Skip to main content
Tilbage til vetgruppen.dk

BUTIK
 

Her er dit dyr i trygge hænder

Butik

Hos Dyrlægerne i Lendum har vi et stort udvalg af kvalitetsfoder til kæledyr. Personalet vil hjælpe og vejlede dig i at finde en god fodertype, der passer til netop din hunds eller kats behov lige fra hvalp til pensionist. Har dit kæledyr specielle behov på grund af sygdom, har vi specielle diæter, der undersøtter behandlingen af dit kæledyr. Ved visse sygdomme er netop fodringen den vigtigste del af behandlingen.

Udover foder har vi også mange andre produkter til salg i klinikken såsom tandplejeprodukter, vitaminer, seler, godbidder mm. Der vil altid være mulighed for at få rådgivning i brug af produkterne.

Ring eller kom ned i klinikken og se vores store udvalg i butikken.

Facebook anmeldelser

4,9 ud af 5

Baseret på +50 personers meninger


5,0 stjerner

Michelle Kyhl Badsberg
Virkeligt søde og kompetente dyrlæger, der arbejder i Lendum. Der er altid rolige bevægelser og god tid til at hilse ordenligt på dyrene, hvilket jeg sætter utroligt meget pris på! …og man er altid sikker på en grundig behandling også – og derudover er de rigtig gode til at forklare og vise hvad de gør, og hvorfor de gør det, så man ikke er i tvivl om, hvad der foregår. Jeg er så glad for at komme der med mine hunde!!

5,0 stjerner

Rene Jul Nielsen
Helt klart de bedste dyrlæger.. 🙂 Følger sig altid velkommen, Har været der idag men vores hund (og det er i disse coronatider) så professionel behandling, med at holde afstand og overtagelse af hunden. Ingen tvivl spørgsmål da, vi selv skulle forsætte behandlingen. TAK.. 🙂

5,0 stjerner

Karenmarie Sørensen
Har fået en rigtig godt behandling 🍀og hjælp og støtte i forbindelse af behandling og operation a vores hund Frida🌞 Så vi vil varmt anbefale dyrelægerne i Lendum stor Tak til Jytte og Shashia

×
Menu
Ring op
Facebook