Skip to main content

Vi støtter

VETGRUPPEN hjælper udsatte katte

Desværre er der mange mennesker, som blot efterlader deres dyr til en uvis skæbne, i stedet for at indlevere dem på et dyreinternat, da disse steder ofte forlanger et mindre beløb for deres arbejde med pasning og videreformidling af dyrene.

Hvert år er der katte og killinger, der bliver sat ud, fordi deres ejere ikke har lyst eller overskud til at tage sig af dem.Særligt katte, der ikke er blevet neutraliseret er et stort problem, da dette ofte fører til, at hunkattene bliver drægtige og dermed bidrager til at øge populationen af herreløse katte.
I VET Gruppen går vi højt op i dyrevelfærd, og derfor har vi længe samarbejdet med Killingehjælpen og for nyligt også startet samarbejde med Kattehjemmet Snekkegaarden. Begge er frivillige organisationer, der tager sig af udsatte katte, især hittekillinger, men også drægtige hunkatte og deres killinger. Målet er, gennem videreformidling med omtanke, at sikre, at hjemløse katte får en god opvækst i et trygt, ansvarsfuldt og kærligt hjem.

Sådan hjælper VETGRUPPEN

En gang om måneden hjælper hver af vores 3 klinikker disse to organisationer med henholdsvis hun- og hankattepakker (sundhedstjek, øremærkning, registrering, vaccination, ormekur samt neutralisering) til hjemløse killinger og eventuelle mødre. Som en ekstra service sender vi en pakke med kvalitetsfoder med hver killing.
Dette sikre, at der ikke kommer flere uønskede killinger og ikke mindst at killingerne får den bedst tænkelige start i deres nye hjem.
Hos VETGRUPPEN mener vi, at alle katte har krav på at få et godt liv i trygge rammer. Vi vil derfor gerne bidrage ved, at hjælpe Killlingehjælpen og Kattehjemmet Snekkegaarden til at kunne videreformidle disse katte på velovervejet og forsvarlig vis uden, at det bliver en økonomisk byrde.

Kontakt os

Få hjælp til din betaling

Få finansieret dit dyrlægebesøg nemt og hurtigt i dag

×
Menu
Døgnvagt