Skip to main content
Tilbage til vetgruppen.dk

Dyrlægerne i Lendum
 

Her er dit dyr i trygge hænder

Dyrlæge tæt på Sindal

Bor du i Sindal, og er du på udkig efter en erfaren dyrlæge? Vi er en professionel dyrlægeklinik beliggende i Lendum, mindre end et kvarters kørsel fra Sindal. På klinikken står kompetente dyrlæger altid klar til at hjælpe dig og dit kæledyr.

Hos Dyrlægerne i Lendum har vi dyrlæger, som er specialiserede i alt fra familiens kæledyr til landmandens kvæg. Hver dyrlæge er efteruddannet i netop det fokusområde, som de beskæftiger sig med. Det betyder, at dit dyr kun bliver behandlet af en dyrlæge, som har specialiseret sig i det pågældende dyr og kender til dyrets behov. Det sikrer dig, at dyrlægerne altid behandler dit dyr med stor ekspertise og omsorg. Her på vores hjemmeside, kan du læse om alle vores dyrlægers kompetencer, efteruddannelser og fokusområder.

På klinikken har vi et stort udvalg af kvalitetsfoder, og vores veterinærsygeplejerske Tanja Thorhauge er til rådighed, hvis du skal have hjælp til valg af foder, godbidder, legetøj, seler eller andet. Du er altid velkommen til at besøge din dyrlæge nær Sindal, hvis du mangler noget til dit dyr eller har spørgsmål til veterinærsygeplejersken.

Faciliteter  

På dyehospitalet har vi det nyeste og bedste udstyr til at behandle dit dyr. Vi er en stor klinik, der råder over to konsultationslokaler, en operationsstue og et laboratorium.

Har du en hund, kat eller et andet smådyr, der skal opereres, er der mulighed for, at de kan blive indlagt efter operationen, indtil de er friske og klar til at komme hjem til deres familier igen. Dit dyr kan naturligvis også blive indlagt inden operationen, eller hvis de skulle fejle noget andet, der kræver en indlæggelse.

Hos din lokale dyrlæge i Nordjylland har vi også en hesteafdeling, der er beliggende på Kammervej 90. Her råder vi over scannere, tvangsbokse, røntgenapparater og tilbyder opstaldningsmuligheder, hvor hestene har mulighed for at være opstaldet i forbindelse med halthedsudredning eller andet.

Bestil til hos Dyrlægerne i Lendum

Telefonkonsultation hos en dyrlæge og tidsbestilling kan ske hverdage fra kl. 08.00 – 09.00 på telefon 98 47 30 85. Ved akut behov for hjælp kan du ringe uden for vores åbningstider, hvor en vagthavende dyrlæge nær Sindal er klar til at hjælpe dig.

Vi har åbent for konsultation for smådyr alle hverdage fra kl. 13.00-14.00 og tirsdage i tidsrummet fra kl. 17.00-19.00. Konsultationer af smådyr udføres uden tidsbestilling hos din dyrlæge, hvis det drejer sig om småproblemer og vacciner.

Kontakt os

Har du spørgsmål, så ring til os på 98 47 30 85 eller send en mail på kontor@lendum-vet.dk

Alternativt kan du udfylde formularen forneden

  • Max. file size: 50 MB.

Facebook anmeldelser

4,9 ud af 5

Baseret på +50 personers meninger


5,0 stjerner

Michelle Kyhl Badsberg
Virkeligt søde og kompetente dyrlæger, der arbejder i Lendum. Der er altid rolige bevægelser og god tid til at hilse ordenligt på dyrene, hvilket jeg sætter utroligt meget pris på! …og man er altid sikker på en grundig behandling også – og derudover er de rigtig gode til at forklare og vise hvad de gør, og hvorfor de gør det, så man ikke er i tvivl om, hvad der foregår. Jeg er så glad for at komme der med mine hunde!!

5,0 stjerner

Rene Jul Nielsen
Helt klart de bedste dyrlæger.. 🙂 Følger sig altid velkommen, Har været der idag men vores hund (og det er i disse coronatider) så professionel behandling, med at holde afstand og overtagelse af hunden. Ingen tvivl spørgsmål da, vi selv skulle forsætte behandlingen. TAK.. 🙂

5,0 stjerner

Karenmarie Sørensen
Har fået en rigtig godt behandling 🍀og hjælp og støtte i forbindelse af behandling og operation a vores hund Frida🌞 Så vi vil varmt anbefale dyrelægerne i Lendum stor Tak til Jytte og Shashia

Dyrlægerne i Lendum
Ulvmosevej 9
9870 Sindal

Tlf: 98 47 30 85
kontakt.lendum@vetgruppen.dk

Åbningstider

Mandag 08.00 – 17.00
Tirsdag  08.00 – 19.00
Onsdag  08.00 – 17.00
Torsdag 08.00 – 17.00
Fredag   08.00 – 17.00

FIND VEJ
×
Menu
Ring op
Facebook