Akut brug for hjælp? Ring 81 81 89 81

VETGRUPPEN – dyrlæge nær Albertslund

Har du et kæledyr i huset, er det betryggende at have kendskab til en god dyrlæge og allerhelst en i dit nærområde.

VETGRUPPEN er en dyrlæge for dig, som bor i Københavnsområdet, og som ønsker en kompetent dyrlæge nær Albertslund, der altid er til at få fat på. VETGRUPPEN  består af to fællesejede klinikker – begge med lige store kompetencer og behandlingsmuligheder. Kombinationen af vores klinikker beliggende i hhv. København og Nordsjælland skaber en unik mulighed for dig, som søger en kompetent og empatisk dyrlæge i storkøbenhavn.

Vi behandler stort og småt

Uanset om dit kæledyr har behov for den årlige konsultation eller en større behandling, tilbyder vi som dyrlæge nær Albertslund at behandle dit kæledyr.

Vi tilbyder blandt andet vaccination, fodervejledning, kastration og tandbehandling. Alle vores tilbud tager afsæt i moderne tilgange, hvilket sikrer dit kæledyr de absolut bedste betingelser. Dette kommer også til udtryk i vores kirurgiske indgreb, hvor vi tilbyder laserkirurgi, der er fordelagtigt i mange henseender.

Kontakt Valby Dyreklinik

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hjemmebesøg af dyrlæge

Hos Valby Dyreklinik kommer en af vores erfarne dyrlæger også meget gerne hjem til dig i Hvidovre, Rødovre eller andre omkringliggende områder. Vi tilbyder hjemmebesøg, så du ikke behøver at transportere dit kæledyr ud til os i de tilfælde, hvor det ville være vanskeligt. Det kan være, hvis dit kæledyr er meget sygt, og derfor ikke skal ud på transport. Vi tilbyder hjemmekonsultationer i hele Københavnsområdet og omegn.

Rutevejledning og rejseplan til Valby DyreklinikÅbningstider

Vi har døgnvagt alle ugens syv dage!
Mandag - Fredag: 8.30 - 18.00 | Lørdag: 10.00 - 14.00 (kun butikken)

Anmeldelser

Vi har rigtig gode anmeldelser på Facebook – Læs dem her

Valby Dyreklinik har et gennemsnit på 4.5 ud af fem. Dette er baseret på 77 anmeldelser på Facebook.
Få hjælp til din betaling

Få finansieret dit dyrlægebesøg nemt og hurtigt i dag

For dig, som ønsker en dyrlæge ikke langt fra Albertslund, kan vi hos VETGRUPPEN tilbyde tre dyreklinikker, der alle ligger i en fornuftig afstand fra Albertslund.

Beliggende tættest på Albertslund er dog Valby Dyreklinik på adressen Vigerslevvej 132, 2500 Valby. Her har vi åbent mandag – fredag 8.30- 18.00. Lørdag tilbyder vi salg af foder og plejeprodukter fra 10-14. Ønsker du at skrive en mail til os, kan dette gøres til info@valbydyreklinik.dk.

Du er også velkommen til at rette henvendelse til vores anden klinik – enten fysisk, skriftligt eller telefonisk.

Birkerød Dyreklinik finder du på Hovedgaden 25, 3460 Birkerød.

Fælles for alle vores dyreklinikker er, at du vil blive mødt af dygtige og målrettede fagfolk. Desuden tilbyder vi akut dyrlægehjælp alle ugens dage efter aftale.

Vi ser frem til at kunne hjælpe dig og dit kæledyr!

VALBY DYREKLINIK
Vigerslevvej 132
2500 Valby

Tlf: 81 81 89 81
Email: info@valbydyreklinik.dk

VETGRUPPEN

VET-GRUPPEN er en sammenslutning af dyrlæger i København, Kalundborg, Sorø, Birkerød og Odense. Vi består af 6 dyreklinikker, som alle arbejder sammen for at give dig og dit kæledyr den bedst mulige kundepleje.

81 81 89 81

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik
×
Menu
Ring op
Skriv