Akut brug for hjælp? Ring 81 81 89 81

Dyrlæge i nærheden af Charlottenlund

Er du på jagt efter en kompetent dyrlæge i nærheden af Charlottenlund, står vi hos Birkerød Dyreklinik klar til at tage imod dig. Neutralisering, vaccination eller ID-mærkning – vi tager os af alle almindelige behandlinger. 

Vores team

Birkerød Dyreklinik er en del af VETGRUPPEN, som udover Birkerød er at finde på vores klinik beliggende i Valby. Vores team består af en gruppe veluddannede fagfolk, som alle gør en dyd ud af at skabe en behagelig dyrlægeoplevelse for såvel ejer som kæledyr. For at dette kan lykkes, har vi hos Birkerød Dyreklinik fokus på personlig kundepleje, således at både du og dit kæledyr kan se frem til en behagelig konsultation i vores dyrlægeklinik nær Charlottenlund.

Vores faciliteter

Som et led i bestræbelserne på at udbyde dyrlægehjælp af absolut højeste kvalitet, giver vi dig hos Birkerød Dyreklinik muligheden for at få en dyrlæge på hjemmekonsultation nær Charlottenlund. Dyr har det – ligesom mennesker – oftest bedst i trygge og vante omgivelser, og af denne simple årsag tilbyder vi, at dyrlægen kommer til dyret i stedet for omvendt. Dette kan sommetider kan være den bedste løsning for alle parter.

Hos Birkerød Dyreklinik råder vi over moderne udstyr til hjælp af behandlinger såsom neutralisering, laserterapi og ID-mærkning. Som dyrlæger har vi specialiseret os i kæledyr, og vi tilbyder derfor den bedste behandling af alt lige fra katte til krybdyr. På vores moderne operationsstuer og indlæggelsesfaciliteter er vi klar til at påbegynde behandlingen af dit kæledyr med det samme, hvis nødvendigt.

Kontakt Birkerød Dyreklinik

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Fokus på dit kæledyrs velbefindende

Hos Birkerød Dyreklinik ved vi, at man som kæledyrsejer sætter sit dyrs velbefindende utrolig højt. Et kæledyr er en del af familien, og af denne grund er det også vigtigt, at have muligheden for at få tilset sit kæledyr, hvis behovet pludseligt skulle opstå. Som en del af VETGRUPPEN arbejder Birkerød Dyreklinik tæt sammen med Valby Dyreklinik, hvoraf sidstnævnte døgnet rundt tilbyder konsultation ved akut sygdom. Denne døgnvagt er åben året rundt, så der altid er nogen at ringe til ved akutte behov.

Åbningstider

Vi har døgnvagt i Valby Dyreklinik alle ugens syv dage!
Mandag - Fredag: 8.30 - 17.30 | Lørdag: 10.00 - 14.00 (kun butikken)

Anmeldelser

Vi har rigtig gode anmeldelser på Facebook – Læs dem her

Valby Dyreklinik har et gennemsnit på 5 ud af 5. Dette er baseret på 7 anmeldelser på Facebook.
Få hjælp til din betaling

Få finansieret dit dyrlægebesøg nemt og hurtigt i dag

Kontakt – Dyrlæge nær Charlottenlund

Birkerød Dyreklinik er beliggende på Hovedgaden 25, 3460 Birkerød. 

Kommer du fra Charlottenlund station kan du tage C-toget mod Frederikssund station, skifte på Hellerup til A-toget mod Hillerød og derefter stå af på Birkerød station, hvorfra der kun er lidt over 500 meter, til du og dit kæledyr kan træde ind i vores klinik. Har du spørgsmål, eller ønsker du at vi kommer på hjemmebesøg hos dit kæledyr i Charlottenlund, er du altid velkommen til at rette telefonisk henvendelse på tlf.: 81818981.

Birkerød DYREKLINIK
Hovedgaden 25
3460 Birkerød

Tlf: 81 81 89 81
Email: info@birkeroeddyreklinik.dk

VETGRUPPEN

VET-GRUPPEN er en sammenslutning af dyrlæger i København, Kalundborg, Sorø, Birkerød og Odense. Vi består af 6 dyreklinikker, som alle arbejder sammen for at give dig og dit kæledyr den bedst mulige kundepleje.

81 81 89 81

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik
×
Menu
Ring op
Skriv