Akut brug for hjælp? Ring 81 81 89 81

Dyrlæge nær Rødovre

Hvis du søger en professionel og omsorgsfuld dyrlæge i nærheden af Rødovre, er Valby Dyreklinik et oplagt valg. Valby Dyreklinik ligger kun en kort køretur fra Rødovre, og her finder du en kompetent og erfaren dyrlæge. Vi har stort fokus på at skabe nogle trygge og rolige omgivelser for dit kæledyr og dig, så I begge kan føle jer trygge og veltilpas under besøget hos os.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os for spørgsmål, mere viden eller andet, hvis du gerne vil i kontakt med en dyrlæge i nærheden af Rødovre. Vores dygtige dyrlæger tager sig god tid til dig, og vi ved, hvor vigtig dit kæledyr er for dig.

Valby Dyreklinik tilbyder

Din dyrlæge hos Valby Dyreklinik nær Rødovre tilbyder en række af behandlinger og forebyggende pleje af dit kæledyr. Vi udfører alle almindelige behandlinger af blandt andet katte, hunde, gnavere. Vi foretager sundhedstjek, vaccinationer, medicinske udredninger, diverse behandlinger og tandpleje samt kirurgi på dit kæledyr.

Som noget nyt kan vi som de eneste på Sjælland tilbyde laserkirurgi som alternativ til et almindeligt kirurgisk indgreb. Hvis dit kæledyr har brug for at blive opereret, er laserkirurgi en meget skånsom og effektfuld behandlingsform, som er mere og mere anvendt. Der mange fordele ved at vælge laserkirurgi som alternativ til almindelig kirurgi, så hvis dit kæledyr har brug for at få foretaget en operation, er du altid meget velkommen til at kontakte os for mere information. Vi fortæller gerne mere om dit kæledyrs muligheder for laserkirurgi, og vi tager os god tid til at besvare dine spørgsmål.

Om Valby Dyreklinik

Hos Valby Dyreklinik har vi nogle rolige og trygge rammer for vores behandlinger, så du og dit kæledyr kan føle jer trygge og veltilpas. Vi gør hver dag vores bedste for at gøre dig og dit kæledyr rolig og veltilpas under besøget på vores klinik.

Din dyrlæge hos Valby Dyreklinik nær Rødovre har høje faglige kompetencer og en god service som fokusområde. Vi sørger for konstant at udvikle og dygtiggøre os, så vi har den nyeste og mest opdaterede viden inden for behandling og pleje af kæledyr. Vores mål er herudover at gøre besøget hos os til en god oplevelse, så I har lyst til at komme igen en anden gang, hvis det skulle blive nødvendigt.

Vores dyreklinik har en behagelig og imødekommende atmosfære. Vi arbejder alle ud fra nøgleordene personlig kundepleje og god tid. Vi synes, at god tid, ro og en grundig og venlig service, er meget vigtig for, at du og dit kæledyr føler sig tryg og veltilpas, så I får en god oplevelse hos os.

Alle dyrlæger hos Valby Dyreklinik er passionerede dyreelskere, og vi elsker vores arbejde. Det håber vi, at både du og dit kæledyr kan mærke i vores måde at behandle dyr på.

Så hvis du bor i Rødovre, og du har brug for en kompetent og omsorgsfuld dyrlæge, er Valby Dyreklinik et trygt og godt valg.

Moderne og hyggelig klinik

Valby Dyreklinik er en moderne og pæn dyreklinik med gode faciliteter. Vi har en reception, et venteværelse, to konsultations-rum, et operationsrum og et mindre salgsområde, der byder på udvalgte foderprodukter af høj kvalitet til både hund, kat og gnavere, og vi har herudover en lang række forskellige plejeartikler til dyr.

Kontakt Valby Dyreklinik

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vi tilbyder hjemmekonsultationer

Hvis du har behov for det, tilbyder vi hos Valby Dyreklinik, at vores dyrlæge kan komme på et hjemmebesøg hos jer. Så hvis du bor i Rødovre, og du har brug for en dyrlæge, kan vi tilbyde at komme hjem og behandle dit kæledyr i hjemmelige omgivelser.

Der er flere grunde til, at vi har valgt at tilbyde hjemmebesøg. En hjemmekonsultationer er for eksempel vigtig at kunne modtage, hvis dit kæledyr er dårligt og medtaget. Her vil transporten ud til vores klinik være en belastning, som dyret ikke skal udsættes for. En hjemmekonsultation kan også være en god idé, hvis dit kæledyr er så dårligt, at tiden er inde til at sige farvel. Her foretrækker nogle, at det foregår i vante og hjemmelige omgivelser frem for på en klinik. Det kan også være, at det er vanskeligt for dig som dyreejer at komme ud på klinikken.

Derfor tilbyder vi dig et hjemmebesøg, hvor en af vores erfarne dyrlæger tager hjem til jer, så dit kæledyr kan modtage behandlingen i rolige omgivelser hos sig selv.

Vores dyrlæger tager ud på hjemmekonsultationer i hele Københavnsområdet og omegn.

Find vej til vores klinik fra Rødovre

Åbningstider

Vi har døgnvagt alle ugens syv dage!
Mandag - Fredag: 8.30 - 18.00 | Lørdag: 10.00 - 14.00 (kun butikken)

Anmeldelser

Vi har rigtig gode anmeldelser på Facebook – Læs dem her

Valby Dyreklinik har et gennemsnit på 4.5 ud af fem. Dette er baseret på 77 anmeldelser på Facebook.
Få hjælp til din betaling

Få finansieret dit dyrlægebesøg nemt og hurtigt i dag

Vi har døgnvagt

Hos Valby Dyreklinik kan du få hjælp fra en dyrlæge døgnet rundt. Vi har døgnvagt, så du kan føle dig tryg ved at kunne få professionel hjælp døgnet rundt. Med vores døgnvagt kan du få hjælp i akutte situationer på alle tider af døgnet, da der altid er en dyrlæge på vagt hos Valby Dyreklinik.

Du kan kontakte vores døgnvagt på telefon 81 81 89 81 ved akut opståede problemer. Vi kan hurtigt behandle dit kæledyr, hvis der opstår akutte problemer.

Kontakt os – dyrlæge Rødovre

Hvis du har et kæledyr, som har brug for et besøg hos en dyrlæge, er Valby Dyreklinik et oplagt valg. Vi er nemme at komme til fra Rødovre. Hvis du har et kæledyr, som har brug for et besøg hos dyrlægen, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

VALBY DYREKLINIK
Vigerslevvej 132
2500 Valby

Tlf: 81 81 89 81
Email: info@valbydyreklinik.dk

VETGRUPPEN

VET-GRUPPEN er en sammenslutning af dyrlæger i København, Kalundborg, Sorø, Birkerød og Odense. Vi består af 6 dyreklinikker, som alle arbejder sammen for at give dig og dit kæledyr den bedst mulige kundepleje.

81 81 89 81

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik
×
Menu
Ring op
Skriv