Akut brug for hjælp? Ring 81 81 89 81

Få en glad og lydig hund med hvalpetræning i Valby

Din hunds indlæringsevne er optimal som hvalp, hvilket du med fordel kan udnytte ved at melde dig og din hund til vores hvalpetræning i Valby.

Som hvalp har din hund endnu ikke indøvet dårlige vaner og du kan derfor nå at gribe ind og påvirke dens adfærd i en positiv retning. Husk på, at det til hver en tid er nemmere at give en hund gode vaner, end det er at vænne den af med dårlige vaner. Til vores hvalpetræning i Valby vil din hund lære de grundlæggende lydighedsøvelser som ’sit’, ’dæk’, ’stop’ m.fl., hvilket vil give dig en bedre kontrol over din hund i fremtiden. Derudover kan træningen betragtes som en vigtig del af din hvalps udvikling, da den her lærer at omgås andre hunde og mennesker. På den måde formindskes risikoen for, at din hund med tiden udvikler en aggressiv adfærd overfor andre væsener. Vores hvalpetræning i Valby henvender sig således til dig, som ønsker en glad og lydig hund.

Træningsmetoden til vores hvalpetræning i Valby er belønningsbaseret

Vi samler på smil og logrende haler til vores hvalpetræning i Valby. Derfor benytter vi os af træningsmetoden kaldet ’positiv forstærkning’, der er baseret på videnskabelige undersøgelser vedrørende indlæring. Disse undersøgelser viser, at hundes indlæringsmotivation i langt højere grad stimuleres ved belønninger frem for straf og forbud. Derfor spiller ros og godbidder en afgørende rolle i vores hvalpetræning i Valby, mens straf og tvang er strengt forbudt. Til vores hvalpetræning i Valby vil du som ejer få en afgørende indsigt i hundens væsen og dens måde at opfatte verden på. Med udgangspunkt i denne viden afdækkes der, hvad din hund trives med træningsmæssigt, og hvordan du i overensstemmelse med dette, realiserer målet for jeres træning. Det er altid vigtigt at have den enkelte hunds individuelle karakteregenskaber for øje, så man kan tilrettelægge træningen efter dette. Således får man en glad og tryg hund, der er mere end villig til at træne.

Kontakt os

Hvalpetræningen i Valby varetages af certificerede hundeinstruktører, der har grundig erfaring med at arbejde med hunde på et professionelt plan. Der vil max være 6 hunde pr. hold for at sikre, at de deltagende har mulighed for at stille spørgsmål og få ekstra hjælp, hvis de har udfordringer med øvelserne. Vores hvalpetræning i Valby består af lærerige aktiveringsøvelser, som med garanti vil glæde og gavne både dig og din hund. Tilmeld dig i dag, eller ring til os, hvis du ønsker at høre mere om vores kurser.

En sundhedspakke som giver dig vished for, at vi sammen gør det bedste for dit kæledyr.

Læs mere


Har du husket at forsikre dit kæledyr?

Vær forberedt på uforudsete regninger

Få mere at vide

Kontakt os i dag

VETGRUPPEN

VETGRUPPEN er en gruppe af dyrlæger i København og omegn. Vi består af 2 dyreklinikker, som alle arbejder sammen for at give dig og dit kæledyr den bedst mulige kundepleje.

81 81 89 81

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 34 69 95 26 | Privatlivspolitik
×
Menu
Ring op
Skriv