Tilbage til vetgruppen.dk

Dyrlægerne i Lendum
 

Her er dit dyr i trygge hænder

Hestedyrlæge nær Frederikshavn

Dyrlægerne i Lendum tilbyder mange forskellige behandlinger til din hest. Vores klinik ligger blot et kvarters kørsel fra Frederikshavn, og vi betragter os selv som den lokale hestedyrlæge i Frederikshavn. Vores hestedyrlæger foretager blandt andet senescanninger, røntgenbilleder, laserbehandlinger, analyser af blodprøver og meget andet. Har du akut brug for en dyrlæge med speciale i heste, så kontakt os på vores vagttelefon 98 47 30 85. Uanset problemet, har vi altid en hestedyrlæge klar til at hjælpe din hest. Vi har hestedyrlæger med mange års erfaringer, og vi kører både til Frederikshavn og tilbyder behandling på vores klinik. Pris for udkørsel afhænger af afstanden.

Du finder os i byen Lendum i det nordlige Jylland. Vi har åbent hver dag fra 08.00-17.00. Tøv ikke med at ringe til vores hestedyrlæger, hvis du er i tvivl om din hests tilstand. Akuttelefonen er altid åben, hvor vi uafbrudt har en hestedyrlæge siddende klar til at hjælpe. Er der tale om mindre akutte problemer, er vores telefonkonsultation åben i hverdagene fra 08.00-09.00.

For os er det vigtigt, at din hest er i fokus. Vores mange års erfaring gør, at vi hurtigt kan finde frem til, hvad din hest måtte fejle. Dette betyder, at vi hurtigt kan behandle hesten og få den tilbage i sin normale form. Hos Dyrlægerne i Lendum vil vi give dig den bedste oplevelse. Vi ved, hvor hårdt det kan være, hvis ens hest bliver syg. Dette kan tage hårdt på ens følelser, da man typisk har et helt specielt forhold til sin hest. Vores dygtige hestedyrlæger er autoriseret inden for, hvordan heste behandles på bedst mulig måde. Du kan derfor trygt overlade din hest til os med ro i sindet.

Kontakt dyrlægen, hvis din hest er kommet til skade

Er transporten fra Frederikshavn til Lendum for lang, så fortvivl ej. Du bestemmer, om vores hestedyrlæger skal komme til dig, eller om behandlingen af din hest skal foregå på vores klinik. For os er det vigtigt, at du er tilfreds. Heste er som mennesker et skrøbeligt væsen, som let kan komme til skade. Mange bruger meget tid på træning og anden aktivt med sin hest. Nogle er heldige med, at hesten aldrig kommer til skade, mens andre oftere har brug for en dyrlæge. Skader kan være store og små. Det er betydningsfuldt at vide, hvor slem skaden er. Er du i tvivl, så kontakt altid dyrlægen. Bliver hesten ikke plejet korrekt, kan det gøre skaden endnu værre. Dette vil også betyde, at din hests præstrations niveau naturligt vil falde. Hos Dyrlægerne i Lendum ønsker vi, at alle heste får et så langt og godt liv som muligt. Vores dyrlæger hjælper med alt. Behøver din hest vaccinationer, ormeundersøgelse eller andet, så står vi klar til at hjælpe din hest videre.

Kontakt os

Har du spørgsmål, så ring til os på 98 47 30 85 eller send en mail på kontor@lendum-vet.dk

Alternativt kan du udfylde formularen forneden

  • Max. file size: 50 MB.

Facebook anmeldelser

4,9 ud af 5

Baseret på +50 personers meninger


5,0 stjerner

Michelle Kyhl Badsberg
Virkeligt søde og kompetente dyrlæger, der arbejder i Lendum. Der er altid rolige bevægelser og god tid til at hilse ordenligt på dyrene, hvilket jeg sætter utroligt meget pris på! …og man er altid sikker på en grundig behandling også – og derudover er de rigtig gode til at forklare og vise hvad de gør, og hvorfor de gør det, så man ikke er i tvivl om, hvad der foregår. Jeg er så glad for at komme der med mine hunde!!

5,0 stjerner

Rene Jul Nielsen
Helt klart de bedste dyrlæger.. 🙂 Følger sig altid velkommen, Har været der idag men vores hund (og det er i disse coronatider) så professionel behandling, med at holde afstand og overtagelse af hunden. Ingen tvivl spørgsmål da, vi selv skulle forsætte behandlingen. TAK.. 🙂

5,0 stjerner

Karenmarie Sørensen
Har fået en rigtig godt behandling 🍀og hjælp og støtte i forbindelse af behandling og operation a vores hund Frida🌞 Så vi vil varmt anbefale dyrelægerne i Lendum stor Tak til Jytte og Shashia

Dyrlægerne i Lendum
Ulvmosevej 9
9870 Sindal

Tlf: 98 47 30 85
kontakt.lendum@vetgruppen.dk

Åbningstider

Mandag 08.00 – 17.00
Tirsdag  08.00 – 19.00
Onsdag  08.00 – 17.00
Torsdag 08.00 – 17.00
Fredag   08.00 – 17.00

FIND VEJ
DYRLÆGERNE I LENDUM
Ulvmosevej 9
9870 Sindal

Tlf: 70 89 82 99
kontakt.lendum@vetgruppen.dk

ÅBNINGSTIDER

Mandag 08.00 – 16.00
Tirsdag  08.00 – 16.00
Onsdag  08.00 – 16.00
Torsdag 08.00 – 16.00
Fredag   08.00 – 16.00

FIND VEJ

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

×
Menu
Ring op
Facebook