Tilbage til vetgruppen.dk

Dyrlægerne i Lendum
 

Her er dit dyr i trygge hænder

Hestedyrlæge tæt på Hjallerup

Dyrlægerne i Lendum er kun en halv times kørsel fra Hjallerup. Hos os finder du nogle af landets mest erfarende hestedyrlæger. Har du behov for en hestedyrlæge, så er vi klar til at hjælpe dig. Bor du Hjallerup eller omegn, så er vi din hestedyrlæge nær dig. Vi tilbyder både at køre til Hjallerup og behandle din hest, og giver dig mulighed for at komme til vores klinik i Lendum. Klinikken har åben fra 08.00-17.00 alle hverdage, hvor du altid kan få fat i en hestedyrlæge. Har du akut behov for en hestedyrlæge, er vores nødtelefon altid åben. Du kan træffe os døgnet rundt på tlf. 98 47 30 85.

Vi tillader at kalde os selv for nogle af landets mest erfarende hestedyrlæger. Vores klinik har eksisteret siden 1965, hvor Kurt Hildebrandt startede klinikken som kvægpraksis. Behandlingen af dyr er siden hen vokset, og vi behandler i dag lige fra smådyr, hunde, kvæg og får til heste. Den store erfaring betyder, at vi har set og prøvet det meste. Vi tilbyder derfor behandling til langt de fleste dyr.

Hesten er et dyr, som altid har været i Danmark og er blevet brugt til meget. I gamle dage brugte vi hesten som et transportmiddel. Nu træner vi hesten op til forskellige konkurrencer og meget andet. Hesten har derfor altid været et aktivt dyr. En hest kan let sammenlignes med en bil. Det kan ikke undgås, at en bil vil blive ældre, og der vil komme problemer med den. Bilen behøver hjælp fra mekanikeren for at virke optimal igen. En aktiv hest vil på samme måde få skader eller andre mén igennem et langt liv. Modsat bilen har hesten brug for en hestedyrlæge. Dyrlægerne i Lendum tilbyder alt, din hest måtte have brug for.

Vælg den rigtige dyrlæge

Er din hest kommet galt af sted, blevet syg eller andet, er det vigtigt, at din hest får den rette behandling. Hos Dyrlægerne i Lendum får du et helt specielt forhold til din dyrlæge. Vores vision er, at du altid kan stole på og regne med os. Vi bestræber os på, at du vælger os første gang, næste gang og altid. Vi gør en dyd ud af, at din hest får den bedste behandling. For os er hesten i fokus fra start til slut. Kvaliteten er altid i top, og vores professionelle hestedyrlæger er altid klar til at rykke ud. Uanset om din hest står i Hjallerup eller omegn, så kommer vi også ud til dig. For os er det betydningsfuldt, at du er tilfreds.

Vi klarer både store og mindre problemer. Du kan kontakte vores klinik telefonisk alle hverdage mellem 08.00-09.00 og snakke med en af vores dyrlæger. Du er også velkommen til at besøge vores klinik mandag-fredag mellem 08.00-17.00 alle hverdage

Kontakt os

Har du spørgsmål, så ring til os på 98 47 30 85 eller send en mail på kontor@lendum-vet.dk

Alternativt kan du udfylde formularen forneden

  • Max. file size: 50 MB.

Facebook anmeldelser

4,9 ud af 5

Baseret på +50 personers meninger


5,0 stjerner

Michelle Kyhl Badsberg
Virkeligt søde og kompetente dyrlæger, der arbejder i Lendum. Der er altid rolige bevægelser og god tid til at hilse ordenligt på dyrene, hvilket jeg sætter utroligt meget pris på! …og man er altid sikker på en grundig behandling også – og derudover er de rigtig gode til at forklare og vise hvad de gør, og hvorfor de gør det, så man ikke er i tvivl om, hvad der foregår. Jeg er så glad for at komme der med mine hunde!!

5,0 stjerner

Rene Jul Nielsen
Helt klart de bedste dyrlæger.. 🙂 Følger sig altid velkommen, Har været der idag men vores hund (og det er i disse coronatider) så professionel behandling, med at holde afstand og overtagelse af hunden. Ingen tvivl spørgsmål da, vi selv skulle forsætte behandlingen. TAK.. 🙂

5,0 stjerner

Karenmarie Sørensen
Har fået en rigtig godt behandling 🍀og hjælp og støtte i forbindelse af behandling og operation a vores hund Frida🌞 Så vi vil varmt anbefale dyrelægerne i Lendum stor Tak til Jytte og Shashia

Dyrlægerne i Lendum
Ulvmosevej 9
9870 Sindal

Tlf: 98 47 30 85
kontakt.lendum@vetgruppen.dk

Åbningstider

Mandag 08.00 – 17.00
Tirsdag  08.00 – 19.00
Onsdag  08.00 – 17.00
Torsdag 08.00 – 17.00
Fredag   08.00 – 17.00

FIND VEJ
DYRLÆGERNE I LENDUM
Ulvmosevej 9
9870 Sindal

Tlf: 70 89 82 99
kontakt.lendum@vetgruppen.dk

ÅBNINGSTIDER

Mandag 08.00 – 16.00
Tirsdag  08.00 – 16.00
Onsdag  08.00 – 16.00
Torsdag 08.00 – 16.00
Fredag   08.00 – 16.00

FIND VEJ

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

×
Menu
Ring op
Facebook