Tilbage til vetgruppen.dk

Dyrlægerne i Lendum
 

Her er dit dyr i trygge hænder

Hestedyrlæge nær Brønderslev

Dyrlægerne i Lendum ligger ikke i Brønderslev men mindre end en halv times kørsel derfra. Vi tillader os derfor, at kalde os selv for Brønderslevs lokale hestedyrlæge. Vores gode forbindelse til Brønderslev betyder, at vi har et helt specielt forhold til byen. Har du behov for en hestedyrlæge, der har viden og kompetencer inden for behandling af heste, så finder du hjælpen her. Søger du en hestedyrlæge, der kan foretage tandbehandlinger, ormeundersøgelser eller andet, så tilbyder Dyrlægerne i Lendum den nødvendige behandling.

For at gøre det let for dig, kører vores hestedyrlæger også udkørende praksis til Brønderslev og resten af Nordjylland. På denne måde kan vi let rykke ud, hvis det er for besværligt for dig at komme til vores klinik. Dette betyder, at vi kan træde til, hvis der er tale om akutte situationer, hvor det skal gå hurtigt. Vores mange års erfaring med behandling af heste gør, at vores hestedyrlæger har stor viden og handler konsekvent, når det skal gå stærkt. Du er derfor altid garanteret en hestedyrlæge med stor seriøsitet omkring sit arbejde.

Spørg os om alt

En god sparringspartner kan være vigtig, når man har en hest. Heste er ligesom mennesker. Sygdomme og lidelser kan komme og gå, men det kan være svært at vide, hvilke der går væk af sig selv, og hvornår der er behov for plejemidler til behandling. For vejledning og hjælp kan du altid kontante vores klinik i hverdagene mellem 8.00-9.00 på tlf. 98 47 30 85. Her kan du snakke med en af vores dyrlæger, som arbejder med heste hver dag. Hvis der er behov for yderligere undersøgelse af din hest, vil der blive booket en tid.

Hos Dyrlægerne i Lendum er det vigtigt at understrege, at der ikke findes nogle dumme spørgsmål omkring heste. Alle spørgsmål, vi modtager, bliver taget seriøst. Vores mange år i branchen har givet os en enorm viden og læring inden for heste. Vi ved, hvor meget det kræver at holde hest og hvor krævende et dyr, det er. Dette betyder, at man bruger enormt meget tid sammen med sin hest. Derfor vil man også let kunne registrere, hvis ens hest måske hurtigere bliver træt eller opfører sig anderledes.

I visse tilfælde kan det være mindre ting, der skal gøres for at få hesten tilbage til sit normale jeg. Derfor bør du med fordel kontakte en hestedyrlæge, så din hest kan få stillet en diagnose og komme i gang med en behandling, hvis det er nødvendigt. Jo hurtigere din hest bliver behandlet, jo snarere vil den komme tilbage til sit normale jeg. Vi guider dig også igennem til, hvordan du skal efterbehandle hesten på bedst mulig vis. Hos os er vores hestedyrlæger top fokuseret på, at heste skal have den bedste behandling.

Kontakt os

Har du spørgsmål, så ring til os på 98 47 30 85 eller send en mail på kontor@lendum-vet.dk

Alternativt kan du udfylde formularen forneden

  • Max. file size: 50 MB.

Facebook anmeldelser

4,9 ud af 5

Baseret på +50 personers meninger


5,0 stjerner

Michelle Kyhl Badsberg
Virkeligt søde og kompetente dyrlæger, der arbejder i Lendum. Der er altid rolige bevægelser og god tid til at hilse ordenligt på dyrene, hvilket jeg sætter utroligt meget pris på! …og man er altid sikker på en grundig behandling også – og derudover er de rigtig gode til at forklare og vise hvad de gør, og hvorfor de gør det, så man ikke er i tvivl om, hvad der foregår. Jeg er så glad for at komme der med mine hunde!!

5,0 stjerner

Rene Jul Nielsen
Helt klart de bedste dyrlæger.. 🙂 Følger sig altid velkommen, Har været der idag men vores hund (og det er i disse coronatider) så professionel behandling, med at holde afstand og overtagelse af hunden. Ingen tvivl spørgsmål da, vi selv skulle forsætte behandlingen. TAK.. 🙂

5,0 stjerner

Karenmarie Sørensen
Har fået en rigtig godt behandling 🍀og hjælp og støtte i forbindelse af behandling og operation a vores hund Frida🌞 Så vi vil varmt anbefale dyrelægerne i Lendum stor Tak til Jytte og Shashia

Dyrlægerne i Lendum
Ulvmosevej 9
9870 Sindal

Tlf: 98 47 30 85
kontakt.lendum@vetgruppen.dk

Åbningstider

Mandag 08.00 – 17.00
Tirsdag  08.00 – 19.00
Onsdag  08.00 – 17.00
Torsdag 08.00 – 17.00
Fredag   08.00 – 17.00

FIND VEJ
DYRLÆGERNE I LENDUM
Ulvmosevej 9
9870 Sindal

Tlf: 70 89 82 99
kontakt.lendum@vetgruppen.dk

ÅBNINGSTIDER

Mandag 08.00 – 16.00
Tirsdag  08.00 – 16.00
Onsdag  08.00 – 16.00
Torsdag 08.00 – 16.00
Fredag   08.00 – 16.00

FIND VEJ

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

×
Menu
Ring op
Facebook