Akut brug for hjælp? Ring 81 81 89 81

Ormekur til katte

I Danmark er alle ormekure til katte receptpligtige. Det betyder, at du ikke kan købe ormekure til katte i håndkøb.

Årsagen til dette er, at man ønsker at undgå, at katte bliver resistente over for behandlingen med ormekur. Blive katte resistente over for stofferne i ormekurene, vil det ikke være muligt at afhjælpe problemer med orme, og således må mange katte lide af et ikke alene generende men også uhygiejnisk problem.

Hvor ofte skal katte have ormekur?

Ikke alle katte har brug for at få ormekur lige ofte.

Katte, der lever både ude og inde, har stor risiko for at få orm. Dette skyldes, at de fange og spiser både fugle og mus, hvilket øger deres risiko for at få bændelorm. Den generelle store påvirkning af bakterier grundet livet uden døre giver ligeledes øget risiko for at få forskellige typer af orm. Derfor anbefales sådanne katte at få ormekur minimum hver fjerde måned.

Katte, der udelukkende lever inde, disponeres for færre smittekilder. Af denne grund har de lavere risiko for at få orm, og derfor er det kun nødvendigt at give sådanne katte ormekur, hvis orme observeres.

Kattekillinger er generelt de mest udsatte, og for at undgå forskellige ormetyper anbefales det at give disse katte ormekur hver 14. dag, indtil de er cirka 12 uger gamle.

Ormekur til katte – priser

Når du skal købe ormekur til katte kan du forvente priser, der ligger i intervallet 100-400kr. Der findes mange forskellige ormekure på markedet, og du bør kontakte os for både afklaring af det specifikt nødvendige produkt, pris samt recept.

Hvis du er interesseret i ormekur til katte og priser på disse, gør vi opmærksom på, at det hos os er muligt at købe både han- og hunkattepakker. Disse indeholder netop ormekur og derudover sterilisation/kastration, chip/øremærkning, vaccination, registrering og laserterapi.

Ormekur til katte fås gennem disse pakker til fordelagtige priser. Prisen på hunkattepakken er 1.950kr, mens prisen på hankattepakken er 1.450kr.

Forskellige former for ormekure

At give sin kat en ormekur er ikke altid en nem opgave. Katte er nemlig i stand til at lugte forskel på madvarer og medicin, og derfor kan det i visse tilfælde altså være en krævende opgave at give sin kat den nødvendige ormekur.

Heldigvis findes der forskellige former for ormekure til katte. Hvis din kat ikke vil have ormekur i tabletform, kan du derfor med fordel forsøge dig med en flydende ormekur eller en ormekur i pastaform. Det er tilmed muligt at få ormekur, der skal dryppes i kattens nakke, men generelt bør du forvente, at ormekur til katte findes i forskellige priser afhængigt af type.

En sundhedspakke som giver dig vished for, at vi sammen gør det bedste for dit kæledyr.

Læs mere


Har du husket at forsikre dit kæledyr?

Vær forberedt på uforudsete regninger

Få mere at vide

Kontakt os i dag

VETGRUPPEN

VETGRUPPEN er en gruppe af dyrlæger i København og omegn. Vi består af 2 dyreklinikker, som alle arbejder sammen for at give dig og dit kæledyr den bedst mulige kundepleje.

81 81 89 81

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 34 69 95 26 | Privatlivspolitik
×
Menu
Ring op
Skriv