Akut brug for hjælp? Ring 81 81 89 81

Hundetræning i Valby

En vigtig del af din hunds udvikling

Hundetræning er til dig, der ønsker at udvikle din hunds træningsfærdigheder og opbygge en tillidsfuld relation mellem dig og din hund. Vores kompetente hundeinstruktører har grundig erfaring med at træne både unge og aldrende hunde, og derfor henvender vores tilbud om hundetræning i Valby sig til alle hundeejere. VET Gruppen består af 3 fællesejede dyreklinikker beliggende i København og Nordsjælland. Vores kompetente medarbejdere arbejder sammen for at give dig og din hund en god og personlig behandling. Udover at sikre din hunds helbred, ønsker vi også, at din hund får de bedste forudsætninger for et godt og sundt liv. Derfor tilbyder vi nu også hjælp til hundetræning i Valby, da dette er en vigtig del af enhver hunds udvikling og en måde hvorpå, man styrker sin hunds evne til at færdes andre hunde og mennesker.

Vi samler på smil og logrende haler til vores hundetræning i Valby

Vi går ind for, at både hund og ejer skal få glæde og gavn af vores hundetræning i Valby. Derfor anvender vi træningsmetoden kaldet ’positiv forstærkning’. Denne metode er baseret på videnskabelige principper om indlæring, hvor belønning fungerer som den primære motivationsfaktor. Ros og godbidder er af den grund et vigtigt element i træningen, da dette øger din hunds motivation samtidig med, at det foranlediger en positiv kontakt mellem dig og din hund. Af samme grund er straf og tvang strengt forbudt til vores hundetræning i Valby, Det er først i kraft af, at et godt samarbejde mellem hund og ejer etableres, at hundens træningsfærdigheder kan videreudvikles. Derfor er det også vigtigt til vores hundetræning i Valby, at hundeejeren er indstillet på at skulle lære hundens væsen at kende. På den måde bliver det nemmere at tilpasse træningen efter, hvad den pågældende hund trives med. Således sættes grundstenen for et effektivt træningsforløb, da de mest givtige resultater opnås ved at træne med en glad og tryg hund.

Du og din hund er i trygge hænder hos vores certificerede hundeinstruktører

Vores hundetræning i Valby varetages udelukkende af certificerede hundeinstruktører, der har arbejdet med hunde på et professionelt plan i mange år. For at sikre, at samtlige deltagere på holdet får det optimale ud af træningsforløbet, optager vi max 6 hunde pr. hold. Således kan du være sikker på, at der til hver træningsgang er tid til at stille spørgsmål og få ekstra hjælp, hvis du oplever særlige udfordringer med din hund. Hvis du ønsker at tilmelde dig vores hundetræning i Valby, eller gerne vil høre mere om vores kurser, så er du meget velkommen til at kontakte os.

En sundhedspakke som giver dig vished for, at vi sammen gør det bedste for dit kæledyr.

Læs mere


Har du husket at forsikre dit kæledyr?

Vær forberedt på uforudsete regninger

Få mere at vide

Kontakt os i dag

VETGRUPPEN

VETGRUPPEN er en gruppe af dyrlæger i København og omegn. Vi består af 2 dyreklinikker, som alle arbejder sammen for at give dig og dit kæledyr den bedst mulige kundepleje.

81 81 89 81

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 34 69 95 26 | Privatlivspolitik
×
Menu
Ring op
Skriv