Akut brug for hjælp? Ring 81 81 89 81

Dyrlæge Frederiksværk

Velkommen til VETGRUPPEN – din dyrlæge tæt på Frederiksværk

VETGRUPPEN er Valby Dyreklinik og Birkerød Dyreklinik samlet under ét og samme navn. Således er vi to fællesejede dyreklinikker, der arbejder tæt sammen om at sikre dit kæledyrs sundhed.

Vi er en dyrlæge i nærheden af Frederiksværk for dig, som lægger vægt på, at en professionel tilgang går hånd i hånd med omsorgsfuld behandling.

 del i fordelene

Fordelene ved at benytte dig af VETGRUPPEN som din dyrlæge nær Frederiksværk er mange.

Først og fremmest har det den fordel, at vores viden om dyr og dyrs sundhed er stor. Med en lang række dyrlæger med forskellige specialeområder, erfarne veterinærsygeplejersker og ihærdige medhjælpere er vi nemlig kompetente inden for dyrlægefaget, hvorfor vi kan tilbyde dig en dyrlæge tæt på Frederiksværk med et solidt fagligt grundlag.

For det andet bidrager vores tre klinikker til, at vi råder over gode faciliteter og moderne udstyr. Vi har blandt andet operationsstuer, indlæggelsesfaciliteter, røntgenudstyr og egne laboratorier, og på denne måde får du hos os altså alt, hvad du har brug for i en dyrlæge nær Frederiksværk.

Sidst men ikke mindst betyder vores størrelse, at vi på de to klinikker gennem årene har hjulpet og behandlet et stort antal dyr. Af denne grund har vi masser af erfaring med os i bagagen, hvilket giver os det bedste udgangspunkt for også at behandle dit kæledyr.

Kontakt Birkerød Dyreklinik

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

En bred vifte af behandlinger

Da vi i VETGRUPPEN arbejder tæt sammen på tværs af vores tre klinikker, råder vi ikke alene over gode faciliteter og udstyr, men vi er tilmed i stand til at tilbyde en bred vifte af behandlinger.

Som dyrlæge ikke langt fra Frederiksværk kan vi derfor tilbyde regelmæssige sundhedstjek, vaccinationer, tandpleje og medicinske udredninger og behandlinger.

Vi tilbyder desuden kirurgiske indgreb i form af laserkirurgi, og for at hjælpe helingen på vej samt for blandt andet at lindre kroniske smerter ynder vi at benytte os af laserterapi.

Åbningstider

Vi har døgnvagt i Valby Dyreklinik alle ugens syv dage!
Mandag - Fredag: 8.30 - 17.30 | Lørdag: 10.00 - 14.00 (kun butikken)

Anmeldelser

Vi har rigtig gode anmeldelser på Facebook – Læs dem her

Valby Dyreklinik har et gennemsnit på 5 ud af 5. Dette er baseret på 7 anmeldelser på Facebook.
Få hjælp til din betaling

Få finansieret dit dyrlægebesøg nemt og hurtigt i dag

Kontakt os og hør mere

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvilke fordele der er ved at benytte dig af en dyrlæge tæt på Frederiksværk, er du velkommen til at kontakte VETGRUPPEN.

Valby Dyreklinik kan besøges på Vigerslevvej 132, 2500 Valby, og kan kontaktes telefonisk og på mail på info@valbydyreklinik.dk.

Birkerød Dyreklinik er beliggende på adressen Hovedgaden 25, 3460 Birkerød.

Birkerød DYREKLINIK
Hovedgaden 25
3460 Birkerød

Tlf: 81 81 89 81
Email: info@birkeroeddyreklinik.dk

VETGRUPPEN

VET-GRUPPEN er en sammenslutning af dyrlæger i København, Kalundborg, Sorø, Birkerød og Odense. Vi består af 6 dyreklinikker, som alle arbejder sammen for at give dig og dit kæledyr den bedst mulige kundepleje.

81 81 89 81

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik
×
Menu
Ring op
Skriv