Akut brug for hjælp? Ring 81 81 89 81

Dyrlæge Holte

Hos Birkerød Dyreklinik, blot en kort køretur fra Holte, står vi klar til at tage imod dig og dit kæledyr, når behovet opstår. Vi foretager alt fra neutralisering til øremærkning – af kaniner såvel som hunde. Vores høje faglige niveau og moderne behandlingsfaciliteter gør os i stand til at diagnosticere og behandle alle tænkelige lidelser.

Kompetent dyrlæge nær Holte

Birkerød Dyreklinik er en del af VETGRUPPEN, en sammenslutning af to lokale dyreklinikker, der begge arbejder for at sikre sundheden blandt de danske kæledyr. Fælles for alle medarbejdere hos Birkerød Dyreklinik er at vi elsker dyr. Imellem os har vi et hav af kæledyr, og vi har derfor fuld forståelse for, at du som ejer kan være nervøs eller måske ligefrem bange for at skulle indlevere din hamster eller din hund til dyrlægen. Af denne grund gør vi vores bedste for at skabe trygge og behagelige rammer for dit på besøg på Hovedgaden 25, Birkerød, blot fem minutter i bil fra Holte.

Kontakt Birkerød Dyreklinik

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Moderne udstyr og skånsom behandling

Hos Birkerød Dyreklinik råder vi over nogetdyrlæge Holte - kanin af branchens nyeste udstyr, hvilket er din sikkerhed for en kompetent og skånsom behandling. Vi har moderne indlæggelsesfaciliteter og operationsstuer, så vi kan påbegynde behandlingen med det samme, hvis nødvendigt.

Som dyrlæger har vi specialiseret os i kæledyr, som fx hunde, katte, kaniner og andre gnavere, og vi tilbyder bl.a. at klippe negle, rense tænder, vaccinere, sterilisere og sammensætte kostplaner tilpasset dit kæledyrs særlige behov.

Har du ikke mulighed for at komme til vores klinik på hovedgaden 25 i Birkerød, tilbyder vi også hjemmekonsultationer, hvor vi, mod et tillægsgebyr, kommer ud til din bolig i Holte og tilser dit kæledyr.

Kommer du i bil fra Holte Midtpunkt, kan du tilbagelægge distancen på 5-10 minutter, og ellers kan du tage A-toget fra Holte Station, stå af på Birkerød station, og derfra gå til vores adresse; Hovedgaden 25 3460 Birkerød. Har du spørgsmål, eller ønsker du at bestille tid, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 70 87 89 90. Vi glæder os til at byde dig og dit kæledyr velkommen i vores klinik.

Åbningstider

Vi har døgnvagt i Valby Dyreklinik alle ugens syv dage!
Mandag - Fredag: 8.30 - 17.30 | Lørdag: 10.00 - 14.00 (kun butikken)

Anmeldelser

Vi har rigtig gode anmeldelser på Facebook – Læs dem her

Valby Dyreklinik har et gennemsnit på 5 ud af 5. Dette er baseret på 7 anmeldelser på Facebook.
Få hjælp til din betaling

Få finansieret dit dyrlægebesøg nemt og hurtigt i dag

Kontakt os – Dyrlæge nær Holte

Leder du efter en kompetent og empatisk dyrlæge nær Holte, er Birkerød Dyreklinik et trygt valg. Vi tager os god tid til at forklare dig om vores forskellige behandlingsprocedurer, så du kan føle dig helt tryg ved at overlade dit kæledyr i vores varetægt. Vi elsker sunde, glade dyr og vi gør alt hvad der står i vores magt for at give både dig og dit kæledyr en behagelig oplevelse i vores klinik.

Birkerød DYREKLINIK
Hovedgaden 25
3460 Birkerød

Tlf: 81 81 89 81
Email: info@birkeroeddyreklinik.dk

VETGRUPPEN

VET-GRUPPEN er en sammenslutning af dyrlæger i København, Kalundborg, Sorø, Birkerød og Odense. Vi består af 6 dyreklinikker, som alle arbejder sammen for at give dig og dit kæledyr den bedst mulige kundepleje.

81 81 89 81

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik
×
Menu
Ring op
Skriv