Akut brug for hjælp? Ring 81 81 89 81

Akut dyrlæge

Akut dyrlæge – hele døgnet

Har du brug for en akut dyrlægetid?

Hvis dit kæledyr bliver sygt, er det afgørende, at du kan få en akut dyrlægetid – uanset ugedag og tid på døgnet. Derfor har VET-GRUPPENs afdelinger i både Valby og Birkerød døgnvagt alle ugens dage, så dit kæledyr kan få hurtig behandling, hvis det bliver nødvendigt.

VET-GRUPPEN er en sammenslutning af fællesejede dyreklinikker. Klinikkerne arbejder sammen for at sikre dig og dit kæledyr den bedste behandling og den højeste faglighed. Vi bestræber os på at skabe en behagelig og venlig atmosfære i vores klinikker – for både ejere og kæledyr. Det er vigtigt, at du føler, at dit dyr er i gode hænder, når du har brug for en akut dyrlæge.

Vi behandler syge dyr fra hele Danmark. Er du bosiddende på Fyn eller i Jylland, refunderer vi altid broafgiften ifbm. med dit besøg hos os i døgnvagten, ved fremvisning af gyldig kvittering på broafgift. Ring gerne til os, for at høre mere om dette.

Ring 81 81 89 81

Vi sidder klar til at hjælpe dig og dit kæledyr i trygge omgivelser.

VET-GRUPPEN

Hos VET-GRUPPEN har vi et engageret og kompetent team af dyrlæger, veterinærsygeplejersker og medhjælpere. Dyrlægerne i VET-GRUPPEN har forskellige specialeområder, og derfor samarbejder vores klinikker på kryds og tværs, så dit kæledyr altid kan få stillet den rette diagnose og modtage den nødvendige behandling.

Alle dyrlæger og veterinærsygeplejersker hos VET-GRUPPEN er forpligtede til løbende efteruddannelse. Dyrlægefaget er et fag i konstant udvikling, og vi stiler efter at holde vores faglige kompetencer opdateret løbende, så vi altid kan tilbyde en tidssvarende og optimal behandling af dit kæledyr.

Klinikkerne

På vores klinikker råder vi over indlæggelsesfaciliteter og operationsstuer med moderne udstyr – herunder tandpleje- og tandrøntgenudstyr, og vi tilbyder en bred vifte af behandlinger til dit kæledyr. Vi tilbyder blandt andet laserbehandling, laserkirurgi, ultralydsscanning og CT-scanning. Vi har egne laboratorier til rådighed, hvor vi selv analyserer blod,- afførings- og urinprøver.

Kontakt

Hvis du har brug for en akut dyrlæge udenfor klinikkernes almindelige åbningstider, kan du kontakte døgnvagten på tlf. 81818981. Konsultation udenfor åbningstid foregår på klinikkerne i Valby og Birkerød.

VETGRUPPEN

VET-GRUPPEN er en sammenslutning af dyrlæger i København, Kalundborg, Sorø, Birkerød og Odense. Vi består af 6 dyreklinikker, som alle arbejder sammen for at give dig og dit kæledyr den bedst mulige kundepleje.

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

Coronavirus
VETGRUPPEN’s klinikker er åbne som normalt, men måske er der lidt
ekstra ventetid, da medarbejdere kan være fraværende pga børnepasning.

Læs venligst nedenstående punkter vedr. besøg i VETGRUPPEN’s klinikker.

 1. VET-GRUPPEN er åben, og vi modtager gerne familiedyr, som ejerne
  vil have tilset. Kontakt os og aftal tid, hvis dit familiedyr har det dårligt.
 2. Vi opretholder konsultationer på helt raske dyr, men med begrænset
  kapacitet. Ring til os for at høre om det er vigtigt at få tilset dyret nu,
  eller om det kan vente.
 3. Kun en én person kan ledsage dyret ind i klinikken, og sundhedsstyrelsens
  regler for det offentlige rum indskærpes.
 4. Skulle man ønske at undgå indgang på klinikken, kan personalet hente
  dyret i bilen – eller efter aftale, tilse dyret i bilen.
 5. Vi udskriver fortsat recepter – for eksempel på flåt- og loppemidler.
  Kontakt klinikken om dette.

I øvrigt følges alle anvisninger fra myndighederne. For eksempel undgår
vi direkte kontakt, og bliver hjemme, hvis vi har symptomer på virussmitte.

Læs også mere om COVID-19 og familiedyr ved at klikke her.

 

Cookie- og privatlivspolitik
×
Menu
Ring op
Skriv