtigelse. 

×
Menu
Døgnvagt