Akut brug for hjælp? Ring 81 81 89 81

Fleksibel dyrlæge ikke langt fra Brønshøj

Leder du efter en god dyrlæge nær Brønshøj? Og skal det være en dyrlæge, hvor der altid er hjælp at hente, hvis behovet opstår? Så er der mange grunde til at vælge VETGRUPPEN.

I VETGRUPPEN er vi to dyreklinikker – Valby Dyreklinik og Birkerød Dyreklinik – beliggende i København og Nordsjælland. I disse dyreklinikker finder du engagerede og dygtige dyrlæger, veterinærsygeplejersker og veterinærstuderende, der alle har det tilfælles, at de altid gør en stor og helhjertet indsats for at sikre ethvert dyrs velbefindende.

Behandlinger af enhver slags

På VETGRUPPEN to fællesejede dyreklinikker gør vi en dyd ud af at kunne tilbyde et væld af forskellige behandlinger, der imødekommer alle former for behov, dit dyr måtte have.

Har dit kæledyr problemer med tænderne, tilbyder vi effektiv tandbehandling, eller ønsker du at undgå, at dit kæledyr skal forplante sig , foretager vi som dyrlæge tæt på Brønshøj kastration og sterilisation af hunde, katte, kaniner og gnavere.

I tillæg til vaccination, ID-mærkning og fodervejledning tilbyder vi desuden medicinske udredninger og behandlinger samt en bred vifte af kirurgiske indgreb. Alle patienter behandles med udgangspunkt i den nyeste viden inden for området. F.eks tilbyder vi som de eneste på Sjælland laserterapi.

Skulle det ske, at aflivning er den eneste og bedste udvej, tilbyder vi også dette og gerne i hjemmet, hvor både dyr og ejer føler sig tryg.

Dyrlæge nær Brønshøj med gode åbningstider

Udover vores mange muligheder for konsultation, behandling og vejledning er der endnu en god grund til at vælge VETGRUPPEN: Vi er en dyrlæge tæt på Brønshøj med weekendåbent efter forudgående telefonisk aftale.

Vores åbningstider giver således mulighed for altid at kunne få den nødvendige hjælp og behandling.

Kontakt Valby Dyreklinik

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hjemmebesøg af dyrlæge

Hos Valby Dyreklinik kommer en af vores erfarne dyrlæger også meget gerne hjem til dig i Hvidovre, Rødovre eller andre omkringliggende områder. Vi tilbyder hjemmebesøg, så du ikke behøver at transportere dit kæledyr ud til os i de tilfælde, hvor det ville være vanskeligt. Det kan være, hvis dit kæledyr er meget sygt, og derfor ikke skal ud på transport. Vi tilbyder hjemmekonsultationer i hele Københavnsområdet og omegn.

Her er en rutevejledning

Åbningstider

Vi har døgnvagt alle ugens syv dage!
Mandag - Fredag: 8.30 - 18.00 | Lørdag: 10.00 - 14.00 (kun butikken)

Anmeldelser

Vi har rigtig gode anmeldelser på Facebook – Læs dem her

Valby Dyreklinik har et gennemsnit på 4.5 ud af fem. Dette er baseret på 77 anmeldelser på Facebook.
Få hjælp til din betaling

Få finansieret dit dyrlægebesøg nemt og hurtigt i dag

Her finder du os

Vores to klinikker er beliggende på følgende adresser:

Valby Dyreklinik –  der blot ligger er cirka seks kilometer fra Brønshøj centrum –  finder du på Vigerslevvej 132, 2500 Valby, og denne kan kontaktes pr. mail på info@valbydyreklink.dk.

Birkerød Dyreklinik har adresse Hovedgaden 25 3460 Birkerød, og ønske du at sende en mail til denne klinik, skal det ske til info@birkeroeddyreklinik.dk.

Du er desuden altid velkommen til at kontakte en af klinikkerne på 81818981, hvis du har spørgsmål til vores behandlinger eller er i tvivl om dit kæledyr har behov for at blive tilset af en af vores dyrlæger. 

VALBY DYREKLINIK
Vigerslevvej 132
2500 Valby

Tlf: 81 81 89 81
Email: info@valbydyreklinik.dk

VETGRUPPEN

VET-GRUPPEN er en sammenslutning af dyrlæger i København, Kalundborg, Sorø, Birkerød og Odense. Vi består af 6 dyreklinikker, som alle arbejder sammen for at give dig og dit kæledyr den bedst mulige kundepleje.

81 81 89 81

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik
×
Menu
Ring op
Skriv