Tilbage til vetgruppen.dk

Dyrlægerne i Lendum
 

Her er dit dyr i trygge hænder

Hestedyrlæge tæt ved Hjørring

Bor du i Hjørring eller omegn og har brug for en hestedyrlæge, så finder du hjælpen her. Dyrlægerne i Lendum har hestedyrlæger med mange års erfaring. Mindre end 25 km fra Hjørring ligger Dyrlægerne i Lendum. Her tilbyder vi mange forskellige behandlingsmuligheder til heste. Har du besvær med at komme fra Hjørring til vores klinik med din hest, så kommer vores hestedyrlæge gerne til dig. Vi mener selv, at vi er Hjørrings lokale hestedyrlæge og står altid klar til at hjælpe dig.

Hos Dyrlægerne i Lendum går vi meget op i, at heste og andre dyr bliver behandlet på lige fod med mennesker. Derfor skal de også kunne få den rette behandling, hvis de bliver syge eller kommer til skade. I vores øjne er et kæledyr ikke bare et kæledyr. Forholdet til ens kæledyr er typisk forbundet med mange følelser.

Bliver din hest syg, rammer det ikke kun hesten men sædvanligvis også dig følelsesmæssigt, hvilket er helt naturligt. Levetidsalderen for heste i Danmark er i gennemsnit 14 år. Dette betyder altså, at man kan få et langt liv sammen med sin hest. Plejes hesten korrekt og får behandling, når den har behov for det, er du med til at holde din hest sund og rask. Har du behov for, at snakke med en hestedyrlæge kan vi kontaktes på tlf. 98 47 30 85 i alle hverdage mellem 8.00-9.00.

Vores hestedyrlæger hjælper med alt

Vi har kompetencer til mere end syge- og tilskadekomne heste. Er din hest helt ustyrlig på grund af, at den er i brunst, så hjælper vi også. Vores hestedyrlæger har stor erfaring med kastrering af heste. En hingst kan til en hver tid blive kastreret. Har du ingen intentioner om, at den skal avle, så foreslår vi, at den kastreres, inden den når at blive fuldt kønsmoden. Dette bliver den i alderen 1-2 år. Praktisk set forslår vores hestedyrlæger, at kastreringen foregår i foråret. I denne årstid er der færre fluer, som ville kunne skabe irritation omkring såret.

Vi tilbyder både at foretage kastrationen på vores klinik eller hos dig. Husk, at være særligt opmærksom på hesten efter indgrebet. Vi anbefaler altid, at man holder hesten i bokse et døgn efter operationen for at undgå kontakt med andre heste. Er du i tvivl om noget, bør du altid ringe til vores dyrlæge. Er der tale om akutte problemer, skal du ringe på tlf. 98 47 30 85.

Hos Dyrlægerne i Lendum står vi parat til at hjælpe din hest. Vi gør alt for dyrene, og vil derfor gerne hjælpe dig. Tvivler du på, om du fodrer din hest korrekt, plejer dens hove på bedst mulig vis eller andet, så tag altid kontakt til os.

Kontakt os

Har du spørgsmål, så ring til os på 98 47 30 85 eller send en mail på kontor@lendum-vet.dk

Alternativt kan du udfylde formularen forneden

  • Max. file size: 50 MB.

Facebook anmeldelser

4,9 ud af 5

Baseret på +50 personers meninger


5,0 stjerner

Michelle Kyhl Badsberg
Virkeligt søde og kompetente dyrlæger, der arbejder i Lendum. Der er altid rolige bevægelser og god tid til at hilse ordenligt på dyrene, hvilket jeg sætter utroligt meget pris på! …og man er altid sikker på en grundig behandling også – og derudover er de rigtig gode til at forklare og vise hvad de gør, og hvorfor de gør det, så man ikke er i tvivl om, hvad der foregår. Jeg er så glad for at komme der med mine hunde!!

5,0 stjerner

Rene Jul Nielsen
Helt klart de bedste dyrlæger.. 🙂 Følger sig altid velkommen, Har været der idag men vores hund (og det er i disse coronatider) så professionel behandling, med at holde afstand og overtagelse af hunden. Ingen tvivl spørgsmål da, vi selv skulle forsætte behandlingen. TAK.. 🙂

5,0 stjerner

Karenmarie Sørensen
Har fået en rigtig godt behandling 🍀og hjælp og støtte i forbindelse af behandling og operation a vores hund Frida🌞 Så vi vil varmt anbefale dyrelægerne i Lendum stor Tak til Jytte og Shashia

Dyrlægerne i Lendum
Ulvmosevej 9
9870 Sindal

Tlf: 98 47 30 85
kontakt.lendum@vetgruppen.dk

Åbningstider

Mandag 08.00 – 17.00
Tirsdag  08.00 – 19.00
Onsdag  08.00 – 17.00
Torsdag 08.00 – 17.00
Fredag   08.00 – 17.00

FIND VEJ
DYRLÆGERNE I LENDUM
Ulvmosevej 9
9870 Sindal

Tlf: 70 89 82 99
kontakt.lendum@vetgruppen.dk

ÅBNINGSTIDER

Mandag 08.00 – 16.00
Tirsdag  08.00 – 16.00
Onsdag  08.00 – 16.00
Torsdag 08.00 – 16.00
Fredag   08.00 – 16.00

FIND VEJ

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

×
Menu
Ring op
Facebook