Skip to main content
Tilbage til vetgruppen.dk
+45 86 68 36 67

GISMOS LOPPEEKSEM

Dyrlæger for familiens kæledyr i Bjerringbro og omegn

EN HUND MED LOPPEEKSEM
 

Gismo er en super sød ældre dame på 9 år af racen Jack Russel Terrier. Hun besøgte os, fordi hendes ejer var bekymret over, at hun igennem en periode havde kløet sig mere og mere, på trods af at han havde givet hende behandling mod lopper.

Desværre havde Gismos ejer valgt at give hvidløg til Gismo, i stedet for at bruge nogle af de godkendte midler mod lopper.

​Vi har fået lov af Gismos ejer at vise, hvordan det gik med hende, så der ikke sker det samme for andre hunde.

Gismo havde nemlig udviklet en meget generende loppeexem og var endt op med sår på ryggen grundet det. Da vi kæmmede pelsen igennem med en tættekam, vrimlede det med levende lopper!​​Hvidløg, som ”naturlig” behandling mod lopper, er absolut ikke anbefalelsesværdigt. Det har ingen videnskabelig bevist effekt mod lopper og er, i for store mængder, giftigt for hunden at indtage!

Gismo fik noget effektivt mod lopper og medicin mod kløen og skal snart blive fin igen.

Husk at alle dyr i husstanden skal behandles, hvis man ser lopper på et dyr, og husk at de fleste lopper ikke er på dyrene, men ligger som larver eller pupper i huset og kan ligge i mange måneder.

Der findes mange godkendte midler, som virker effektivt, vi vejleder gerne om både forebyggelse og helbredelse af loppeproblemer.

×
Menu
Ring op
Mail
Facebook