• KARRIERE I VETGRUPPEN FREDERIKSBERG

Dermatologi-interesseret Dyrlæge søges til Frederiksberg Dyreklinik &  Spa

Da vi har tilgang af patienter, søger vi en ekstra dyrlæge med interesse indenfor dermatologi til vores dygtige team på vores klinik beliggende på Frederiksberg i København. Vi tilbyder et fast job, med en 25-37 timers arbejdsuge – eller efter aftale, et godt arbejdsmiljø med gode kollegaer, mulighed for solidt diagnostisk arbejde, kompetent sparring og stort fokus på faglig udvikling.

Der er ingen vagtforpligtelse.

Din profil: Du har været dyrlæge i minimum 3 år, og har fundet ud af hvad du brænder for indenfor faget – og de dermatologiske patienter står dit hjerte nært. Du synes det er spændende og givende at få lov til at hjælpe dem helt i mål, og du værdsætter et godt samarbejde med dedikerede ejere. Da vores kunder stiller høje krav til alle vores dyrlæger, er det vigtigt for os at du er positiv, fagligt engageret, videbegærlig har en naturlig interessere i den enkelte patient.
Du vil naturligvis også indgå i resten af klinikkens daglige arbejde, men har du andre interesser f.eks. indenfor endokrinologi, intern medicin og/eller geriatriske patienter vil det kun være en fordel da vi også møder mange af disse.

Vi kan tilbyde dig: En spændende og afvekslende hverdag med mange faglige udfordringer. Du vil indgå i et team af fire dygtige dyrlæger med en bred vifte af kompetencer, tre VSP’er, to VSP-elever og fire dyrlægestuderende. Hos os skal alle patienter have booket en konsultation på forhånd, og vi afsætter altid mellem 30 og 45 minutter til en konsultation så du som dyrlæge har tid til at lave de nødvendige undersøgelser og samtidig have en god dialog med ejer.

Vi har et af Europas største VetScan-laboratorier, CT-scanner, ultralydsscanner, elektrokirurgi, operationsstue samt et fuldt udstyret tandrum med tandunit og 360-graders tandrøntgen.
Af personalegoder kan nævnes at vi har frokostordning med varm frokost hver dag, privat sundhedsforsikring samt medbestemmelse i vagtplanlægning.

Vi er en klinik hvor personlige relationer blandt medarbejderne og godt humør er en væsentlig del af arbejdsdagen. Vi prioriterer at vi alle har det sjovt og rart på arbejdspladsen, og vi prioriterer efteruddannelse højt. Som en del af Vetgruppen har vi mulighed for at deltage i mange gode kurser i CampusVet-regi, men vi tager også på kurser og konferencer af andre arrangører.

Løn efter kvalifikationer. Opstart efter aftale.

Vi vil gerne vide mest muligt om dig, så send os en ansøgning med CV med dine anbefalinger. Din ansøgning skal være os i hænde senest den 15.02.23 og sendes til ava.frbspa@vetgruppen.dk med overskriften ”Vetjob2023”

Læs mere om vores klinik på:

www.frederiksbergdyreklinik.dk

Vi behandler naturligvis din ansøgning fortroligt.
Samtaler vil blive afholdt løbende. Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du mere end velkommen til at kontakte klinikleder Ann Sophie Skov på telefon 2226 6955.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Ansøgningsfrist 15.02.2023
Frederiksberg Dyreklinik & Spa
ava.frbspa@vetgruppen.dk
Spørgsmål til stilling? Ring 2226 6955

VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og hospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af hund, sundhedsundersøgelse af kat eller handelseundersøgelse af hest.

© 2023 VetGruppen | CVR: 40 49 04 85 | Cookie- og privatlivspolitik

×
Menu