Akut dyrlæge

Akut dyrlæge – hele døgnet

Har du brug for en akut dyrlægetid?

Hvis dit kæledyr bliver sygt, er det afgørende, at du kan få en akut dyrlægetid – uanset ugedag og tid på døgnet. Derfor har VETgruppens afdelinger i både Valby og Birkerød døgnvagt alle ugens dage, så dit kæledyr kan få hurtig behandling, hvis det bliver nødvendigt.

VETgruppen er en sammenslutning af fællesejede dyreklinikker. Klinikkerne arbejder sammen for at sikre dig og dit kæledyr den bedste behandling og den højeste faglighed. Vi bestræber os på at skabe en behagelig og venlig atmosfære i vores klinikker – for både ejere og kæledyr. Det er vigtigt, at du føler, at dit dyr er i gode hænder, når du har brug for en akut dyrlæge.

Vi behandler syge dyr fra hele Danmark. Er du bosiddende på Fyn eller i Jylland, refunderer vi altid broafgiften ifbm. med dit besøg hos os i døgnvagten, ved fremvisning af gyldig kvittering på broafgift. Ring gerne til os, for at høre mere om dette.

Ring 81 81 77 81

Vi sidder klar til at hjælpe dig og dit kæledyr i trygge omgivelser.

Leder du efter en akut dyrlæge i København, Odense eller Nordsjælland?

Hos VET-GRUPPEN har vi et engageret og kompetent team af dyrlæger, veterinærsygeplejersker og medhjælpere. Dyrlægerne i VET-GRUPPEN har forskellige specialeområder, og derfor samarbejder vores klinikker på kryds og tværs, så dit kæledyr altid kan få stillet den rette diagnose og modtage den nødvendige behandling.

Alle dyrlæger og veterinærsygeplejersker hos VET-GRUPPEN er forpligtede til løbende efteruddannelse. Dyrlægefaget er et fag i konstant udvikling, og vi stiler efter at holde vores faglige kompetencer opdateret løbende, så vi altid kan tilbyde en tidssvarende og optimal behandling af dit kæledyr.

Klinikkerne

På vores klinikker råder vi over indlæggelsesfaciliteter og operationsstuer med moderne udstyr – herunder tandpleje- og tandrøntgenudstyr, og vi tilbyder en bred vifte af behandlinger til dit kæledyr. Vi tilbyder blandt andet laserbehandling, laserkirurgi, ultralydsscanning og CT-scanning. Vi har egne laboratorier til rådighed, hvor vi selv analyserer blod,- afførings- og urinprøver.

Kontakt

Hvis du har brug for en akut dyrlæge udenfor klinikkernes almindelige åbningstider, kan du kontakte døgnvagten på tlf. 81818981. Konsultation udenfor åbningstid foregår på klinikkerne i Valby og Birkerød.

VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og hospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af hund, sundhedsundersøgelse af kat eller handelseundersøgelse af hest.

© 2022 VetGruppen | CVR: 40 49 04 85 | Cookie- og privatlivspolitik

×
Menu