Akut brug for hjælp? Ring 81 81 89 81

Dyrlæge Virum

Har du et kæledyr i hjemmet, har det stor betydning at have kendskab til en god dyrlæge. Med et kæledyr følger nemlig forpligtelser, og en af disse indebærer at sørge for dets sundhed.

VETGRUPPEN er en dyrlæge tæt på Virum, som tilbyder alt fra sundhedsfremmende behandling over traditionelle dyrlægebehandlinger til akut hjælp ved uheld og sygdom. Vi tilbyder således at træde til både dag og nat, for vi er en dyrlæge ikke langt fra Virum, der brænder for at gøre en forskel for kæledyr og disses ejere.

Ét navn – to klinikker

VETGRUPPEN er navnet på to fællesejede dyreklinikker i København og Nordsjælland: Valby Dyreklinik og Birkerød Dyreklinik.

På disse dyreklinikker finder du kompetente dyrlæger, erfarne veterinærsygeplejersker og dygtige medhjælpere, der på baggrund af en stor passion for dyr og en solid faglig viden arbejder sammen om udredning og behandling af alt fra hunde og katte til kaniner og gnavere.

Til trods for at de to klinikker er beliggende på forskellige adresser, arbejder vi alle tæt sammen. Dette gør vi ved at sparre med hinanden, dele vores viden og ikke mindst benytte os af hinandens specialeområder i vores behandling af dyr.

Medicinske og kirurgiske behandlinger

Regelmæssige sundhedstjek er vigtige for at sikre dyrs fortsatte sundhed. Derfor prioriterer vi forebyggende behandlinger og vaccinationer højt, og i denne forbindelse er vi ligeledes en dyrlæge nær Virum, hvor du kan få råd og vejledning til køb af den rette fodertype.

Udover sundhedstjek har medarbejderne på vores tre klinikker stor erfaring med medicinske udredninger og behandlinger samt kirurgiske indgreb og tandbehandlinger. Dette gør os til en dyrlæge i nærheden af Virum, hvor dit kæledyr kan få akkurat den behandling, det har brug for.

Blandt vores kirurgiske indgreb er kastration og sterilisation, og som en af de eneste i landsdelen kan vi desuden foretage mikrokirurgiske operationer af alt fra lettere til mere komplicerede øjenlidelser.

Kontakt Birkerød Dyreklinik

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Fokus på dit kæledyrs velbefindende

Hos Birkerød Dyreklinik ved vi, at man som kæledyrsejer sætter sit dyrs velbefindende utrolig højt. Et kæledyr er en del af familien, og af denne grund er det også vigtigt, at have muligheden for at få tilset sit kæledyr, hvis behovet pludseligt skulle opstå. Som en del af Vet-gruppen arbejder Birkerød Dyreklinik tæt sammen med Valby Dyreklinik, hvoraf sidstnævnte døgnet rundt tilbyder konsultation ved akut sygdom. Denne døgnvagt er åben året rundt, så der altid er nogen at ringe til ved akutte behov.

Åbningstider

Vi har døgnvagt i Valby Dyreklinik alle ugens syv dage!
Mandag - Fredag: 8.30 - 17.30 | Lørdag: 10.00 - 14.00 (kun butikken)

Anmeldelser

Vi har rigtig gode anmeldelser på Facebook – Læs dem her

Valby Dyreklinik har et gennemsnit på 5 ud af 5. Dette er baseret på 7 anmeldelser på Facebook.
Få hjælp til din betaling

Få finansieret dit dyrlægebesøg nemt og hurtigt i dag

Kontakt – Dyrlæge nær Charlottenlund

Birkerød Dyreklinik er beliggende på Hovedgaden 25, 3460 Birkerød. 

Kommer du fra Charlottenlund station kan du tage C-toget mod Frederikssund station, skifte på Hellerup til A-toget mod Hillerød og derefter stå af på Birkerød station, hvorfra der kun er lidt over 500 meter, til du og dit kæledyr kan træde ind i vores klinik. Har du spørgsmål, eller ønsker du at vi kommer på hjemmebesøg hos dit kæledyr i Charlottenlund, er du altid velkommen til at rette telefonisk henvendelse på tlf.: 81818981.

Birkerød DYREKLINIK
Hovedgaden 25
3460 Birkerød

Tlf: 81 81 89 81
Email: info@birkeroeddyreklinik.dk

VETGRUPPEN

VET-GRUPPEN er en sammenslutning af dyrlæger i København, Kalundborg, Sorø, Birkerød og Odense. Vi består af 6 dyreklinikker, som alle arbejder sammen for at give dig og dit kæledyr den bedst mulige kundepleje.

81 81 89 81

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik
×
Menu
Ring op
Skriv