Akut brug for hjælp? Ring 81 81 89 81

Dyrlæge Slangerup

Velkommen til VETGRUPPEN – din dyrlæge ikke langt fra Slangerup

I VETGRUPPEN er vi to dyreklinikker, nemlig Valby Dyreklinik og Birkerød Dyreklinik, som under det fælles navn arbejder for at sikre dyrs sundhed.

Vi er således to fællesejede klinikker, og med vores placeringer i København og Nordsjælland er vi en dyrlæge tæt på Slangerup.

Høj faglighed og moderne dyreklinikker

Når du vælger at benytte VETGRUPPEN som din dyrlæge nær Slangerup, kan du vide dig sikker på, at dit kæledyr får den absolut bedste behandling. Fælles for begge dyreklinikker er det nemlig, at vi ene og alene er kompetente fagfolk, som med skarp faglig viden udreder og behandler kæledyr. Alle vores dyrlæger, veterinærsygeplejersker og medhjælpere er således kompetente medarbejdere, som brænder for at gøre en forskel for dyr og disses ejere.

Udover at være kendetegnede ved en høj faglighed, er alle vores tre klinikker desuden moderniseret og optimeret. Dette betyder, at vi blandt andet råder over operationsstuer, indlæggelsesfaciliteter og egne laboratorier. Vi har moderne udstyr til laserterapi, laserkirurgi og ultralydsscanning, og derudover har vi også tandplejeudstyr og mulighed for at tage tandrøntgen.

Hvad kan vi tilbyde?

Kombinationen af høj faglig kunnen, gode faciliteter samt det moderne udstyr gør det muligt for os at tilbyde en lang række af behandlinger.

Først og fremmest tilbyder vi almindelige medicinske udredninger og behandlinger. Mange dyr kan på et eller flere tidspunkter få behov for medicin for at komme over eksempelvis infektioner eller smerter, og dette tilbyder vi således at være behjælpelige med.

Blandt vores behandlinger er også kirurgiske indgreb, som spænder bredt fra kastration og sterilisation til brækkede ben og øjenlidelser.

Som dyrlæge i nærheden af Slangerup tilbyder vi naturligvis også vaccination, ID-mærkning og sundhedstjek, hvoraf sidstnævnte kan være fordelagtigt regelmæssigt at få foretaget.

Kontakt Birkerød Dyreklinik

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Fokus på dit kæledyrs velbefindende

Hos Birkerød Dyreklinik ved vi, at man som kæledyrsejer sætter sit dyrs velbefindende utrolig højt. Et kæledyr er en del af familien, og af denne grund er det også vigtigt, at have muligheden for at få tilset sit kæledyr, hvis behovet pludseligt skulle opstå. Som en del af VETGRUPPEN arbejder Birkerød Dyreklinik tæt sammen med Valby Dyreklinik, hvoraf sidstnævnte døgnet rundt tilbyder konsultation ved akut sygdom. Denne døgnvagt er åben året rundt, så der altid er nogen at ringe til ved akutte behov.

Åbningstider

Vi har døgnvagt i Valby Dyreklinik alle ugens syv dage!
Mandag - Fredag: 8.30 - 17.30 | Lørdag: 10.00 - 14.00 (kun butikken)

Anmeldelser

Vi har rigtig gode anmeldelser på Facebook – Læs dem her

Valby Dyreklinik har et gennemsnit på 5 ud af 5. Dette er baseret på 7 anmeldelser på Facebook.
Få hjælp til din betaling

Få finansieret dit dyrlægebesøg nemt og hurtigt i dag

Kontakt VETGRUPPEN

Hvis du kunne tænke dig at have VETGRUPPEN som din dyrlæge ikke langt fra Slangerup, er du velkommen til at kontakte os. Dette kan du gøre til vores fælles telefonnummer eller til vores mails:

Valby Dyreklinik ligger på Vigerslevvej 132, 2500 Valby. Denne klinik kan kontaktes på info@valbydyreklinik.dk

Kunne du tænke dig at kontakte Birkerød Dyreklinik, som er beliggende på Hovedgaden 25, 3460 Birkerød, kan du gøre dette til info@birkeroeddyreklinik.dk.

Vi ser frem til at hjælpe dig og dit kæledyr!

Birkerød DYREKLINIK
Hovedgaden 25
3460 Birkerød

Tlf: 81 81 89 81
Email: info@birkeroeddyreklinik.dk

VETGRUPPEN

VET-GRUPPEN er en sammenslutning af dyrlæger i København, Kalundborg, Sorø, Birkerød og Odense. Vi består af 6 dyreklinikker, som alle arbejder sammen for at give dig og dit kæledyr den bedst mulige kundepleje.

81 81 89 81

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik
×
Menu
Ring op
Skriv