Akut brug for hjælp? Ring 81 81 89 81

Dyrlæge Farum

Leder du efter en dyrlæge i nærheden af Farum?

Med VETGRUPPEN får du en dyrlæge nær Farum fordelt på to fællesejede klinikker i henholdsvis Valby og Birkerød. Dette har den klare fordel, at du frit kan vælge hvilken af de to klinikker, der er passer bedst for dig, og samtidig får du en dyrlæge tæt på Farum, hvor fagligheden er høj og kærligheden til dyr lige så.

I trygge hænder

Valby Dyreklinik og Birkerød Dyreklinik er de klinikker, der også kendes under det fælles navn VETGRUPPEN. Vi står for en høj faglighed, hvor kun professionelle tilgange og det bedste udstyr er godt nok.

Men uden sans for dyrs velbefindende kommer man ikke langt. Derfor går vi som dyrlæge nær Farum op i et skabe en god relation til de dyr, der kommer til os i vores klinikker. Vi er nemlig alle – såvel dyrlæger som veterinærsygeplejersker og medhjælpere – interesserede i at hjælpe dyr på bedst mulig vis, og dette gør vi ved at prioritere tæt kontakt.

Dette betyder også, at vi i konsultationer gør en dyd ud af at sikre tryghed dit kæledyr og os i mellem, for uden et trygt udgangspunkt kan det være vanskeligt at opnå tilfredsstillende behandling.

Behandlinger på VETGRUPPENs dyreklinikker

Vi kan tilbyde regelmæssige sundhedstjek og vaccinationer, medicinske udredninger og behandlinger, tandpleje samt kirurgiske indgreb. Dit kæledyr kan på VETGRUPPENs dyreklinikker således få alt fra almindelige behandlinger til mere komplicerede udredninger og indgreb, og du kan dermed glæde dig over at have en dyrlæge tæt på Farum med behandlinger, der favner bredt.

Vi er desuden en dyrlæge ikke langt fra Farum med døgnvagt alle ugens syv dage – således er der altid hjælp at hente!

Kontakt Birkerød Dyreklinik

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Fokus på dit kæledyrs velbefindende

Hos Birkerød Dyreklinik ved vi, at man som kæledyrsejer sætter sit dyrs velbefindende utrolig højt. Et kæledyr er en del af familien, og af denne grund er det også vigtigt, at have muligheden for at få tilset sit kæledyr, hvis behovet pludseligt skulle opstå. Som en del af VETGRUPPEN arbejder Birkerød Dyreklinik tæt sammen med Valby Dyreklinik, hvoraf sidstnævnte døgnet rundt tilbyder konsultation ved akut sygdom. Denne døgnvagt er åben året rundt, så der altid er nogen at ringe til ved akutte behov.

Åbningstider

Vi har døgnvagt i Valby Dyreklinik alle ugens syv dage!
Mandag - Fredag: 8.30 - 17.30 | Lørdag: 10.00 - 14.00 (kun butikken)

Anmeldelser

Vi har rigtig gode anmeldelser på Facebook – Læs dem her

Valby Dyreklinik har et gennemsnit på 5 ud af 5. Dette er baseret på 7 anmeldelser på Facebook.
Få hjælp til din betaling

Få finansieret dit dyrlægebesøg nemt og hurtigt i dag

Kontakt din dyrlæge nær Farum

Har du interesse i at få VETGRUPPEN som din dyrlæge tæt på Farum, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Du finder Valby Dyreklinik på Vigerslevvej 132, 2500 Valby, og klinikken kan kontaktes på tlf. og på info@valbydyreklinik.dk.

Birkerød Dyreklinik er beliggende på Hovedgaden 25, 3460 Birkerød, og denne klinik kan kontaktes telefonisk eller på info@birkeroeddyreklinik.dk.

Vi ser frem til at byde dig velkommen i en af vores klinikker!

Birkerød DYREKLINIK
Hovedgaden 25
3460 Birkerød

Tlf: 81 81 89 81
Email: info@birkeroeddyreklinik.dk

VETGRUPPEN

VET-GRUPPEN er en sammenslutning af dyrlæger i København, Kalundborg, Sorø, Birkerød og Odense. Vi består af 6 dyreklinikker, som alle arbejder sammen for at give dig og dit kæledyr den bedst mulige kundepleje.

81 81 89 81

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik
×
Menu
Ring op
Skriv