Hvad er den bedste start på dit nye arbejdsliv?

Hvad er den bedste start på dit nye arbejdsliv? En god morgen sætter standarden for resten af dagen, en god indledning i en bog giver dig lyst til at læse videre, og en god forberedelse giver et bedre resultat.

I VetGruppen ved vi, at en god og velforberedt start betyder alverden. Ikke mindst når du starter nyt job, i en branche som oveni købet kan være hektisk, stresset, fyldt med følelser og uforudsigelig.

Derfor har vi blandt andet valgt, at alle vores nye medarbejdere kommer på CampusVets introkursus.

Introkurset er sammensat af foredrag, workshops, oplæg og fysiske øvelser om work/life balance, klienten i fokus, økonomiforståelse, og praktisk faglig forberedelse til akutte patienter med blandt andet triagering, anæstesi, ultralyd og kirurgiske procedurer.

Kurset varer en til tre dage afhængig af faggrupper, og vi bor sammen i skønne omgivelser, og får kickstartet network og socialering med gode nye kolleger.

Hvad er den bedste start på et nyt arbejdskapitel for dig?

TILMELD DIG
VORES NYHEDSBREV

Design Escapes
VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og hospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af hund, sundhedsundersøgelse af kat eller handelseundersøgelse af hest.

Følg os

×
Menu
Døgnvagt