Tilbage til vetgruppen.dk

Dyrlægerne i Lendum
 

Her er dit dyr i trygge hænder

Lendum Dyreklinik 

Dyrlægeklinikken i Lendum blev grundlagt i 1965 af Kurt Hildebrandt. Kurt boede på klinikken sammen med sin famile, dyr og indlagte patienter, og derfor var pladsen indimellem trang. I starten var det kvægpraksis, der var den bærende del af klinikken, men på grund af Kurts interesse for kirurgi på smådyr, udviklede smådyrsafdelingen sig hurtigt, og den dag i dag har klinikken stadigvæk smådyrskunder, som blev tilknyttet klinikken, da Kurt stadig var aktiv. Klinikken har sidenhen været igennem diverse udvidelser og fremstår i dag som en velfungerende smådyrsklinik. Trods det kan man stadigvæk fornemme, at bygningen engang var et hjem for en familie, og lige netop sådan ønsker vi at bevare klinikken. Faglighed og nyeste viden vægtes højt hos dyrlægerne i Lendum, men vi ønsker samtidig, at patienter og ejere føler sig hjemme i klinikkens uformelle tone. Her er både ejer og kæledyr i trygge hænder, og vi yder altid vores bedste for at give dit kæledyr den bedste behandling. På klinikken er der en rolig atmosfære, og vi gør os umage for at give dyret en så behagelig oplevelse som muligt hos dyrlægen. I dag er produktionsdyr, smådyr og heste de tre grundsten, der udgør klinikken i Lendum.

Kontakt os

Har du spørgsmål, så ring til os på 98 47 30 85 eller send en mail på kontor@lendum-vet.dk

Alternativt kan du udfylde formularen forneden

Facebook anmeldelser

4,9 ud af 5

Baseret på +50 personers meninger


5,0 stjerner

Michelle Kyhl Badsberg
Virkeligt søde og kompetente dyrlæger, der arbejder i Lendum. Der er altid rolige bevægelser og god tid til at hilse ordenligt på dyrene, hvilket jeg sætter utroligt meget pris på! …og man er altid sikker på en grundig behandling også – og derudover er de rigtig gode til at forklare og vise hvad de gør, og hvorfor de gør det, så man ikke er i tvivl om, hvad der foregår. Jeg er så glad for at komme der med mine hunde!!

5,0 stjerner

Rene Jul Nielsen
Helt klart de bedste dyrlæger.. 🙂 Følger sig altid velkommen, Har været der idag men vores hund (og det er i disse coronatider) så professionel behandling, med at holde afstand og overtagelse af hunden. Ingen tvivl spørgsmål da, vi selv skulle forsætte behandlingen. TAK.. 🙂

5,0 stjerner

Karenmarie Sørensen
Har fået en rigtig godt behandling 🍀og hjælp og støtte i forbindelse af behandling og operation a vores hund Frida🌞 Så vi vil varmt anbefale dyrelægerne i Lendum stor Tak til Jytte og Shashia

Dyrlægerne i Lendum
Ulvmosevej 9
9870 Sindal

Tlf: 98 47 30 85
kontakt.lendum@vetgruppen.dk

Åbningstider

Mandag 08.00 – 17.00
Tirsdag  08.00 – 19.00
Onsdag  08.00 – 17.00
Torsdag 08.00 – 17.00
Fredag   08.00 – 17.00

FIND VEJ

VETgruppen

VETgruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dit kæledyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af din hund eller kastration af din kat.

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

×
Menu
Ring op
Facebook