Akut brug for hjælp? Ring 81 81 89 81

Med hvalpetræning i København giver du din hvalp en god start på livet

Har du fået ny hundehvalp? Så kan du med fordel benytte dig af vores tilbud om hvalpetræning i København.

Jo før du påbegynder træningen med din hvalp desto bedre. Det er nemlig vigtigt for din hunds udvikling og socialisering, at den i en tidlig alder kommer ud blandt andre hunde og mennesker. På den måde får din hund et tillidsfuldt forhold til omverdenen, og den lærer at omgås andre væsener. Ydermere kan det have en mere effektiv virkning at påbegynde træningen, mens din hunds evne til at indlære er optimal. Som hvalp har din hund endnu ikke indøvede dårlige vaner og adfærdsmønstre, og du kan derfor nå at påvirke dens adfærd i en positiv retning. Det er givetvis nemmere at give din hund gode vaner end det er at vænne den af med de dårlige.

Vi går ind for ’positiv forstærkning’ til vores hvalpetræning i København

I vores hvalpetræning i København er vi indstillet på at skabe en positiv og tillidsfuld relation mellem hund og ejer, og derfor benytter vi os af træningsmetoden ’positiv forstærkning’. Metoden er baseret på videnskabelige principper om indlæring, hvor belønning fungerer som den primære motivationsfaktor. Ved brug af godbidder og ros øges din hunds motivation samtidig med, at der skabes en positiv kontakt mellem dig og din hund. Da vi er af den overbevisning, at positiv forstærkende indlæring er langt mere effektiv end negativ forstærkende indlæring, så er alle former for afstraffelse og tvang strengt forbudt til vores hvalpetræning i København. I forbindelse med træningen, vil du som ejer få et indblik i hundens væsen og dens måde at opfatte verden på. Med udgangspunkt i dette bliver det nemmere at afdække, hvad din hund trives med, og hvordan du i overensstemmelse med disse kriterier opnår målet for jeres træning.

Vi tilbyder hjælp til hvalpetræning i København og Nordsjælland

Med 2 fællesejede dyreklinikker placeret i Valby og Birkerød, dækker vores tilbud om hjælp til hvalpetræning størstedelen af København og Nordsjælland. Vores hvalpetræning varetages af certificerede hundeinstruktører, der har grundig erfaring med at arbejde professionelt med hunde. Vi optager max 6 hvalpe pr. hold, da vi ønsker at have mulighed for at tilrettelægge vores hvalpetræning i København efter hver enkelt deltager. Således er der tid til at hjælpe vores hundeejere med deres særskilte udfordringer. Hvis du ønsker at tilmelde dig vores hvalpetræning i København, eller blot er interesseret i at høre mere om vores kurser, så er du meget velkommen til at kontakte en af vores dyreklinikker.

En sundhedspakke som giver dig vished for, at vi sammen gør det bedste for dit kæledyr.

Læs mere


Har du husket at forsikre dit kæledyr?

Vær forberedt på uforudsete regninger

Få mere at vide

Kontakt os i dag

VETGRUPPEN

VETGRUPPEN er en gruppe af dyrlæger i København og omegn. Vi består af 2 dyreklinikker, som alle arbejder sammen for at give dig og dit kæledyr den bedst mulige kundepleje.

81 81 89 81

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 34 69 95 26 | Privatlivspolitik
×
Menu
Ring op
Skriv