Akut brug for hjælp? Ring 81 81 89 81

Dyrlæge Nivå

Bor du i eller omkring Nivå? Og har du et kæledyr i dit hjem? Så er der god grund til at have en dyrlæge nær Nivå, som kan rådgive dig samt behandle dit kæledyr.

VETGRUPPEN er netop en dyrlæge ikke langt fra Nivå, som har alt det, du har behov for i en dyrlæge. Vi er to fællesejede klinikker beliggende i Valby og Birkerød, og vi er således en dyrlæge nær Nivå, hvor der er gode muligheder for behandling, og hvor hjælpen altid er inden for rækkevidde.

Hvem er vi?

De to klinikker, som går under fællesnavnet VETGRUPPEN, er Valby Dyreklinik og Birkerød Dyreklinik. På begge dyreklinikker arbejder dyrlæger, veterinærsygeplejersker og medhjælpere sammen om at udrede og behandle alt fra katte og hunde til kaniner og gnavere. Men det er ikke kun intern, at samarbejdet er i top. På tværs af vores tre klinikker er samarbejde nemlig ligeledes et nøgleord – og dette kommer dig og dit kæledyr til gode.

Vores høje grad af samarbejde sikrer nemlig ikke alene en høj faglighed, men det bidrager også til, at vi kan tilbyde en lang række af både almindelige samt mere komplicerede behandlinger. Disse kan du læse mere om neden for.

Forebyggende sundhedstjek og medicinske og kirurgiske behandlinger

I VETGRUPPEN lægger vi vægt på, at du som dyreejer skal kunne få alt, hvad du behøver, i en og samme dyrlæge nær Nivå. Derfor tilbyder vi regelmæssige og forebyggende sundhedstjek, medicinsk udredning og behandling samt kirurgiske indgreb.

Mere specifik tilbyder vi blandt andet:

 • Neutralisering
 • Vaccination
 • ID-mærkning
 • Tandbehandling
 • Fodervejledning
 • Hvalpelegestue
 • Hundetræning
 • Aflivning
 • Laserterapi
 • Akut dyrlæge

I forbindelse med kirurgiske indgreb tilbyder vi laserkirurgi, hvilket er en særlig fordelagtig metode til at minimere gener ved operation.

Kontakt Birkerød Dyreklinik

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Fokus på dit kæledyrs velbefindende

Hos Birkerød Dyreklinik ved vi, at man som kæledyrsejer sætter sit dyrs velbefindende utrolig højt. Et kæledyr er en del af familien, og af denne grund er det også vigtigt, at have muligheden for at få tilset sit kæledyr, hvis behovet pludseligt skulle opstå. Som en del af VETGRUPPEN arbejder Birkerød Dyreklinik tæt sammen med Valby Dyreklinik, hvoraf sidstnævnte døgnet rundt tilbyder konsultation ved akut sygdom. Denne døgnvagt er åben året rundt, så der altid er nogen at ringe til ved akutte behov.

Åbningstider

Vi har døgnvagt i Valby Dyreklinik alle ugens syv dage!
Mandag - Fredag: 8.30 - 17.30 | Lørdag: 10.00 - 14.00 (kun butikken)

Anmeldelser

Vi har rigtig gode anmeldelser på Facebook – Læs dem her

Valby Dyreklinik har et gennemsnit på 5 ud af 5. Dette er baseret på 7 anmeldelser på Facebook.
Få hjælp til din betaling

Få finansieret dit dyrlægebesøg nemt og hurtigt i dag

Kontakt os og hør mere

Ønsker du at gøre det bedste for at sikre dit kæledyrs sundhed? Så er du velkommen til at kontakte os – vi står klar til at være din dyrlæge ikke langt fra Nivå.

Du finder Valby Dyreklinik på Vigerslevvej 132, 2500 Valby. Vil du kontakte denne klinik, kan det gøres på tlf. eller på info@valbydyreklinik.dk.

Er Birkerød Dyreklinik mere fordelagtig for dig, finder du denne på Hovedgaden 25, 3460 Birkerød. Denne klinik kan kontaktes telefonisk eller via mail til info@birkeroeddyreklinik.dk.

Birkerød DYREKLINIK
Hovedgaden 25
3460 Birkerød

Tlf: 81 81 89 81
Email: info@birkeroeddyreklinik.dk

VETGRUPPEN

VET-GRUPPEN er en sammenslutning af dyrlæger i København, Kalundborg, Sorø, Birkerød og Odense. Vi består af 6 dyreklinikker, som alle arbejder sammen for at give dig og dit kæledyr den bedst mulige kundepleje.

81 81 89 81

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik
×
Menu
Ring op
Skriv