Akut brug for hjælp? Ring 81 81 89 81

Dyrlæge nær Vanløse

Hvis du søger en professionel og omsorgsfuld dyrlæge i nærheden af Vanløse, er Valby Dyreklinik et sikkert valg. Valby Dyreklinik ligger kun en kort køretur fra Vanløse, og her får du en dyrlæge, som tager sig god tid til dig og dit kæledyr.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os for tidsbestilling, spørgsmål, information eller andet. Ring til os eller send os en mail. Så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Vi tilbyder

Hos Valby Dyreklinik nær Vanløse kan vi tilbyde en række af behandlinger og forebyggende pleje af kæledyr såsom katte, hunde og gnavere. Vi kan foretage sundhedstjek, vaccinationer, medicinske udredninger og diverse behandlinger af dit kæledyr, og vi kan også varetage dit kæledyrs tandpleje. Hvis dit kæledyr har brug for at blive opereret kan vi også udføre kirurgiske indgreb. Vi kan som noget nyt tilbyde laserkirurgi, så dit kæledyr får så skånsom og effektfuld behandling som muligt.

Om Valby Dyreklinik

På Valby Dyreklinik nær Vanløse får du en grundig og erfaren dyrlæge, som arbejder passioneret for at give dyr den bedst mulige behandling. Vi sørger for at sætte nogle trygge og rolige rammer for vores behandlinger gennem vores omgivelser og måde at håndtere dit kæledyr på. Vi ved, hvor vigtigt dit kæledyr er for dig, og vi gør vores bedste for at skabe en behagelig og rolig atmosfære på klinikken, så dit kæledyr og du kan slappe af og føle jer tilpas.

Alle dyrlæger hos os har en lang erfaring og stor viden om at behandle kæledyr, og vi har de rette kompetencer til at give dit kæledyr en behandling af høj kvalitet. Det er vigtigt for os at holde os opdateret og ajourført på vores område, så vi hele tiden kan tilbyde den bedste behandling. Derfor sørger vi for at søge viden og videndele om alt hvad der rører sig inden for pleje og behandling af kæledyr.

Vi tager os god tid til vores behandlinger, hvor vi også altid har tiden til at informere dig og besvare de spørgsmål, du eventuelt måtte have. Du kan derfor føle dig tryg ved at komme til os med dit kæledyr. Det er vores mål at gøre besøget hos os til så god en oplevelse som muligt for både dig og dit kæledyr.

Hvis du bor i Vanløse eller andre nærliggende områder, og du har brug for en kompetent og omsorgsfuld dyrlæge, er Valby Dyreklinik derfor et trygt valg.

Moderne klinik

Valby Dyreklinik er en moderne dyreklinik med en god atmosfære og nogle gode faciliteter. Vi har en reception, et venteværelse, to konsultationsrum, et operationsrum og et mindre salgsområde, hvor vi sælger udvalgte foderprodukter af høj kvalitet til både hund, kat og gnavere. Vi har også en lang række forskellige plejeartikler til dyr.

Kontakt Valby Dyreklinik

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hjemmekonsultationer

Hos Valby Dyreklinik tilbyder vi hjemmekonsultation, hvor en dyrlæge kommer til dit hjem og behandler eller undersøger dit kæledyr i vante, trygge og rolige omgivelser. Det kan være en stor fordel hvis dit kæledyr for eksempel er meget syg og dårlig, og derfor ikke har godt af at blive taget ud på turen til vores klinik.

Rutevejledning til Dyrlæge nær Vanløse

Åbningstider

Vi har døgnvagt alle ugens syv dage!
Mandag - Fredag: 8.30 - 18.00 | Lørdag: 10.00 - 14.00 (kun butikken)

Anmeldelser

Vi har rigtig gode anmeldelser på Facebook – Læs dem her

Valby Dyreklinik har et gennemsnit på 4.5 ud af fem. Dette er baseret på 77 anmeldelser på Facebook.
Få hjælp til din betaling

Få finansieret dit dyrlægebesøg nemt og hurtigt i dag

Hvis du har et kæledyr, som har brug for at blive set af en dyrlæge, er Valby Dyreklinik et oplagt valg. Vi er nemme at komme til fra både Vanløse, Rødovre, Frederiksberg og andre omkringliggende områder. Så hvis du har et kæledyr, som har brug for en dyrlæge, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Hos Valby Dyreklinik har vi desuden døgnvagt, så du kan få tilset dit kæledyr på alle tider af døgnet. Hvis der opstår et akut behov for en dyrlæge, står vi klar til at hjælpe 24 timer i døgnet.

Du kan kontakte vores døgnvagt ved akut opståede problemer.

VALBY DYREKLINIK
Vigerslevvej 132
2500 Valby

Tlf: 81 81 89 81
Email: info@valbydyreklinik.dk

VETGRUPPEN

VET-GRUPPEN er en sammenslutning af dyrlæger i København, Kalundborg, Sorø, Birkerød og Odense. Vi består af 6 dyreklinikker, som alle arbejder sammen for at give dig og dit kæledyr den bedst mulige kundepleje.

81 81 89 81

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik
×
Menu
Ring op
Skriv