Skip to main content
Tilbage til vetgruppen.dk

Dyrlægerne i Lendum
 

Her er dit dyr i trygge hænder

Kvæg/får
 

Samarbejdet mellem landmand og dyrlæge har længe været en
vigtig del af en sund kvægbesætning og en høj mælkeydelse. Hos Dyrlægerne i Lendum har vi Jytte Frankmar, som varetager rådgivningen i malkebesætningerne i det daglige.
Vi har forskellige rådgivningsaftaler alt efter behov.

Kødkvægsbesætninger findes i dag på mange forskellige niveauer fra professionelt drevne virksomheder over
avlsbesætninger med ambitioner på dyrskuerne og til de rent hobby-prægede besætninger. Alle skal de have taget blodprøver eller løber ind i problemer med kalvefødsler.

Om det er får, malkekvæg eller kødkvæg står vi klar ved akut behov på alle tider af døgnet.

Udover foder har vi også mange andre produkter til salg i klinikken såsom tandplejeprodukter, vitaminer, seler, godbidder mm. Der vil altid være mulighed for at få rådgivning i brug af produkterne.

Vi har også et afsnit med produkter til heste. Der er diverse tilskuds- og plejeprodukter. Ring eller kom ned i klinikken og se vores store udvalg i butikken.

Kontakt os

Har du spørgsmål, så ring til os på 98 47 30 85 eller send en mail på kontor@lendum-vet.dk

Alternativt kan du udfylde formularen forneden

  • Max. file size: 50 MB.

Facebook anmeldelser

4,9 ud af 5

Baseret på +50 personers meninger


5,0 stjerner

Michelle Kyhl Badsberg
Virkeligt søde og kompetente dyrlæger, der arbejder i Lendum. Der er altid rolige bevægelser og god tid til at hilse ordenligt på dyrene, hvilket jeg sætter utroligt meget pris på! …og man er altid sikker på en grundig behandling også – og derudover er de rigtig gode til at forklare og vise hvad de gør, og hvorfor de gør det, så man ikke er i tvivl om, hvad der foregår. Jeg er så glad for at komme der med mine hunde!!

5,0 stjerner

Rene Jul Nielsen
Helt klart de bedste dyrlæger.. 🙂 Følger sig altid velkommen, Har været der idag men vores hund (og det er i disse coronatider) så professionel behandling, med at holde afstand og overtagelse af hunden. Ingen tvivl spørgsmål da, vi selv skulle forsætte behandlingen. TAK.. 🙂

5,0 stjerner

Karenmarie Sørensen
Har fået en rigtig godt behandling 🍀og hjælp og støtte i forbindelse af behandling og operation a vores hund Frida🌞 Så vi vil varmt anbefale dyrelægerne i Lendum stor Tak til Jytte og Shashia

Dyrlægerne i Lendum
Ulvmosevej 9
9870 Sindal

Tlf: 98 47 30 85
kontakt.lendum@vetgruppen.dk

Åbningstider

Mandag 08.00 – 17.00
Tirsdag  08.00 – 19.00
Onsdag  08.00 – 17.00
Torsdag 08.00 – 17.00
Fredag   08.00 – 17.00

FIND VEJ
×
Menu
Ring op
Facebook