Akut brug for hjælp? Ring 81 81 89 81

Hundetræning

"Super god behandling. Klinikken ligger stemningsfyldt og skønt som er i harmoni med den behandling man oplever. Gode parkerings forhold."

Hundetræning for både hvalpe og voksne hunde, på alle niveauer. Valby Dyrekliniks veterinærsygeplejerske Trine Faurschou Jensen er certificeret hundeinstruktør og har arbejdet professionelt med hunde siden 2009. Det er aldrig for tidligt eller for sent at gå i gang med at træne din hund. Vejen til et livslangt venskab med din hund er bygget på et fundament af tillid, forståelse, respekt og samarbejde. Måden dig og din hund kommer derhen, er positiv forstærkning. Træningen er tillidsskabende og vi træner med positiv forstærkning, som er videnskabelige baserede principper. Lydighed går ud på at styrke forholdet og samarbejdet mellem din hund og dig, samtidig med, at det styrker dine træningsfærdigheder. Det er vigtigt, at vi samarbejder med hunden og ikke bare giver den kommandoer. Det er samarbejdet der gør, at træningen ser nem ud. Vi træner basis elementerne af lydighed. Det er dagligdags ting som dæk, sit, plads, bakke, indkald, apport osv. Træningen bliver tilrettelagt efter hver enkelt og har du specielle udfordringer, kigger vi også på det. Vi accepterer ikke fysisk afstraffelse på træningspladsen. Der vil max være 6 hunde pr. hold. Træningen forløber over 4 gange og koster 550 kr.

En sundhedspakke som giver dig vished for, at vi sammen gør det bedste for dit kæledyr.

Læs mere


Har du husket at forsikre dit kæledyr?

Vær forberedt på uforudsete regninger

Få mere at vide

Kontakt os i dag

VETGRUPPEN

VETGRUPPEN er en gruppe af dyrlæger i København og omegn. Vi består af 2 dyreklinikker, som alle arbejder sammen for at give dig og dit kæledyr den bedst mulige kundepleje.

81 81 89 81

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 34 69 95 26 | Privatlivspolitik
×
Menu
Ring op
Skriv