Akut brug for hjælp? Ring 81 81 89 81

Det perfekte hundehalsbånd

Butikker, dyrehandler og internettet er ved at bugne over af valgmuligheder inden for halsbånd til hunde. Mange steder fremstilles mønstrer og farver, som det vigtigste for hundehalsbåndet, men i din søgen efter et halsbånd til din hund, er der flere elementer, der skal gå op i en højere enhed. Hos VET-Gruppen ved vi, hvor vigtigt det er at finde det helt rette halsbånd til din hund. Af denne grund guider vi dig til, hvordan du finder det perfekte hundehalsbånd.

Hvorfor er det så vigtigt?

Hunde kræver ikke meget udstyr, men et halsbånd er en af de få ting, der er absolut nødvendige for at kunne gå tur med din hund. Det er vigtigt at finde et godt halsbånd til din hund, da halsbåndet spiller en stor rolle for dyrets velbefindende. Er halsbåndet eksempelvis for lille, vil det stramme om hundens hals, og størrelsen er således afgørende for, at hunden er tilfreds med at have det på. Derudover er et halsbånd også vigtigt, da et vedhængende navne- og kontaktskilt kan genforene jer, hvis din hund har forvildet sig væk fra dig.

Form, funktion og finans

Der findes mange former for halsbånd til hunde. Nylon, læder og rustfrit stål er alle hyppige materialer, men vigtigst af alt er det, at halsbåndet er lavet i et materiale, der er behageligt for hunden at have på. Når du skal finde et halsbånd til din hund, må du overveje, hvordan formen på halsbåndet hænger sammen med funktionen. Er din hund stor og stærk, er det nødvendigt, at halsbåndet kan stå imod de kræfter, hunden trækker med. Halsbåndets vigtigste funktion er trods alt at give dig mulighed for at holde hunden i snor, og derfor er det centralt, at halsbåndet rent styrkemæssigt lever op til denne funktion. Halsbånd til hunde findes i mange prisklasser, og lige så vel som for mange andre ting gælder det, at pris og kvalitet ofte går hånd i hånd. Kunne du tænke dig at købe et godt og solidt kvalitetshalsbånd til din hund, gør du klogt i at vente med at investere til hunden ikke længere er hvalp – så vil halsbåndet kunne glæde i mange år.

Skal vi hjælpe dig?

Er du i syv sind over, hvilket halsbånd du skal købe til din hund, hjælper vi dig gerne med at finde frem til det helt rette hundehalsbånd. Du er velkommen til at kontakte os eller møde op i en af vores tre klinikker.

VETGRUPPEN

VET-GRUPPEN er en sammenslutning af dyrlæger i København, Kalundborg, Sorø, Birkerød og Odense. Vi består af 6 dyreklinikker, som alle arbejder sammen for at give dig og dit kæledyr den bedst mulige kundepleje.

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

Coronavirus
VETGRUPPEN’s klinikker er åbne som normalt, men måske er der lidt
ekstra ventetid, da medarbejdere kan være fraværende pga børnepasning.

Læs venligst nedenstående punkter vedr. besøg i VETGRUPPEN’s klinikker.

 1. VET-GRUPPEN er åben, og vi modtager gerne familiedyr, som ejerne
  vil have tilset. Kontakt os og aftal tid, hvis dit familiedyr har det dårligt.
 2. Vi opretholder konsultationer på helt raske dyr, men med begrænset
  kapacitet. Ring til os for at høre om det er vigtigt at få tilset dyret nu,
  eller om det kan vente.
 3. Kun en én person kan ledsage dyret ind i klinikken, og sundhedsstyrelsens
  regler for det offentlige rum indskærpes.
 4. Skulle man ønske at undgå indgang på klinikken, kan personalet hente
  dyret i bilen – eller efter aftale, tilse dyret i bilen.
 5. Vi udskriver fortsat recepter – for eksempel på flåt- og loppemidler.
  Kontakt klinikken om dette.

I øvrigt følges alle anvisninger fra myndighederne. For eksempel undgår
vi direkte kontakt, og bliver hjemme, hvis vi har symptomer på virussmitte.

Læs også mere om COVID-19 og familiedyr ved at klikke her.

 

Cookie- og privatlivspolitik
×
Menu
Ring op
Skriv