Skip to main content
Tilbage til vetgruppen.dk
+45 86 68 36 67

MAGGIES BULE

Dyrlæger for familiens kæledyr i Bjerringbro og omegn

MAGGIES BULE
 

Mød Maggie, den sødeste og gladeste labrador på 4,5 år!

Maggies ejer havde observeret, at Maggie have fået et fortykket hudområde i panden og at hun desuden ikke var helt begejstret for at blive berørt i netop det område. Derfor blev der først taget en lille prøve fra stedet, for at kunne kigge på hvilke celler der måtte være på spil. Dette gav dog ikke noget entydigt svar og da Maggie, som sagt virkede generet af det, faldt valget på at operere hele området væk.

​Da pelsen blev barberet helt væk, viste det sig, at det faktisk var et relativt stort område det drejede sig om.
Derfor så det også lidt voldsomt ud med rækken af suturer, da der selvfølgelig var et tilsvarende stort hul der skulle lukkes efter operationen. Efter operationen blev hudområdet sendt til undersøgelse på et laboratorium, for at få nærmere svar på hvad det var.

Her ligger Maggie godt og lunt og er ved at vågne efter operationen. Hun får ren ilt gennem slangen på billedet – træklodsen er til, for at hun ikke bider sig selv i tungen. I forbenet sidder der et venekateter, hvorfra bedøvelsen administreres.

Maggie har netop været inde på klinikken for at få fjernet sine suturer – nu skal vi bare vente på at pelsen gror helt ud igen.

×
Menu
Ring op
Mail
Facebook