Akut brug for hjælp? Ring 81 81 89 81

Fleksibel dyrlæge med weekendåbent

VETGRUPPEN består af to dyreklinikker i området omkring København. De to klinikker ligger i Valby og Birkerød, men til trods for forskellige adresser arbejder vi tæt sammen og tilbyder de samme behandlinger.

Det vigtigste i vores arbejde med dyr er at forebygge, behandle og rådgive. Hver dag modtager vi en lang række kæledyr og deres ejere i vores klinikker, og vi tilstræber altid at give både dyr og ejer en personlig og kompetent behandling.

Vi ved, hvor vigtigt det er hurtigt at kunne komme til dyrlægen, hvis noget er galt, og derfor er det særligt fordelagtigt at have VETGRUPPEN som dyrlæge med weekendåbent, hvor du har mulighed at komme i weekenden. Således at hjælpen altid er nær for dig og dit kæledyr.

Ring 81 81 89 81

Vi sidder klar til at hjælpe dig og dit kæledyr i trygge omgivelser.

Alt hvad dit kæledyr har brug for

Hos VETGRUPPEN er alle klinikker udstyret med moderne udstyr, hvilket blandt andet giver mulighed for behandling med laserkirurgi.

Som noget særligt tilbyder vi på vores klinik i Valby mulighed for weekendåbent. Det kræver blot et opkald til vores vagtdyrlæge​, som står klar til at tage imod dig og dit syge dyr døgnet rundt – også i weekenden.

Her finder du dyrlægen med weekendåbent

Kunne du tænke dig en erfaren dyrlæge i Storkøbenhavn, hvor du kan komme dag og nat, også i weekenden, er du altid velkommen til at kontakte VETGRUPPEN.

Valby Dyreklinik er beliggende på Vigerslevvej 132, 2500 Valby.

Mandag – fredag er klinikken åbent fra kl. 8:30 – 18.00 og kan kontaktes via kontaktformular eller telefonisk. Du er også velkommen til at skrive en mail til info@valbydyreklinik.dk.

Er du og dit kæledyr løbet ind i akutte problemer uden for normal åbningstid, og har I behov for at komme i kontakt til en dyrlæge med weekendåbent, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi har døgnvagt alle ugens syv dage.

VETGRUPPEN

VET-GRUPPEN er en sammenslutning af dyrlæger i København, Kalundborg, Sorø, Birkerød og Odense. Vi består af 6 dyreklinikker, som alle arbejder sammen for at give dig og dit kæledyr den bedst mulige kundepleje.

81 81 89 81

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik
×
Menu
Ring op
Skriv