Akut brug for hjælp? Ring 81 81 89 81

Dyrlæge Lyngby

Leder du efter en dygtig dyrlæge ikke langt fra Lyngby? Så er du kommet til det helt rette sted.

VETGRUPPEN er en dyrlæge nær Lyngby med to fællesejede dyreklinikker – Valby Dyreklinik og Birkerød Dyreklinik – og hos os er der derfor rig mulighed for dyrlægebehandling i København og Nordsjælland.

Personlig kundepleje

Dit kæledyr tilbringer det meste af sin tid i dit hjem, og dette er derfor det sted, hvor det føler sig mest trygt. Tryghed betyder meget for et dyrs velbefindende, men ikke desto mindre kan det indimellem være nødvendigt, at bryde denne hjemlige tryghed – eksempelvis når dyret skal til dyrlæge.

For at give dit kæledyr en god oplevelse, når det kommer til os, lægger vi særlig stor vægt på personlig behandling. Ved at give os god tid til den enkelte konsultation og ikke mindst ved at skabe en rolig atmosfære sørger vi for, at kæledyret falder til ro, inden vi påbegynder behandling. Dette gør sig gældende i begge dyreklinikker, og med os som din dyrlæge i nærheden af Lyngby, kan du således trygt tage dit kæledyr ud af de vante rammer.

Hvad tilbyder vi?

Når trygheden er etableret, kan vi påbegynde vores behandling af dit kæledyr. Af behandlinger tilbyder vi alt fra sundhedsforebyggende behandlinger såsom tandbehandling og vaccination til kirurgiske indgreb i form af blandt andet kastration og sterilisation.

I forbindelse med kirurgiske indgreb tilbyder vi laserkirurgi i vores klinik i Valby. Sammenlignet med almindelig kirurgi er laserkirurgi skånsom, idet laserstrålen på sikker og effektiv vis minimerer smerter, hævelser og blødninger. På denne måde kan dit kæledyr hurtigt komme tilbage på benene igen!

Kontakt Birkerød Dyreklinik

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Fokus på dit kæledyrs velbefindende

Hos Birkerød Dyreklinik ved vi, at man som kæledyrsejer sætter sit dyrs velbefindende utrolig højt. Et kæledyr er en del af familien, og af denne grund er det også vigtigt, at have muligheden for at få tilset sit kæledyr, hvis behovet pludseligt skulle opstå. Som en del af Vet-gruppen arbejder Birkerød Dyreklinik tæt sammen med Valby Dyreklinik, hvoraf sidstnævnte døgnet rundt tilbyder konsultation ved akut sygdom. Denne døgnvagt er åben året rundt, så der altid er nogen at ringe til ved akutte behov.

Åbningstider

Vi har døgnvagt i Valby Dyreklinik alle ugens syv dage!
Mandag - Fredag: 8.30 - 17.30 | Lørdag: 10.00 - 14.00 (kun butikken)

Anmeldelser

Vi har rigtig gode anmeldelser på Facebook – Læs dem her

Valby Dyreklinik har et gennemsnit på 5 ud af 5. Dette er baseret på 7 anmeldelser på Facebook.
Få hjælp til din betaling

Få finansieret dit dyrlægebesøg nemt og hurtigt i dag

Kontakt VET Gruppen allerede i dag

Med VETGRUPPEN får du således en dyrlæge, der ikke alene prioriterer tryghed højt, men som også lægger vægt på at tilbyde nye og effektive behandlingsmetoder – til glæde og gavn for både dig og dit kæledyr.

Lyder vi som en dyrlæge tæt på Lyngby for dig, er du velkommen til at kontakte os allerede i dag.

Valby Dyreklinik ligger på adressen Vigerslevvej 132, 2500 Valby, og du kan kontakte klinikken telefonisk eller på mail til info@valbydyreklinik.dk.

Du kan også kontakte Birkerød Dyreklinik, som ligger på Hovedgaden 25, 3460 Birkerød ved at ringe eller skrive en mail til info@birkeroeddyreklinik.dk.

Vi ser frem til at byde dig og dit kæledyr velkommen i vores klinikker!

Birkerød DYREKLINIK
Hovedgaden 25
3460 Birkerød

Tlf: 81 81 89 81
Email: info@birkeroeddyreklinik.dk

VETGRUPPEN

VET-GRUPPEN er en sammenslutning af dyrlæger i København, Kalundborg, Sorø, Birkerød og Odense. Vi består af 6 dyreklinikker, som alle arbejder sammen for at give dig og dit kæledyr den bedst mulige kundepleje.

81 81 89 81

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik
×
Menu
Ring op
Skriv