Tilbage til vetgruppen.dk
32 55 38 47

Anni Lollike

Jeg blev uddannet dyrlæge i 1981 på KVL.​

​Efter nogle år med vikariater startede jeg Dyreklinikken Amagerbrogade i 1984 og har praktiseret her lige siden.

​I 1999 blev jeg godkendt som fagdyrlæge i Sygdomme hos hunde og katte, og jeg tager gerne på dyrlægekongresser i udlandet for at opdatere min viden.

​Jeg interesserer mig mest for medicinske sygdomme og specielt dermatologi, urinvejssygdomme og kattesygdomme generelt har min interesse.

​​Hjemme har jeg brune ​labradorer Bertha og Cleo som også passer sit arbejde som klinikhunde.

Karina Godvin​

Jeg blev færdiguddannet som dyrlæge i 1995.

Inden min ansættelse på Dyreklinikken Amagerbrogade i 2006 har jeg arbejdet på St. Heddinge Dyrehospital og på en dyreklinik på Istedgade.

Her på klinikken beskæftiger jeg mig mest med de kirurgiske patienter, men har også konsultationer om eftermiddagen.

Privat bor jeg sammen med mine tre børn og en bonus-søn. Vi har en hund, to katte, kaniner, marsvin, en leopard-skildpadde og en skæg-agame.

Birgitte Larsen​

Jeg har været uddannet Dyrlæge siden 2004.

Jeg har arbejdet en årrække som Distriksvetrenær i Karlskrona, Sverige. Mit primære virke var kirurgi i smådyrsklinikken, men på vagten har jeg også haft med køer, får og heste at gøre.

I 2008 blev jeg mor til en dreng fra Etiopien og valgte at drage hjem til min føde ø Amager.

Jeg har været ansat her på klinikken, siden juni 2010.

I klinikken ses jeg oftest i konsultationerne, hvor jeg trives i det nære samspil mellem dyr og ejer. Især de gamle dyr og der nogle gange langtids medicinske sygdomme har min kærlighed og faglige interesse. Selvom det også altid er skønt at møde en ny killing eller hvalp og følge dem igennem alle årene.

Privat bor jeg sammen med min søn og to ældre misser.

Hanne Rauff Dahl​

Jeg har været uddannet dyrlæge siden 2013.

Inden jeg blev fastansat på Dyreklinikken Amagerbrogade i 2015, har jeg arbejdet på et større smådyrshospital i Sverige, på en lille klinik på Færøerne og i en mellem klinik i Fredensborg. I disse ansættelser har jeg primært arbejdet med hunde og katte samt diverse gnavere.


På klinikken fungerer jeg primært som klinikkens tanddyrlæge, hvorved det er inden for dette område i hyppigst vil møde mig. Ud over rollen som tanddyrlæge, varetager jeg også almindelige konsultationer og almindelige kirurgiske indgreb.


Fagligt har jeg en stor interesserer for hundens og kattens tandsygdomme og startede i efteråret 2021 på en videregående uddannelse inden for dette område.


Privat bor jeg i Roskilde sammen med min dejlige mand Christian, vores fælles børn Rannva, Nor og Erik samt vores kat, Sofus fra Ramasjang.

Vi kan lide glade klienter


 • Det er virkelig et dejligt personale. Fremover tager jeg altid mine dyr ned til dem fordi jeg ved at de vil behandle dem ordentligt og med respekt. Ingen sure miner herfra! Hilsen en meget glad kunde og hendes lille chichi

  Sarah Williams
  Anmeldelse fra Facebook

 • For ikke så lang tid siden var vi nede med vores 6 skønne King Charles cavalier hvalpe da de skulle have chip og var imponeret over hvordan de taklet vores hvalpe og deres mor, de var både profesionelle og så kunne man mærke deres kærlighed til dyr som vi sætter stor pris på.

  Tine Kjær
  Anmeldelse fra Facebook

 • Mine to Russian Blue katte og mig er super tilfreds med den gode og profesionelle behandling. Dygtige – Søde og imødekommende personale.

  Janniche Reinsborg
  Anmeldelse fra Facebook

 • Har været der alle årene med min kat Mussi. De er professionelle og har altid taget sig tid til og forklare og hjælpe hvis min kat har været syg. De var der helt til det sidste. Tak

  Jannie Nikolajsen
  Anmeldelse fra Facebook

 • Har været kunde siden klinikken åbnede i 1984. Har altid været fuld tilfreds.

  Lise Larsen
  Anmeldelse fra Facebook

 • Har kun fået rigtig god behandling i de 14 år jeg er kommet hos dyreklinikken, og personalet er altid søde og imødekommende og man kan mærke de brænder for deres job.

  Ann Christiansen
  Anmeldelse fra Facebook

Dyreklinikken Amagerbrogade

Amgerbrogade 174
2300 København S

Tlf.: +45 32 55 38 47

ÅBNINGSTIDER

Mandag 09.00 – 17.00
Tirsdag  09.00 – 17.00
Onsdag  09.00 – 18.00
Torsdag 09.00 – 17.00
Fredag   09.00 – 17.00
Lørdag   Lukket
Søndag  Lukket

Telefontider:
Dyrlæger træffes mellem kl. 08.00 - 09.00 og 13.00 - 14.00
Øvrige personale træffes i hele åbningstiden.

FIND VEJ

© 2022 VetGruppen | CVR: 40 49 04 85 | Cookie og privatlivspolitik

×
Menu
Ring op
Mail