Akut brug for hjælp? Ring 81 81 89 81

VETGRUPPEN – din dyrlæge nær Husum

Kunne du tænke dig en dyrlæge ikke langt fra Husum, som har dyret i centrum og yder effektive behandlinger? Så er du og dit kæledyr velkommen hos VETGRUPPEN.

VETGRUPPEN er det fælles navn for to fællesejede dyreklinikker i København og Nordsjælland. Vi tilbyder konsultation, medicinsk behandling og kirurgiske indgreb på Valby Dyreklinik og Birkerød Dyreklinik, hvor der arbejdes ud fra fælles værdier og med afsæt i samme gode behandlingsmetoder.

Behandling på dyrets præmisser

Alle vores behandlinger tager afsæt i dyrets ve og vel. Vi gør vores ypperste for at behandle din hund, kat, kanin eller gnaver så effektivt og smertefrit som muligt.

Dette gælder for alle vores behandlinger, der spænder fra vaccination og ID-mærkning til kastration, sterilisation, neutralisering, tandbehandling og meget mere. Et vigtigt led i at lindre dit dyrs smerter er vores laserterapi og laserkirurgi.

For at kunne imødekomme alle dyrs behov for dyrlægehjælp tilbyder vi som dyrlæge nær Husum desuden hjemmekonsultation, der i mange tilfælde er fordelagtigt for dit kæledyr. Lige så vel som du og dit kæledyr har mulighed for at komme til os, kommer vi således også gerne til jer.

Dét kalder vi behandling på dyrets præmisser.

Kontakt Valby Dyreklinik

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hjemmebesøg af dyrlæge

Hos Valby Dyreklinik kommer en af vores erfarne dyrlæger også meget gerne hjem til dig i Hvidovre, Rødovre eller andre omkringliggende områder. Vi tilbyder hjemmebesøg, så du ikke behøver at transportere dit kæledyr ud til os i de tilfælde, hvor det ville være vanskeligt. Det kan være, hvis dit kæledyr er meget sygt, og derfor ikke skal ud på transport. Vi tilbyder hjemmekonsultationer i hele Københavnsområdet og omegn.

Her er en rutevejledning

Åbningstider

Vi har døgnvagt alle ugens syv dage!
Mandag - Fredag: 8.30 - 18.00 | Lørdag: 10.00 - 14.00 (kun butikken)

Anmeldelser

Vi har rigtig gode anmeldelser på Facebook – Læs dem her

Valby Dyreklinik har et gennemsnit på 4.5 ud af fem. Dette er baseret på 77 anmeldelser på Facebook.
Få hjælp til din betaling

Få finansieret dit dyrlægebesøg nemt og hurtigt i dag

Kontakt din dyrlæge tæt på Husum

Da VETGRUPPEN er en dyrlæge ikke langt fra Husum fordelt på tre klinikker, har vi tre forskellige adresser. På alle klinikker yder vi den samme gode service, og vi samarbejder i høj grad om at yde dit kæledyr den bedst mulige behandling.

Du finder Valby Dyreklinik på Vigerslevvej 132, 2500 Valby og Birkerød Dyreklinik på Hovedgaden 25, 3460 Birkerød.

Ønsker du at skrive os en mail, kan det ske til henholdsvis info@valbydyreklinik.dk, info@hjoernegaardens.dk og info@birkeroeddyreklinik.dk.

Du er altid velkommen til at kontakte os på den ene eller anden måde, og du kan ligeledes kontakte vores dyrlægevagt i akutte tilfælde.

Alle telefoniske henvendelser skal ske på 36 30 10 30, vi besvarer dit opkald døgnet rundt.

VALBY DYREKLINIK
Vigerslevvej 132
2500 Valby

Tlf: 81 81 89 81
Email: info@valbydyreklinik.dk

VETGRUPPEN

VET-GRUPPEN er en sammenslutning af dyrlæger i København, Kalundborg, Sorø, Birkerød og Odense. Vi består af 6 dyreklinikker, som alle arbejder sammen for at give dig og dit kæledyr den bedst mulige kundepleje.

81 81 89 81

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik
×
Menu
Ring op
Skriv