Akut brug for hjælp? Ring 81 81 89 81

Dyrlæge nær Hvidovre

Valby Dyreklinik er beliggende i Valby kun en kort køretur fra Hvidovre. Hos os får du en kompetent og omsorgsfuld dyrlæge, som har dig og dit kæledyr i centrum. Vores erfarne og kompetente dyrlæger tager sig god tid til at give dit kæledyr en omsorgsfuld og professionel behandling.

Så hvis du bor i Hvidovre, og du gerne vil i kontakt med en erfaren og passioneret dyrlæge, er Valby Dyreklinik et godt valg. Du kan hurtigt og nemt komme til os fra Hvidovre, Rødovre, Vanløse, Frederiksberg og andre områder i København. Du er altid velkommen til at kontakte os for spørgsmål, tidsbestilling eller uddybende viden om vores behandlinger.

Behandlinger

Hos Valby Dyreklinik udfører vi en række almindelige behandlinger af katte, hunde, gnavere og andre kæledyr.

Vi kan for eksempel give dit kæledyr et sundhedstjek, en vaccination, en medicinsk udredning, og vi kan også udføre diverse behandlinger af dit kæledyr. Herudover kan vi tilbyde tandpleje og kirurgiske indgreb. Hos os kan du derfor få alle de almindelige behandlinger, som dit kæledyr kan have brug for.

Vi tilbyder nu også som de eneste på Sjælland at operere dit kæledyr ved hjælp af laserkirurgi. Det er en lang mere skånsom og effektfuld behandlingsform end et almindeligt kirurgisk indgreb, og der er derfor mange fordele forbundet med laserkirurgi frem for almindelig kirurgi.

Moderne klinik

Vores klinik nær Hvidovre har en behagelig og venlig atmosfære, og alle dyrlæger hos os arbejder ud fra et mantra om at tage os god tid til den enkelte af vores kunder.

Vi har en reception, et venteværelse, to konsultations-rum, et operationsrum og et mindre salgsområde, hvor vi sælger udvalgte foderprodukter af høj kvalitet til både hund, kat og gnavere, og vi sælger også en række forskellige plejeartikler til dyr.

Kontakt Valby Dyreklinik

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hjemmebesøg af dyrlæge

Hos Valby Dyreklinik kommer en af vores erfarne dyrlæger også meget gerne hjem til dig i Hvidovre, Rødovre eller andre omkringliggende områder. Vi tilbyder hjemmebesøg, så du ikke behøver at transportere dit kæledyr ud til os i de tilfælde, hvor det ville være vanskeligt. Det kan være, hvis dit kæledyr er meget sygt, og derfor ikke skal ud på transport. Vi tilbyder hjemmekonsultationer i hele Københavnsområdet og omegn.

Her er en rutevejledning

Åbningstider

Vi har døgnvagt alle ugens syv dage!
Mandag - Fredag: 8.30 - 18.00 | Lørdag: 10.00 - 14.00 (kun butikken)

Anmeldelser

Vi har rigtig gode anmeldelser på Facebook – Læs dem her

Valby Dyreklinik har et gennemsnit på 4.5 ud af fem. Dette er baseret på 77 anmeldelser på Facebook.
Få hjælp til din betaling

Få finansieret dit dyrlægebesøg nemt og hurtigt i dag

Kontakt os – Dyrlæge nær Hvidovre

Du er altid velkommen til at kontakte Valby Dyreklinik, hvis du gerne vil lave en tidsbestilling eller du ønsker en uforpligtende snak. Hos os får du en kompetent dyrlæge, som er nem at komme til fra områder som Hvidovre.

VALBY DYREKLINIK
Vigerslevvej 132
2500 Valby

Tlf: 81 81 89 81
Email: info@valbydyreklinik.dk

VETGRUPPEN

VET-GRUPPEN er en sammenslutning af dyrlæger i København, Kalundborg, Sorø, Birkerød og Odense. Vi består af 6 dyreklinikker, som alle arbejder sammen for at give dig og dit kæledyr den bedst mulige kundepleje.

81 81 89 81

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik
×
Menu
Ring op
Skriv