Akut brug for hjælp? Ring 81 81 89 81

Dyrlæge nær Glostrup

Hos Valby Dyreklinik er dit kæledyr i trygge hænder. Vi tilbyder alle typer almindelige behandlinger til hunde, katte og gnavere i rolige rammer, hvor dyrene kan føle sig godt tilpas. Vi er en dyrlægeklinik nær Glostrup, beliggende i Valby, og sammen med Birkerød Dyreklinik dækker vi størstedelen af Storkøbenhavn. Dermed er du sikret en professionel dyreklinik tæt på dig, uanset hvor du bor i København. Samtidig giver samarbejdet mellem vores tre klinikker dig mulighed for at undgå lange ventetider, da vi næsten altid kan finde en tid til dig og dit kæledyr på en af klinikkerne.

Dyreklinik i rolige omgivelser

Vi favner bredt indenfor behandling af kæledyr, og vores mål er at give dit kæledyr den bedst mulige behandling. Derfor har vi også eget laboratorium tilknyttet dyreklinikken, så vi hurtigt kan analysere blod- og urinprøver. Det giver dig en ekstra sikkerhed, når dit kæledyr er sygt, da vi derved hurtigt kan stille den rigtige diagnose og dernæst igangsætte en korrekt behandling af dit kæledyr.. Vi behandler dyrene i de trygge rammer i vores klinik, og da vores tre klinikker er fællesejede, samarbejder vi tæt med hinanden. Vi kan derfor altid henvise til den klinik, der er tættest på dig. Bor du således i f.eks. Glostrup eller Herlev og har brug for en dyrlæge, er Valby Dyreklinik det bedste bud, men du kan selvfølgelig også vælge en af de andre to klinikker.

Omhyggelige behandlinger i trygge rammer

Uanset om dit kæledyr skal vaccineres, kastreres, have renset tænder eller trænger til et almindeligt sundhedstjek, kan vi tilbyde behandling i de trygge rammer i vores dyreklinik i Valby. Det er vigtigt, at dyret kan føle sig tryg under behandlingen, da nogle kæledyr kan være ængstelige, når de bliver bragt et sted hen, som de ikke kender. Vores personale er derfor omhyggeligt med at tage godt hånd om dine kæledyr. I Valby Dyreklinik elsker vi dyr, og vi bestræber os altid på at give en varm og venlig modtagelse, så du som ejer også kan føle dig tryg ved at overlade dit kæledyr til os. Samtidig sætter vi fagligheden højt, så du være sikker på, at dit kæledyr får den bedste behandling ud fra moderne metoder.

Kontakt Valby Dyreklinik

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hjemmebesøg af dyrlæge

Hos Valby Dyreklinik kommer en af vores erfarne dyrlæger også meget gerne hjem til dig i Hvidovre, Rødovre eller andre omkringliggende områder. Vi tilbyder hjemmebesøg, så du ikke behøver at transportere dit kæledyr ud til os i de tilfælde, hvor det ville være vanskeligt. Det kan være, hvis dit kæledyr er meget sygt, og derfor ikke skal ud på transport. Vi tilbyder hjemmekonsultationer i hele Københavnsområdet og omegn.

Rutevejledning og rejseplan til Valby DyreklinikÅbningstider

Vi har døgnvagt alle ugens syv dage!
Mandag - Fredag: 8.30 - 18.00 | Lørdag: 10.00 - 14.00 (kun butikken)

Anmeldelser

Vi har rigtig gode anmeldelser på Facebook – Læs dem her

Valby Dyreklinik har et gennemsnit på 4.5 ud af fem. Dette er baseret på 77 anmeldelser på Facebook.
Få hjælp til din betaling

Få finansieret dit dyrlægebesøg nemt og hurtigt i dag

Dyrlægebehandlinger nær Glostrup

Dyreklinikken befinder sig på Vigerslevvej 132 i Valby, tæt på både Hvidovre og Danshøj Station. Skal du have en dyrlæge nær Glostrup, kan du således let komme til klinikken med toget. Vores klinik i Valby har døgnvagt, så dit kæledyr altid kan få den rette behandling ved akut sygdom. Har du brug for en dyrlæge, kan du altid kontakte os her. Vi besvarer gerne dine spørgsmål eller finder en tid til dig i klinikken.

VALBY DYREKLINIK
Vigerslevvej 132
2500 Valby

Tlf: 81 81 89 81
Email: info@valbydyreklinik.dk

VETGRUPPEN

VET-GRUPPEN er en sammenslutning af dyrlæger i København, Kalundborg, Sorø, Birkerød og Odense. Vi består af 6 dyreklinikker, som alle arbejder sammen for at give dig og dit kæledyr den bedst mulige kundepleje.

81 81 89 81

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik
×
Menu
Ring op
Skriv