Akut brug for hjælp? Ring 81 81 89 81

Dyrlæge Fredensborg

Hunden har ry for at være menneskets bedste ven, men hos VETGRUPPEN ved vi, at også en lang række andre kæledyr står mange dyreejers hjerter nære.

Derfor er VETGRUPPEN en dyrlæge nær Fredensborg for dig, som vil give dit kæledyr de bedste betingelser for et langt og sundt liv samt gode behandlingsmuligheder.

Hvad enten du har en hund, kat, kanin eller gnaver, tilbyder vi således at være din dyrlæge ikke langt fra Fredensborg.

Hvem er vi?

VETGRUPPEN er fællesbetegnelsen for to fællesejede dyreklinikker – Valby Dyreklinik og Birkerød Dyreklinik.

På begge klinikker vil du og dit kæledyr blive mødt af dyrlæger, veterinærsygeplejersker og medhjælpere, som alle arbejder tæt sammen om undersøgelse og behandling. Men det er ikke kun internt på klinikkerne, at samarbejdet er i top. En af de helt store fordele ved at have tre klinikker samlet under samme navn er nemlig, at dette giver gode muligheder for sparring på tværs af klinikkerne, således at dit kæledyr får netop den behandling, det har brug for.

På denne måde giver vores tre klinikker dig ikke alene mulighed for frit at vælge, hvilken af de tre, du ønsker at benytte som din dyrlæge i nærheden af Fredensborg, men det giver dig også mulighed for at få en dyrlæge med et væld af spidskompetencer.

Vores behandlinger

Tandbehandling, vaccination, ID-mærkning, kastration og sterilisation er nogle blandt mange af de behandlinger, vi tilbyder. I forbindelse med neutralisering og andre kirurgiske indgreb tilbyder vi at benytte os af laserterapi og laserkirurgi, hvilket på mange måder er med til hurtigt at få dit kæledyr tilbage i topform.

Vores behandlinger spænder således bredt, og fælles for alle behandlinger er, at de udføres med øje for dit kæledyrs tryghed og velbefindende.

Kontakt Birkerød Dyreklinik

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Fokus på dit kæledyrs velbefindende

Hos Birkerød Dyreklinik ved vi, at man som kæledyrsejer sætter sit dyrs velbefindende utrolig højt. Et kæledyr er en del af familien, og af denne grund er det også vigtigt, at have muligheden for at få tilset sit kæledyr, hvis behovet pludseligt skulle opstå. Som en del af Vet-gruppen arbejder Birkerød Dyreklinik tæt sammen med Valby Dyreklinik, hvoraf sidstnævnte døgnet rundt tilbyder konsultation ved akut sygdom. Denne døgnvagt er åben året rundt, så der altid er nogen at ringe til ved akutte behov.

Åbningstider

Vi har døgnvagt i Valby Dyreklinik alle ugens syv dage!
Mandag - Fredag: 8.30 - 17.30 | Lørdag: 10.00 - 14.00 (kun butikken)

Anmeldelser

Vi har rigtig gode anmeldelser på Facebook – Læs dem her

Valby Dyreklinik har et gennemsnit på 5 ud af 5. Dette er baseret på 7 anmeldelser på Facebook.
Få hjælp til din betaling

Få finansieret dit dyrlægebesøg nemt og hurtigt i dag

Find os på vores to klinikker

Med vores to klinikker placeret i København og Nordsjælland er vi en dyrlæge nær Fredensborg, du let kan komme til, når dit kæledyr har behov for professionel dyrlægehjælp.

Du finder Valby Dyreklinik på adressen Vigerslevvej 132, 2500 Valby, og klinikken kan kontaktes på telefon og på info@valbydyreklinik.dk.

Ønsker du at kontakte Birkerød Dyreklinik, kan du gøre dette ved at komme til klinikken på Hovedgaden 25, 3460 Birkerød, ringe på telefon eller skrive en mail til info@birkeroeddyreklinik.dk.

Du er velkommen til at kontakte lige den klinik, du kunne tænke dig, der skal danne rammen om behandling, og uanset hvilken du vælger, kan du se frem til behandling af en dyrlæge nær Fredensborg, som har dit kæledyrs sundhed i centrum.

Birkerød DYREKLINIK
Hovedgaden 25
3460 Birkerød

Tlf: 81 81 89 81
Email: info@birkeroeddyreklinik.dk

VETGRUPPEN

VET-GRUPPEN er en sammenslutning af dyrlæger i København, Kalundborg, Sorø, Birkerød og Odense. Vi består af 6 dyreklinikker, som alle arbejder sammen for at give dig og dit kæledyr den bedst mulige kundepleje.

81 81 89 81

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik
×
Menu
Ring op
Skriv