Tilbage til vetgruppen.dk
+45 86 93 70 11

LASERTERAPI KÆLEDYR ÅRHUS

Det er videnskabeligt bevist at laserterapi kan lindre smerter, reducere hævelse og har en gavnlig effekt på sygt væv.

Det er videnskabeligt bevist at laserterapi kan lindre smerter, reducere hævelse og har en gavnlig effekt på sygt væv.

Talrige undersøgelsesresultater viser, at laserterapi kan afhjælpe og dæmpe: gigtsmerter, nakke- og rygsmerter, hofteledsdysplasi, led-, muskel- og seneskader, ødemer og blodansamlinger, forstuvninger og frakturer. Operationssår, bidsår, brandsår og kroniske sår kan smertelindres og heles hurtigere ved hjælp af laserterapi. Laserterapi kan også bruges effektivt i forbindelse med et genoptræningsforløb. Laseren er ligeledes velegnet til inflammeret væv – eksempelvis kroniske ørepatienter – og til aktivering af akupunkturpunkter!

Anvendeligheden af laserterapi er mangeartede. Og den periode dyret er hæmmet – eksempelvis efter et kirurgisk indgreb – kan afkortes betragteligt. Medicin- og smertefrit.

Beder Dyreklinik tilrettelægger en behandlingsplan til hvert enkelte dyrs behov.

Vi tilbyder en samlet pakke med 10 behandlinger på klinikken for 3.000 kr.

Har du et dyr med en kronisk lidelse er du velkommen til at kontakte klinikken og høre nærmere om laserterapi og den forventelige effekt.

Laseren bruger forskellige bølgelængder af lys på det problematiske område, hvilket øger blodcirkulationen hvorved kroppen trækker væske, ilt og næringsstoffer til det beskadigede område. Herved skabes et optimalt helbredende miljø, der reducerer inflammation, hævelser, muskelkramper, stivhed og smerte.

BEDER DYREKLINIK
Tværskiftet 6
8330 Beder

Tlf: +45 8693 7011
kontakt.beder@vetgruppen.dk

ÅBNINGSTIDER

Mandag 08.00 – 18.00
Tirsdag  08.00 – 17.00
Onsdag  08.00 – 17.00
Torsdag 08.00 – 17.00
Fredag   08.00 – 17.00

FIND VEJ

VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af hund, sundhedsundersøgelse af kat eller handelsundersøgelse af hest

© 2022 VetGruppen | CVR: 40 49 04 85 | Cookie og privatlivspolitik

×
Menu
Ring op
Skriv