Akut brug for hjælp? Ring 81 81 89 81

Hvalpetræning i Birkerød er en positiv oplevelse for både hund og ejer

For at få en velopdragen og glad hund, kan du med fordel gå i gang med hundetræningen mens din hund endnu er hvalp. Jo før du går i gang med træningen desto nemmere er det at påvirke din hunds adfærd i den ønskede retning.

Vores dyreklinik tilbyder hjælp med hvalpetræning i Birkerød. Her hjælper vores certificerede hundeinstruktører dig med at træne de elementære elementer af lydighed med din hund. Kommandoer som ’sit’, ’dæk’, ’stop’ m.fl. indøves igen og igen med en belønningsbaseret tilgang. Da vi går ind for, at al indlæring bør være lystbetonet og en glædelig oplevelse for hunden, så vægter vi det højt, at belønninger benyttes frem for straf og tvang. Derfor er alle former for fysisk afstraffelse strengt forbudt til vores hvalpetræning i Birkerød.

Hvalpetræning i Birkerød knytter bånd mellem dig og din hund

Udover at regulere din hunds adfærd, så har vores hvalpetræning i Birkerød til formål at styrke båndet mellem dig og din hund. Dette gøres ved at skabe en bedre intern forståelse mellem jer. Det vil sige, at det ikke kun er din hund, der skal lære at tyde dine kommandoer, det er lige så meget dig, der skal lære at forstå din hunds kropssprog og signaler. Til vores hvalpetræning i Birkerød hjælper vi dig derfor med at få en generel indsigt i hundens væsen, samt en mere specifik viden om din hunds race og sind. På den måde får du de nødvendige værktøjer til at tilrettelægge træningen efter, hvad din hund trives med. Dette tilvejebringer de mest givtige træningsresultater, da en glad og tryg hund er bedre indstillet på at lære nye ting.

Samvær med andre hunde er sundt for din hvalp

Hvis du tilmelder dig vores hvalpetræning i Birkerød vil du komme på et hold med 5 andre hunde. Mødet med fremmede hunde er en vigtig del af din hunds udvikling, da den her lærer at begå sig omkring andre væsener. På den måde formindskes risikoen for, at din hund med tiden udvikler nervøse eller aggressive adfærdstendenser overfor andre hunde eller mennesker. Manglende socialisering som hvalp er nemlig en af de primære årsager til, at hunde udvikler adfærdsproblemer senere hen i deres liv. Så hvis du ønsker at forebygger uhensigtsmæssige adfærdsmønstre, så kan du med fordel tilmelde dig vores hvalpetræning i Birkerød. Du er også altid velkommen til at kontakte vores dyreklinik i Birkerød, hvis du ønsker at høre mere om vores kurser.

En sundhedspakke som giver dig vished for, at vi sammen gør det bedste for dit kæledyr.

Læs mere


Har du husket at forsikre dit kæledyr?

Vær forberedt på uforudsete regninger

Få mere at vide

Kontakt os i dag

VETGRUPPEN

VETGRUPPEN er en gruppe af dyrlæger i København og omegn. Vi består af 2 dyreklinikker, som alle arbejder sammen for at give dig og dit kæledyr den bedst mulige kundepleje.

81 81 89 81

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 34 69 95 26 | Privatlivspolitik
×
Menu
Ring op
Skriv