Akut brug for hjælp? Ring 81 81 89 81

CAMPUS-VET

Hvorfor har vi CAMPUS-VET?

I VET-GRUPPEN har vi stort fokus på det faglige beredskab og niveau i alle kontakter med klienter og patienter. Derfor har vi udarbejdet dette uddannelsesprogram, der er sammensat med inspiration fra organisationen.

Mange har bidraget med indspil til emner og vi trækker i stort omfang på specialister i kæden i nogle af aktiviteterne. Stor tak til alle bidragydere.

Uddannelsesprogrammet organiseres i CAMPUS-VET – gruppens interne team – der samler alle indspil, sætter programmet op og organiserer de enkelte aktiviteter. Vi har et særligt fokus på, at kurserne bygger bro mellem teori og praksis, og især Birkerød Dyreklinik vil være vært for de praktiske uddannelsesaktiviteter.

Programmet er ikke forbeholdt VET-GRUPPEN, fordi vi har stor tro på, at udstrakt  videndeling er en fordel for hele vores branche. 

klik på kursuskataloget til højre for at se det fulde program. Vi ser frem til at mødes på kurserne.

VETgruppen

VETgruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dit kæledyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af din hund eller kastration af din kat.

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik
×
Menu
Ring op
Skriv