Akut brug for hjælp? Ring 81 81 89 81

Dyrlæge Humlebæk

Er du på jagt efter en dyrlæge nær Humlebæk med fagligheden i top? Og lægger du samtidig vægt på tryg og skånsom behandling? Så er VETGRUPPEN den helt rette dyrlæge tæt på Humlebæk for dig og dit kæledyr.

Hvem er vi?

Vi er to fællesejede dyreklinikker, nemlig Valby Dyreklinik og Birkerød Dyreklinik, som, under det fælles navn VETGRUPPEN, arbejder sammen om udredning og behandling af dyr i København og Nordsjælland.

På begge dyreklinikker er vi erfarne dyrlæger og dygtige veterinærsygeplejesker, der varetager behandlingen af dit kæledyr, og i kombination med vores alsidige medhjælpere, er vi et stærkt team af fagfolk, som arbejder tæt sammen om at sikre dyrs sundhed.

Vores behandlinger

Vi er en dyrlæge ikke langt fra Humlebæk, som behandler hunde, katte, kaniner og gnavere. Vi ønsker at hjælpe så stort et antal dyr og disses ejere som muligt, og derfor spænder vores behandlingsmuligheder bredt.

Blandt vores behandlinger finder du:

  • Kastration og sterilisation
  • Tandbehandling
  • Laserkirurgi
  • Vaccination
  • ID-mærkning

Langt de fleste af vores behandlinger udføres på alle tre dyreklinikker – dog foregår vores behandling med laserkirurgi på Valby Dyreklinik.

Vi tilbyder desuden hjemmekonsultation i tilfælde, hvor behandling i hjemmet er mere fordelagtigt end behandling i en dyreklinik. På denne måde kan der opnås ro omkring dyret, og dyret slipper for unødige belastninger, hvilket kan være afgørende for dets fremtidige sundhed.

Hvis uheldet skulle være ude, eller dit kæledyr er godt oppe i årene, tilbyder vi også aflivning. Aflivning er for de fleste forbundet med mange følelser, og derfor lægger vi som erfaren dyrlæge tæt på Humlebæk også vægt på, hvad der tjener dyret bedst.

Kontakt Birkerød Dyreklinik

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Fokus på dit kæledyrs velbefindende

Hos Birkerød Dyreklinik ved vi, at man som kæledyrsejer sætter sit dyrs velbefindende utrolig højt. Et kæledyr er en del af familien, og af denne grund er det også vigtigt, at have muligheden for at få tilset sit kæledyr, hvis behovet pludseligt skulle opstå. Som en del af Vet-gruppen arbejder Birkerød Dyreklinik tæt sammen med Valby Dyreklinik, hvoraf sidstnævnte døgnet rundt tilbyder konsultation ved akut sygdom. Denne døgnvagt er åben året rundt, så der altid er nogen at ringe til ved akutte behov.

Åbningstider

Vi har døgnvagt i Valby Dyreklinik alle ugens syv dage!
Mandag - Fredag: 8.30 - 17.30 | Lørdag: 10.00 - 14.00 (kun butikken)

Anmeldelser

Vi har rigtig gode anmeldelser på Facebook – Læs dem her

Valby Dyreklinik har et gennemsnit på 5 ud af 5. Dette er baseret på 7 anmeldelser på Facebook.
Få hjælp til din betaling

Få finansieret dit dyrlægebesøg nemt og hurtigt i dag

Du finder os på følgende adresser

Kunne du tænke dig at benytte dig af VETGRUPPEN som din dyrlæge ikke langt fra Humlebæk? Så står vi klar til at byde dig velkommen i en af vores dyreklinikker, som du finder på følgende adresser:

Valby Dyreklinik: Vigerslevvej 132, 2500 Valby – kan kontaktes på info@valbydyreklinik.dk

Birkerød Dyreklinik: Hovedgaden 25, 3460 Birkerød – kan kontaktes på info@birkeroeddyreklinik.dk

Vi kan også kontaktes på vores fælles telefonnummer, som også er det nummer, du skal ringe til, hvis du har brug for akut dyrlægehjælp uden for normale åbningstider.

Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dit kæledyr!

Birkerød DYREKLINIK
Hovedgaden 25
3460 Birkerød

Tlf: 81 81 89 81
Email: info@birkeroeddyreklinik.dk

VETGRUPPEN

VET-GRUPPEN er en sammenslutning af dyrlæger i København, Kalundborg, Sorø, Birkerød og Odense. Vi består af 6 dyreklinikker, som alle arbejder sammen for at give dig og dit kæledyr den bedst mulige kundepleje.

81 81 89 81

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik
×
Menu
Ring op
Skriv