Akut brug for hjælp? Ring 81 81 89 81

Dyrlæge tæt på Herlev

Søger du en dyrlæge nær Herlev? Valby Dyreklinik er en moderne dyreklinik i København, som udfører stort set alle  behandlinger af kæledyr. Vores klinik er hyggelig og vores personale bestræber sig altid på at skabe en behagelig atmosfære. Vi ved, hvad dit kæledyr betyder for dig. Visse dyr er ængstelige ved at befinde sig i fremmede omgivelser og er utrygge ved dyrlægeundersøgelser. Derfor går vi højt op i at minimerer stress og ubehag for dit kæledyr. Vi tager os tid til behandlingerne og er nænsomme i forhold til at håndtere dyrene, ligesom vi sørger for at give dig den nødvendige information omkring behandlingen, og gerne besvarer de spørgsmål, du må have.

Dyrlægebehandlinger nær Herlev og Søborg

Valby Dyreklinik er en del af VETGRUPPEN, som består af tre fællesejede dyrlægeklinikker, der sammen dækker det meste af København og Nordsjælland. Skal du bruge en dyrlæge nær Herlev, Søborg eller Ballerup, er VETGRUPPEN et godt bud på en hyggelig og professionel dyreklinik.

Vi har stort fokus på kundepleje og faglighed, og derfor kan vi tilbyde behandlinger efter de nyeste principper. For eksempel tilbyder vi operationer med laserkirurgi som de eneste dyrlæger på Sjælland. Med laserkirurgi opnås mindre blødning, og dermed en mere sikker operation samt færre smerter i forbindelse med operation.

Kontakt Valby Dyreklinik

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hjemmekonsultationer til dit kæledyr

Det er ikke altid hensigtsmæssigt, at skulle have f.eks. hunden eller katten med på klinikken. Derfor tilbyder vi også at komme hjem til dig og tilse dit kæledyr. Hvis det er nødvendigt, kan I få besøg af en af vores dygtige dyrlæger. Vi tilbyder hjemmekonsultation i hele København og omegn, også hvis du for eksempel har brug for dyrlægebesøg i Herlev eller Glostrup.

Rutevejledning og rejseplan til Valby DyreklinikÅbningstider

Vi har døgnvagt alle ugens syv dage!
Mandag - Fredag: 8.30 - 18.00 | Lørdag: 10.00 - 14.00 (kun butikken)

Anmeldelser

Vi har rigtig gode anmeldelser på Facebook – Læs dem her

Valby Dyreklinik har et gennemsnit på 4.5 ud af fem. Dette er baseret på 77 anmeldelser på Facebook.
Få hjælp til din betaling

Få finansieret dit dyrlægebesøg nemt og hurtigt i dag

Hos VETGRUPPEN ved vi, at kæledyr også kan have brug for akut dyrlægehjælp. Derfor tilbyder vi akut behandling gennem vores døgnvagt i Valby Dyreklinik. Her har vi altid en kompetent dyrlæge på vagt, som kan tage sig af de akutte situationer. Du kan altid på kontakte os på telefon 81818981, hvis du har brug for en dyrlæge uden for vores almindelige åbningstid.

Søger du en dygtig dyrlæge til dit kæledyr, er vi altid klar til at hjælpe dig. Kontakt os allerede i dag og hør hvad vi kan tilbyde dig og dit kæledyr.

VALBY DYREKLINIK
Vigerslevvej 132
2500 Valby

Tlf: 81 81 89 81
Email: info@valbydyreklinik.dk

VETGRUPPEN

VET-GRUPPEN er en sammenslutning af dyrlæger i København, Kalundborg, Sorø, Birkerød og Odense. Vi består af 6 dyreklinikker, som alle arbejder sammen for at give dig og dit kæledyr den bedst mulige kundepleje.

81 81 89 81

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik
×
Menu
Ring op
Skriv