Skip to main content
Tilbage til vetgruppen.dk

OM OS
 

Her er dit dyr i trygge hænder

Lendum Dyrekliniks historie

Dyrlægeklinikken i Lendum blev grundlagt i 1965 af Kurt Hildebrandt. Klinikken var oprindelig klinik – og assistentbolig, hvor assistenten boede, indtil den blev ombygget til udelukkende klinik 1981. 

I starten var det kvægpraksis, der var den bærende del af klinikken, men på grund af Kurts interesse for kirurgi på smådyr, udviklede smådyrsafdelingen sig hurtigt, og den dag i dag har klinikken stadigvæk smådyrskunder, som blev tilknyttet klinikken, da Kurt stadig var aktiv.

Klinikken har sidenhen været igennem diverse udvidelser og fremstår i dag som en velfungerende smådyrsklinik. Trods det kan man stadigvæk fornemme, at bygningen engang var et hjem for en familie, og lige netop sådan ønsker vi at bevare klinikken. Faglighed og nyeste viden vægtes højt hos dyrlægerne i Lendum, men vi ønsker samtidig, at patienter og ejere føler sig hjemme i klinikkens uformelle tone. Her er både ejer og kæledyr i trygge hænder, og vi yder altid vores bedste for at give dit kæledyr den bedste behandling. På klinikken er der en rolig atmosfære, og vi gør os umage for at give dyret en så behagelig oplevelse som muligt hos dyrlægen. På klinikken har vi behandlet  produktionsdyr, smådyr og heste, men i dag har vi sadlet om til at være udelukkende smådyrsklinik.

Facebook anmeldelser

4,9 ud af 5

Baseret på +50 personers meninger


5,0 stjerner

Michelle Kyhl Badsberg
Virkeligt søde og kompetente dyrlæger, der arbejder i Lendum. Der er altid rolige bevægelser og god tid til at hilse ordenligt på dyrene, hvilket jeg sætter utroligt meget pris på! …og man er altid sikker på en grundig behandling også – og derudover er de rigtig gode til at forklare og vise hvad de gør, og hvorfor de gør det, så man ikke er i tvivl om, hvad der foregår. Jeg er så glad for at komme der med mine hunde!!

5,0 stjerner

Rene Jul Nielsen
Helt klart de bedste dyrlæger.. 🙂 Følger sig altid velkommen, Har været der idag men vores hund (og det er i disse coronatider) så professionel behandling, med at holde afstand og overtagelse af hunden. Ingen tvivl spørgsmål da, vi selv skulle forsætte behandlingen. TAK.. 🙂

5,0 stjerner

Karenmarie Sørensen
Har fået en rigtig godt behandling 🍀og hjælp og støtte i forbindelse af behandling og operation a vores hund Frida🌞 Så vi vil varmt anbefale dyrelægerne i Lendum stor Tak til Jytte og Shashia

×
Menu
Ring op
Facebook