Akut brug for hjælp? Ring 81 81 89 81

Dyrlæge Helsinge

Velkommen til VETGRUPPEN – to fællesejede dyreklinikker beliggende i København og Nordsjælland.

Vi er to klinikker, nemlig Valby Dyreklinik og Birkerød Dyreklinik, som alle er kendetegnede ved høj professionalisme og en bred vifte af behandlingsmuligheder. Du kan altså med fordel benytte os som din dyrlæge ikke langt fra Helsinge.

Da vi er fordelte på to forskellige adresser, befinder du dig aldrig langt fra en dyrlæge nær Helsinge, og hvis du sætter pris på hurtigt at kunne tage dit kæledyr til dyrlæge – hvad enten der er tale om akutte problemer eller planlagte dyrlægebesøg – er VETGRUPPEN således et oplagt valg for dig.

Et stærkt team af fagfolk

Dyrs velbefindende er alfa og omega for VETGRUPPEN. Alle dyrlæger, veterinærsygeplejersker og medhjælpere yder derfor altid deres ypperste for på denne måde at give dyr den absolut bedste behandling. Vi er desuden en dyrlæge nær Helsinge, hvor en høj faglighed og professionel men omsorgsfuld tilgang danner grundlag for enhver behandling.

Vi tilbyder såvel forebyggende sundhedsbehandling som traditionelle dyrlægebehandlinger og kirurgiske indgreb, og vores liste af behandlingsmuligheder spænder derfor fra vaccination og ID-mærkning til tandbehandlinger og neutralisering.

Du kan med os som dyrlæge i nærheden af Helsinge derfor se frem til at blive mødt af et stærkt team af fagfolk, som arbejder tæt sammen om at sikre ethvert dyrs sundhed. Dette gælder uanset, hvilken af vores tre klinikker, du vælger at benytte dig af, idet vi i høj grad benytter os af hinandens specialeområder på tværs af klinikkerne – du er altså sikret en dyrlæge tæt på Helsinge med fagligheden i top.

Kontakt Birkerød Dyreklinik

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Fokus på dit kæledyrs velbefindende

Hos Birkerød Dyreklinik ved vi, at man som kæledyrsejer sætter sit dyrs velbefindende utrolig højt. Et kæledyr er en del af familien, og af denne grund er det også vigtigt, at have muligheden for at få tilset sit kæledyr, hvis behovet pludseligt skulle opstå. Som en del af Vet-gruppen arbejder Birkerød Dyreklinik tæt sammen med Valby Dyreklinik, hvoraf sidstnævnte døgnet rundt tilbyder konsultation ved akut sygdom. Denne døgnvagt er åben året rundt, så der altid er nogen at ringe til ved akutte behov.

Åbningstider

Vi har døgnvagt i Valby Dyreklinik alle ugens syv dage!
Mandag - Fredag: 8.30 - 17.30 | Lørdag: 10.00 - 14.00 (kun butikken)

Anmeldelser

Vi har rigtig gode anmeldelser på Facebook – Læs dem her

Valby Dyreklinik har et gennemsnit på 5 ud af 5. Dette er baseret på 7 anmeldelser på Facebook.
Få hjælp til din betaling

Få finansieret dit dyrlægebesøg nemt og hurtigt i dag

Kontakt os

Kunne du tænke dig en professionel dyrlæge tæt på Helsinge, er du velkommen til at kontakte VETGRUPPEN i en af vores klinikker.

Valby Dyreklinik er beliggende på adressen Vigerslevvej 132, 2500 Valby. Du kan kontakte denne klinik telefonisk eller ved at sende en mail til info@valbydyreklinik.dk.

Er Birkerød Dyreklinik et mere oplagt valg for dig, som søger en dyrlæge nær Helsinge, finder du denne klinik på Hovedgaden 25, 3460 Birkerød. Her kan du ringe eller skrive en mail til info@birkeroeddyreklinik.dk

Vi glæder os til at møde dig og dit kæledyr!

Birkerød DYREKLINIK
Hovedgaden 25
3460 Birkerød

Tlf: 81 81 89 81
Email: info@birkeroeddyreklinik.dk

VETGRUPPEN

VET-GRUPPEN er en sammenslutning af dyrlæger i København, Kalundborg, Sorø, Birkerød og Odense. Vi består af 6 dyreklinikker, som alle arbejder sammen for at give dig og dit kæledyr den bedst mulige kundepleje.

81 81 89 81

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik
×
Menu
Ring op
Skriv