Akut brug for hjælp? Ring 81 81 89 81

Dyrlæge hjemmebesøg

Mange kæledyr drives bedst i hjemmevante omgivelser. Især katte er vanedyr, som helst ser, at tingene er, som de plejer. Det gør sig dog også gældende for en del hunde, og det kan faktisk være en ganske stressende oplevelse for dit kæledyr at at besøge en dyreklinik. Hos VETGRUPPEN kommer vores dyrlæger derfor gerne ud til et hjemmebesøg, så din hund eller kat kan blive undersøgt, behandlet eller vaccineret i trygge og vante rammer.

Lad dyrlægen komme på hjemmebesøg

På VETGRUPPENs klinikker stræber vi efter at skabe en behagelig og afslappet atmosfære for både dyr og mennesker. På trods af at vi gør alt for, at din hund eller kat skal føle sig godt tilpas i vores klinikker, kan dit kæledyr dog sagtens opleve besøget som ubehageligt. Derfor har vi valgt at tilbyde hjemmekonsultationer i vores praksis.

Der kan dog også være andre tilfælde, hvor det kan være fordelagtigt, at dyrlægen kommer på hjemmebesøg. Det kan eksempelvis være rart for både dyr og mennesker at foretage aflivninger inden for hjemmets fire vægge, hvor der er bedre tid til at sige pænt farvel. Det kan også være, at du har et helt hvalpekuld, som skal undersøges og vaccineres, og at du synes, at det er besværligt at tage hele det logrende, livlige og nysgerrige bundt med på klinikken. Eller måske har du bare dårlig mulighed for at transportere dit kæledyr. Uanset hvad kommer vores dyrlæger gerne forbi til et hjemmebesøg mod et kørselstillæg – se mere under priser.

Hvad tilbyder vi ved hjemmebesøg?

Når vi som dyrlæger kommer på hjemmebesøg hos dig og dit kæledyr, kan vi faktisk tilbyde mange af de samme behandlinger, som vi ellers tilbyder på klinikkerne. Vi kan eksempelvis udføre de regelmæssige sundhedstjek, vaccinere samt udrede og behandle almindelige sygdomme. Vi har også mulighed for at udføre mindre kirurgiske indgreb, ligesom tandplejen af dit kæledyr også sagtens kan foregå hjemme hos dig selv.

Ved behov for mere komplicerede indgreb vil det dog være nødvendigt at behandle på en af klinikkerne. Vi tilbyder dog gerne at hente og bringe dig og dit kæledyr, hvis transporten er et problem for dig.

Professionel behandling i hjemlige rammer

Har du og dit kæledyr behov for, at en af vores dyrlæger kommer på hjemmebesøg? Så kontakt VETGRUPPEN. Vi har stor ekspertise inden for vores fag, og dit kæledyr vil altid være i de bedste hænder, når du vælger os som din foretrukne dyrlæge – uanset om vi tager på hjemmebesøg, eller om du besøger en af vores klinikker i Birkerød eller Valby.

En sundhedspakke som giver dig vished for, at vi sammen gør det bedste for dit kæledyr.

Læs mere

Kontakt os

VETGRUPPEN

VET-GRUPPEN er en sammenslutning af dyrlæger i København, Kalundborg, Sorø, Birkerød og Odense. Vi består af 6 dyreklinikker, som alle arbejder sammen for at give dig og dit kæledyr den bedst mulige kundepleje.

81 81 89 81

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik
×
Menu
Ring op
Skriv