Erfaren dyrlæge med søndagsåbent

Vi har også åbent om søndagen

Sygdomme og akutte skader indtræffer ikke altid indenfor normal åbningstid. De kan lige så vel ramme dit kæledyr en søndag som en onsdag.

Heldigvis behøver du ikke at bekymre dig om, hvorvidt det er muligt at få dyrlægehjælp uden for normal åbningstid, hvis du vælger at komme hos VETgruppen.

VETgrupen er en dyrlæge med søndagsåbent, dog kun efter telefonisk aftale, hvilket betyder, at du og dit kæledyr til enhver tid kan søge hjælp hos os.

VETgruppens personalegruppe består af dyrlæger, veterinærsygeplejersker og dyrlægestuderende, der alle arbejder sammen som én gruppe, trods det vi er fordelt på flere dyreklinikker. Dette bringer mange fordele med sig. Først og fremmest har vi mange sparringspartnere, hvilket højner vores faglige niveau.

Valby 81 81 77 81

Birkerød 81 81 89 81

Vi sidder klar til at hjælpe dig og dit kæledyr i trygge omgivelser.

Fleksible åbningstider og gode behandlinger

Har du et kæledyr i huset, er det derfor altid rart at vide, hvor du kan henvende dig, hvis dit kæledyr bliver akut syg.

Med vores vagtordning tilbyder klinikkerne søndagsåbent efter telefonisk aftale med vores vagthavende dyrlæger. Hos os kan dit kæledyr komme til konsultation døgnet rundt.

Vores klinikker tilbyder en bred vifte af medicinske behandlinger og kirurgiske indgreb. Desuden har hver klinik eget laboratorium, som gør det muligt for os, at analysere langt de fleste blod- og urinprøver indenfor ganske kort tid.

Dét synes vi, er behandling på dyrenes præmisser!

Få en dyrlæge med søndagsåbent – kontakt os i dag

Har du lyst til at have en dyrlæge med søndagsåbent, er du og dit kæledyr velkommen hos VETgruppen.

På vores klinikker i Valby og Birkerød finder du VETgruppens døgnvagt, og det er således her, at vi tilbyder behandling om søndagen.

  • Valby Dyreklinik: Vigerslevvej 132, 2500 Valby – 81817781
  • Birkerød Dyreklinik: Hovedgaden 25, 3460 Birkerød – 81818981

Ønsker du at benytte dig af vores dyrlæge med søndagsåbent, skal du ved akut sygdom rette henvendelse til en af ovenstående klinikker.

TILMELD DIG
VORES NYHEDSBREV

Design Escapes
VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og hospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af hund, sundhedsundersøgelse af kat eller handelseundersøgelse af hest.

Følg os

×
Menu
Døgnvagt