Skip to main content
Tilbage til vetgruppen.dk
32 55 38 47

Anni Lollike

Jeg blev uddannet dyrlæge i 1981 på KVL.​

​Efter nogle år med vikariater startede jeg Dyreklinikken Amagerbrogade i 1984 og har praktiseret her lige siden.

​I 1999 blev jeg godkendt som fagdyrlæge i Sygdomme hos hunde og katte, og jeg tager gerne på dyrlægekongresser i udlandet for at opdatere min viden.

​Jeg interesserer mig mest for medicinske sygdomme og specielt dermatologi, urinvejssygdomme og kattesygdomme generelt har min interesse.

​​Hjemme har jeg brune ​labradorer Bertha og Cleo som også passer sit arbejde som klinikhunde.

Birgitte Larsen​

Jeg har været uddannet Dyrlæge siden 2004.

Jeg har arbejdet en årrække som Distriksvetrenær i Karlskrona, Sverige. Mit primære virke var kirurgi i smådyrsklinikken, men på vagten har jeg også haft med køer, får og heste at gøre.

I 2008 blev jeg mor til en dreng fra Etiopien og valgte at drage hjem til min føde ø Amager.

Jeg har været ansat her på klinikken, siden juni 2010.

I klinikken ses jeg oftest i konsultationerne, hvor jeg trives i det nære samspil mellem dyr og ejer. Især de gamle dyr og der nogle gange langtids medicinske sygdomme har min kærlighed og faglige interesse. Selvom det også altid er skønt at møde en ny killing eller hvalp og følge dem igennem alle årene.

Privat bor jeg sammen med min søn og to ældre misser.

Hanne Rauff Dahl​

Jeg har været uddannet dyrlæge siden 2013.

Inden jeg blev fastansat på Dyreklinikken Amagerbrogade i 2015, har jeg arbejdet på et større smådyrshospital i Sverige, på en lille klinik på Færøerne og i en mellem klinik i Fredensborg. I disse ansættelser har jeg primært arbejdet med hunde og katte samt diverse gnavere.


På klinikken fungerer jeg primært som klinikkens tanddyrlæge, hvorved det er inden for dette område i hyppigst vil møde mig. Ud over rollen som tanddyrlæge, varetager jeg også almindelige konsultationer og almindelige kirurgiske indgreb.


Fagligt har jeg en stor interesserer for hundens og kattens tandsygdomme og startede i efteråret 2021 på en videregående uddannelse inden for dette område.


Privat bor jeg i Roskilde sammen med min dejlige mand Christian, vores fælles børn Rannva, Nor og Erik samt vores kat, Sofus fra Ramasjang.

Juliane Lund Pihl

Tekst om Juliane kommer når hun har tid mellem alle hendes dejlige pertienter.

×
Menu
Ring op