Akut brug for hjælp? Ring 81 81 89 81

Vi støtter

VETGRUPPEN hjælper udsatte katte

Desværre er der mange mennesker, som blot efterlader deres dyr til en uvis skæbne, i stedet for at indlevere dem på et dyreinternat, da disse steder ofte forlanger et mindre beløb for deres arbejde med pasning og videreformidling af dyrene.

Hvert år er der katte og killinger, der bliver sat ud, fordi deres ejere ikke har lyst eller overskud til at tage sig af dem.Særligt katte, der ikke er blevet neutraliseret er et stort problem, da dette ofte fører til, at hunkattene bliver drægtige og dermed bidrager til at øge populationen af herreløse katte.
I VET Gruppen går vi højt op i dyrevelfærd, og derfor har vi længe samarbejdet med Killingehjælpen og for nyligt også startet samarbejde med Kattehjemmet Snekkegaarden. Begge er frivillige organisationer, der tager sig af udsatte katte, især hittekillinger, men også drægtige hunkatte og deres killinger. Målet er, gennem videreformidling med omtanke, at sikre, at hjemløse katte får en god opvækst i et trygt, ansvarsfuldt og kærligt hjem.

Sådan hjælper VETGRUPPEN

En gang om måneden hjælper hver af vores 3 klinikker disse to organisationer med henholdsvis hun- og hankattepakker (sundhedstjek, øremærkning, registrering, vaccination, ormekur samt neutralisering) til hjemløse killinger og eventuelle mødre. Som en ekstra service sender vi en pakke med kvalitetsfoder med hver killing.
Dette sikre, at der ikke kommer flere uønskede killinger og ikke mindst at killingerne får den bedst tænkelige start i deres nye hjem.
Hos VETGRUPPEN mener vi, at alle katte har krav på at få et godt liv i trygge rammer. Vi vil derfor gerne bidrage ved, at hjælpe Killlingehjælpen og Kattehjemmet Snekkegaarden til at kunne videreformidle disse katte på velovervejet og forsvarlig vis uden, at det bliver en økonomisk byrde.

Kontakt os

Få hjælp til din betaling

Få finansieret dit dyrlægebesøg nemt og hurtigt i dag

VETgruppen

VETgruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dit kæledyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af din hund eller kastration af din kat.

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

COVID-19 status

VETGRUPPEN’s klinikker er åbne som normalt, men måske er der lidt ekstra
ventetid, da medarbejdere kan være fraværende pga børnepasning.

Ved besøg i VETGRUPPEN’s klinikker.

  1. VETGRUPPEN er åben, og vi modtager gerne familiedyr, som ejerne
   vil have tilset. Kontakt os og aftal tid, hvis dit familiedyr har det dårligt.
  2. Vi opretholder konsultationer på helt raske dyr, men muligvis med
   begrænset kapacitet. Der kan derfor være ventetid på en konsultation,
   som ikke er akut.
  3. Kun én person kan ledsage dyret ind i klinikken, og sundhedsstyrelsens
   regler for det offentlige rum indskærpes.
  4. Skulle man ønske at undgå indgang på klinikken, kan personalet hente
   dyret udenfor.
  5. Vi udskriver også recepter – for eksempel på flåt- og loppemidler.
   Kontakt klinikken om dette.

Klik her for at læse mere om COVID-19 og familiedyr, om hvordan du skal forholde 
dig.

Cookie- og privatlivspolitik
×
Menu
Ring op
Skriv