Akut brug for hjælp? Ring 81 81 89 81

Dyrlæge Hillerød

Ikke langt fra Hillerød finder du Birkerød Dyreklinik, den sidste nye tilføjelse til VETGRUPPENs klinikker på Nordsjælland. Hos os er kvaliteten og kærligheden til dyrene i højsædet, og med vores moderne faciliteter og omsorgsfulde tilgang er vi i stand til at behandle alle tænkelige gener og smerter. 

Hvad tilbyder vi?

Som professionel dyrlæge ikke langt fra Hillerød tilbyder vi hos Birkerød Dyreklinik først og fremmest en lang række grundlæggende behandlinger af kæledyr. Vaccination og kastration/sterilisation af hund, kat, kaniner og gnavere foretages efter effektive og moderne teknikker, der sikrer dyrets velbefindende, så det hurtigst muligt er tilbage i topform. Derudover tilbyder vi også mere avancerede behandlinger, som fx tandbehandling og laserterapi-behandling med moderne udstyr.

Hvis dit kæledyr endnu ikke er ID-mærket, kan vi hos Birkerød Dyreklinik foretage ørertatovering og chipning af dyret. For hunde er det et lovmæssigt krav, at de er mærkede og registrerede, inden de når en alder af otte uger. Når først du har fået din hund chippet, vil den altid kunne læses, og chipning er et hurtigt og relativt smertefrit indgreb. På trods af at der for katte ikke er lovmæssige krav om mærkning og registrering, kan det i tilfælde af forsvinden være en god idé at have registreret sin kat – enten med chipning eller øretatovering.

Udover kirurgiske indgreb og behandlinger, tilbyder vi også råd og vejledning til pasning og pleje af dit kæledyr. Er du fx i tvivl om hvilken type foder, der er bedst for dit kæledyr, tilbyder vi fodervejledning til alt fra kaniner til krybdyr.

Alle vores behandlinger udføres af Birkerød Dyrekliniks dygtige team af fagfolk, som tæller både dyrlæger, veterinærsygeplejersker og medhjælpere. Fælles for os alle er vores kærlighed til dyrene, og vi glæder os til at møde dig og dit kæledyr.

Kontakt Birkerød Dyreklinik

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Åbningstider

Mandag 08:30 – 17:30
Tirsdag 08:30 – 17:30
Onsdag 08:30 – 17:30
Torsdag 08:30 – 17:30
Fredag 08:30 – 17:30
Lørdag: 10.00 - 14.00 (butik)
Søndag: 10.00 - 14.00 (butik)

Har dit kæledyr brug for at blive tilset af en dyrlæge uden for klinikkens almindelige åbningstider, kan der ved akut sygdom rettes henvendelse til døgnvagten på tlf.: 81818981. Konsultationer uden for almindelig åbningstid foregår i VETGRUPPENs afdeling i Valby.

Udover professionel håndtering af akut opstået sygdom og rådgivning om foder, kan vi også være behjælpelige i forbindelse med almindelige sundhedstjek og forhold omkring udenlandsferie med dyr. Vi glæder os til at møde dig og dit kæledyr i vores klinik nær Hillerød.

Her er en rutevejledning

Åbningstider

Vi har døgnvagt i Valby Dyreklinik alle ugens syv dage!
Mandag - Fredag: 8.30 - 17.30 | Lørdag: 10.00 - 14.00 (kun butikken)

Anmeldelser

Vi har rigtig gode anmeldelser på Facebook – Læs dem her

Valby Dyreklinik har et gennemsnit på 5 ud af 5. Dette er baseret på 7 anmeldelser på Facebook.
Få hjælp til din betaling

Få finansieret dit dyrlægebesøg nemt og hurtigt i dag

Kontakt din professionelle dyrlæge nær Hillerød

Hvis du søger en på én gang dygtig og omsorgsfuld dyrlæge i nærheden af Hillerød, står vi hos Birkerød Dyreklinik klar til at hjælpe. Du kan kontakte os på tlf.: 81818981, her på vores hjemmeside eller ved at møde op i vores klinik. Vi har adresse på Hovedgaden 25, 3460 Birkerød.

Kommer du fra Hillerød station kan du tage A-toget mod Solrød Strand station og stå af på Birkerød station, hvorfra du let finder vores klinik.

Birkerød DYREKLINIK
Hovedgaden 25
3460 Birkerød

Tlf: 81 81 89 81
Email: info@birkeroeddyreklinik.dk

VETGRUPPEN

VET-GRUPPEN er en sammenslutning af dyrlæger i København, Kalundborg, Sorø, Birkerød og Odense. Vi består af 6 dyreklinikker, som alle arbejder sammen for at give dig og dit kæledyr den bedst mulige kundepleje.

81 81 89 81

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik
×
Menu
Ring op
Skriv