Akut brug for hjælp? Ring 81 81 89 81

CAMPUS-VET

VetGruppens eget efteruddannelsescenter CampusVet kan nu præsenterer et kursusprogram for 2021 spækket med blandt andet faglige praktiske kurser, online seminarer og lederuddannelse til VetGruppens ansatte.

Det er vigtigt for os at kursusprogrammet er sammensat efter medarbejdernes egne ønsker og behov. Derfor startede arbejdet med kursussammensætningen i foråret, hvor et spørgeskema blev sendt ud til alle ansatte på VetGruppens klinikker. Her kunne alle ansatte give deres ønsker til kursusemner og forelæsere. Efteruddannelse af vores medarbejdere skal være praksisnært og relevant så den nye viden nemt kan integreres i det daglige arbejde ude på klinikkerne. Med medarbejdernes input, kan vi derfor nu stolt præsenterer CampusVet kursusprogram 2021.

Kursusprogrammet består af forskellige typer af aktiviteter. Under de ”faglige kurser” ankommer kursisterne til CampusVet’s undervisningslokaler på VetGruppens kædekontor i Birkerød. Her undervises de i teoretiske og praktiske færdigheder som f.eks. anæstesi monitorering og kirurgi. Her mødes VetGruppens ansatte med hinanden og foruden forelæserens vidensdeling, sparer kursisterne også med hinanden på tværs af klinikkerne.

Ved ”online seminarer” kan kursisterne sidde derhjemme eller samlet på klinikkerne og blive opdateret på den nyeste viden indenfor forskellige fagområder. Det kan være alt fra anæstesi af marsvin og kaniner eller smertebehandling af hunde og katte.

Vidensdeling sker også gennem VetGruppens erfagrupper, her mødes ansatte med samme fagområde og videns deler indenfor f.eks. klientrelationer eller tandbehandlinger. Erfagrupperne har eget budget og får hvert år mulighed for at invitere en specialist i deres fagområde til at komme og undervise dem efter deres ønsker og behov.

Men det er ikke kun vigtigt for VetGruppen at dyrlæger og veterinærsygeplejersker efteruddannes, det er ligeledes vigtigt at vores ledere på klinikkerne bliver klædt ordentligt på til ledelsesopgaverne. I 2021 starter vi ledelsesinstitut hvor medarbejdere med ledelsesansvar undervises i ledelse. Forløbet strækker sig over et år og indeholder 6 dagskurser. Kursisterne bliver tilknyttet en mentor, som hjælper med at de udvikler sig som ledere på individuelt niveau.

Hvorfor har vi CAMPUS-VET?

I VET-GRUPPEN har vi stort fokus på det faglige beredskab og niveau i alle kontakter med klienter og patienter. Derfor har vi udarbejdet dette uddannelsesprogram, der er sammensat med inspiration fra organisationen.

Mange har bidraget med indspil til emner og vi trækker i stort omfang på specialister i kæden i nogle af aktiviteterne. Stor tak til alle bidragydere.

Uddannelsesprogrammet organiseres i CAMPUS-VET – gruppens interne team – der samler alle indspil, sætter programmet op og organiserer de enkelte aktiviteter. Vi har et særligt fokus på, at kurserne bygger bro mellem teori og praksis, og især Birkerød Dyreklinik vil være vært for de praktiske uddannelsesaktiviteter.

Programmet er ikke forbeholdt VET-GRUPPEN, fordi vi har stor tro på, at udstrakt  videndeling er en fordel for hele vores branche. 

klik på kursuskataloget til højre for at se det fulde program. Vi ser frem til at mødes på kurserne.

VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og hospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af hund, sundhedsundersøgelse af kat eller handelseundersøgelse af hest.

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VetGruppen | CVR: 40 49 04 85 | Cookie- og privatlivspolitik

×
Menu
Ring op
Skriv